Just Cavallin kello

Huomenta! Tiedättekö sen tunteen, kun herää puoliunessa ja on tietoisessa tilassa, muttei pysty liikkumaan tai puhumaan (tai siis vähän kuten unihalvauksessa, muttei ehkä aivan niin tietoisena)?

Heräsin jokatapauksessa viime yönä ihan unenpöppörössä ja olin jotenkin siinä unen ja todellisuuden välillä ensinnäkin aivan pyörällä päästäni, että missä ylinpäänsä olen (omalla parvella siis tottakai) ja mun vieressä oleva tyyny oli ilmeisesti vääristynyt makaavan ihmisen muotoon. Luulin siinä hetken puoliunessa, että joku ulkopuolinen on kiivennyt mun viereen nukkumaan ja olihan se vähän pelottavaa, kun jäsenet ei liiku, eikä voi tökätä kädellä sitä ”tyynyä”/”vieressä makaavaa muukalaista”/mitälie.. Noh, aamulla vieressä köllötti oma tuttu untuvatyyny ja totesin, että Iines on joskus ehkä hieman höperö unissaan.

Minä, joka en ikinä tee unissani mitään epätavallista, kuten kävele, puhu (tai no joskus.. sain kerran mun Sleeptalk-appsilla nauhotettua tosi mielenkiintoisen lausahduksen :D) tai vastaavaa, olin jokatapauksessa toissaviikolla poikaystävän mukaan noussut pystyyn istumaan ja osoittanut sormella makkarin kattovalaisinta ihan ihmeissäni. Kun py oli kysynyt, että ”ootko hereillä, mitä sä teet?”, olin tokaissut tosi itsepäiseen sävyyn ”hmph, no oon!” (vissiin tässä vaiheessa havahduin ja marssin kuulemma vessaan). En muista tästä edelleenkään mitään, mutta joo, pitäis ilmeisesti vähentää tota X-Filesin katsomista, ehkä luulin siinä unitilassa, että mua on vihdoin tultu noutamaan.. Muutama mun kaveri ”harrastaa” unissaanpuhumista ja just tämmösiä vähän erikoisempia episodeja ja yleensä se reaktio, kun tän henkilön havahduttaa siitä univaiheesta, on nimenomaan tämmöinen vähän äkäinen ”haloo, etkö tajuu et tässä just availin jääkaappia, daa?!” tai ”öö haloo, tulin vessaan?! =kävelit parvekkeelle)” -tyylinen. Harmi ettei näissä tapauksissa aina tajua esim ottaa kameraa esille tai että parhaimmat jutut tulee silloin, kun ei ole ollut sleeptalk-appsiäkään!

Tajusin kuitenkin yks päivä, että mulla oli koneella jemmassa kuvia mun jo ajat sitten saapuneesta, siitä heinäkuussa Campadresta tilatusta Just Cavallin kellosta. Olin ihan totaalisesti unohtanut esitellä kellon täällä, mutta tässä se on, mun uusi lemppari, ehkä jopa viimeisen kahden vuoden ikilempparin Guessin Prism Steelin tällä hetkellä syrjäyttänyt:

Kaikkein kivointa tässä on ehkä se, ettei vastaavanlaista tule vastaan ehkä ihan joka viidennellä ihmisellä ja tykkään kovasti noista hihnan ”rakennuspalikoista” (jotka ei nyt tosin näy niin kamalan hyvin näissä kuvissa). Mitäs tykkäätte?
Lukijoiden joukossa unissaanpuhujia- tai häärääjiä? Saa jakaa hyviä casejä 😀
Ps. CityDealissa taas hampaidenvalkaisusetti tosi hyvään hintaan! Pakettiin kuuluu muotit (myös erikoismuotit), valkaisugeeli (riittää 36 käsittelykertaan), tyytyväisyys/tulostakuu ja tietty myös käyttöohjeet. Tää on tuotetietojen mukaan joku sveitsiläisten klinikoiden käyttämä setti, eli ei vissiin mitään ihan huuhaata, tuloksen pitäisi näkyä jo 2-4 käsittelykerran jälkeen. Mä pohdin vielä iltapäivään asti tän tilausta, oon niin kauan halunnut kokeilla Crestien ohella muotti-valkaisua, jolla saa vaalennettua paremmin myös takahampaat ja hampaiden takaosat. Hintaa setillä siis 45e (norm 195e), eli aika huisi tarjous! Tarjous ja tarkemmat tiedot löytyy siis TÄÄLTÄ! 
Pps. Noniin, tota ylempää kirjoittaessa tulin siihen tulokseen, että PAKKO laittaa toi setti tilaukseen!

20 vastausta artikkeliin “Just Cavallin kello”

 1. hei tuli mieleen, että voisitko joskus ottaa kuvan sieltä parvelta niin, että kuvassa olisi se "alakerta"?:)

 2. Ompa kiva kello 🙂 Mutta edelleen se sun Michael Korsin kellon on suosikkini! Itsekin olen ajatellut seuraavan kellohankintani olevan Michael Kors 🙂

 3. HEIPPA! Onko siihen sun kysymyspostaukseen tulossa vielä jatkoa? Ihan kun mun kysymykset ei olisi ollu siellä.. :s Missä muuten olet nyt töissä? 🙂

  – Vakkari

 4. diamond girl: toi on kyllä superkiva! 🙂 mä en oo vielä pitänyt korsia yhtään, jotenkin kyllästyin siihen jo alkuunsa, kun tuntui että kaikilla bloggaajilla oli heti samanlainen 🙁

  Vakkari: Don't worry! Vielä kaks kyssäripostausta julkaisematta! 🙂 oon pyrkinyt tekemään väliin näitä "peruspostauksia", ettei koko sivu ois ihan niitä kysymyksiä täynnä, ihan vaan kaikkia lukijoita monipuolisesti ajatellen, ettei kukaan kyllästyis siihen, että joka päivä on vaan vastauksia kysymyksiin 🙂 kiitos muistutuksesta, voisin itseasiassa nyt alkaa vastailla niihin loppuun!

 5. Mun miehellä on tapana nauraa unissaan 😀 siihen on aina kiva herätä.

 6. Täällä myös yksi unihöpöttäjä,olen myös monta kertaa herännyt siihen että nauran äänekkäästi. Yleensä ne unet,joista herää nauruun,on jotain ihan typeriä juttuja jotka muuten ei oikeastaan ees naurattais, mut sen heräämisen jälkeenki niitä jaksaa hetken hihitellä unenpöpperössä sänky hytkyen(siihen asti et mies mulkaisee pahasti).
  Silloin kun höpötän unissani,niin mulla tulee kans kimpaantuminen kun mies ihmettelee,että mitä mä selitän. Pari kertaa oon ollu silleen puoliks unessa ja nähny unta et oon töissä ja päivitelly siinä unessa et mites mä tälleen töissä nukun.

 7. Oma poikaystävä on välil jopa pelottava unissaa 😀 se on
  -tehny itellensä aamupalan,
  -menny ulos(jossa oli miinusasteita) ja pamauttanu oven kiinni,
  -ottanu peiton ympärillee ja menny istumaa partsille,
  -lähteny ulkomailla hotellihuoneesta sinne käytävää seikkailee(eikä muistan huoneen numeroo ku heräs:D koputti vaa ovee minkä se ajatteli et oli meijän, osu onneks oikeesee),
  -toisenkii kerran YRITTÄNY karata hotellihuoneesta ulkomailla(onneks se oli lukossa),
  -riehunu vaatekaapin kaa,
  -ettiny nuuskiinsa verhoista,
  -huutanu vaikka mitä unissaa,
  -menny nukkumaa lattialle,
  -alkanu yht'äkkii puristelemaa ym. mua:DD
  -ja se ku oli armeijassa, ni on se vetän lippaakii

  Näitä "jaksoja" tulee eli monta yötä on putkee vähän vauhikasta:D niitä taas odotellessa…

  Ja yleensä ku kysyn siltä et "mitä teet? Mikä sul on" tai jotain, ni aina se mumisee jotaa vihasest:D ihanku se ois mun vika..:D

  oon joskus kattonu jotaa dokumenttii, missä jotkuuhan väittää että ku ne on tappanu puolisonsa/tuttunsa, ni ne on tehny sen unissaa. eli siihenkin ilmeisesti jotkut kykenee unissaan "vahingossa"

 8. Tiia: tykkään kans 🙂

  Laura: nojoo tosi erilainen on, mutta tykkään molemmista tosi paljon "omilla tavoillaan" 😀

  Anonyymi: haha, mäkin oon kyllä joskus tainnu nauraa unissani 😀

  Anonyymi; toi nauraminen on vissiin aika yleinen, kerran mun poikaystävä muuten puhu englantia unissaan ahhaha!! muistin vielä sillon yöllä mitä se sano, mutten ylläri enää aamulla 🙁 ja toi kimpaantuminen on kyllä niin perus!

  Kaisa: oho, sähän oot joutunut oikeen aitiopaikalta kokemaan näitä juttuja 😀 tosi usein noi havahdetut on just tollein äkäsiä, ihan kun se käytös ois jotenkin niin itsestäänselvää, et "miks ees kysyy" 😀

  Anonyymi: aijaa haha, miksi? 😀

 9. Minä monesti herään, ko huuan täysiä jotain. yleensä raivona jollekki unessa. ja herään siihen ko oon huutanu jotain..

 10. mä oon kyl melkosen kova puhumaan ja tekemään kaikkea unissani 😀 muutama vuos sit olin silloisen poikaystävän luona yötä ja mä sit nousin istumaan ja poikkis kysy, et mikä on. vastasin et "meiän täytyy vaihtaa paikkoja", joskus vaihettii nukkumispaikkoja niin, et mä siirryin reunaan, joten poikkis ei tätä pitäny mitenkään ihmeellisenä 😀 hän sit keräs omat peitot ja tyynyt ja nous ylös ja mä olin käyny sit takas makaamaan ja hän sit kysy et eiks vaihdetakkaan paikkoja, niin mä olin vaan tokassu "voi vittu sun kanssas!" ja kääntäny kylkeä 😀 ja ei mitään muistikuvaa koko jutusta! 😀

 11. Hyi kamala pelkkä ajatus tuosta tunteesta. =D Joskus olen säpsähtänyt, kun itsekin unenpöpperössä luullut, että vieressä makaa joku..

  Ex oli tosi vauhdikas unissakävelijä, aina humalassa. Ensimmäinen kerta oli ikimuistoisin.
  Herra nousi sängystä keskellä yötä, riisui bokserinsa ja asettautui nojatuolin eteen seisomaan. Meni hetki, ennen kuin tajusin, että unissaan se ilmeisesti luulee olevansa vessassa ja yritin napata kädestä kiinni. Herra rupesi huitomaan äkäisesti samalla jotain murahdellen. Kun lopulta sain hänestä kiinni ja kysyin, että vienkö sut vessaan, hän vastasi pikkupojan äänellä "joo, mulla on hirveä hätä". =D Oli siinä naurussa pitelemistä, kun 100 kiloinen mies puhuu kuin 5v muksu.

  On niitä myös kertoja, jolloin lähti alasti rappukäytävään. Onneksi nykyinen mies ei harrasta samaa. 😉

 12. Anonyymi: joo harmi ettei noita oikein enää kai saa 🙁

  ssalla; no ehkä siis yhden, sit välilä parit liuskat kirkastamaan 🙂 mulla on luonnostaan niin vaaleat hampaat, etten oo suorittanut loppuun vielä yhtään kuuria, kun on vaalentunut hyvin jo puolessavälissä!

  Paukku: haha, mä herään kans sillon ku alkaa puhumaan 😀

  Tanja: tykkään myös 🙂

  veerra: ahahaha joo!! aina toi äkäisyys ahhahah 😀

  Anonyymi: korsin 🙂

  RagDoll: siis ei voi olla!!!! siis en mee täällä tarkempiin yksityiskohtiin mut on kyllä kokemusta just tämmösistä tasan samanlaisista tapauksista ! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.