Nellyn stailauskisa!

Nellyssä on meneillään stailauskisa, jossa on palkintona 1500euron (!!) lahjakortti Nellylle. Ideana on siis stailata mieleisensä asukokonaisuus ja saada mahdollisimman monet äänestämään omaa stailaustaan!
Kilpailu löytyy siis täältä, (klikkaa ”kilpaile”) ja eikun tavoittelemaan jättimäistä shoppailupottia! 😉 Voisin tässä lähipäivinä itsekin tylsyyksissäni koota jonkun kivan asukokonaisuus-kollaasin, joka on niin aivot narikkaan hommaa kaiken arjen ohella.

Oli niin hienoja uusia bännereitäkin, että oli aivan pakko lätkäistä tähän kuvantäytteeks ton tekstipainotteisen kyssäpostauksen jälkeen!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Nää Nellyn sporttivaatteetkin on nyt enemmän, kun ajankohtaisia, kun alkaa olla tosi huiput ja hapekkaat syys-juoksukelit! Kivat uudet urheiluvaatteet nyt vaan kannustaa entistä parempiin tuloksiin, kannattaa katsastaa! 😉

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18567086)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Itse en toistaiseksi uskalla ees klikkailla itseäni lohtushoppailemaan (taas) Nellyn uutuuksiin, vaikka houkutus olisikin kova.. Toivottavasti joku pistää kunnon tilaukset munkin puolesta! Pari päivää on ollut ihan superrankkoja (eivät liity töihin, eivätkä myöskään siis parisuhteeseen, joten turha spekuloida,  harkitsen vielä hetken kerronko lisätietoja täällä, oon jokatapauksessa ollut viimeisen vuorokauden aivan  täysi zombie.. Mun silmät on aivan punaisena katkenneista verisuonista kaikesta (ilmeisesti turhasta) pillittämisestä. Heräsin tänään siis 2:30 saamatta enää unta, keitin neljät latet ja vietin koneella sen 3h. En oo vieläkään päässyt nukkumaan, kun vasta äskettäin palasin kotiin mm. uuden Forumin Cubuksen kutsuvierasavajaisista (kiitos vielä ihanille myyjille superystävällisestä palvelusta, arvostan!) ja parista muusta tapahtumasta. Tän lähes vuorokauden valveillaolon jälkeen ois ihan jees päästä nukkumaan ainakin tässä tunnin sisään, aamulla kun taas herätys 04:30. Ajattelin kuitenkin olla ehkä vähän radikaali ja mennä töihin vasta 7:30 tai 8, kun mulla on reilu tunti ylitöitä jemmassa..

Nyt unille ja huomenna superpirteänä aamulla töihin! Työpöydällä odottaakin jo ainakin 20 läpikäytävää casea eiliseltä, joiden kimppuun hyökkäänkin heti aamusta ahertamaan!

Ps. Oon saanut niiiin monta kommenttia koskien sitä iPhonen parhaat appsit-postausta, joten jossen oo vielä viimeistään ens viikolla julkaissut tota viittävaille valmista luonnosta, saa laittaa aiheellisesti laittaa vaikka sata muistutuskommenttia!!!!

4 vastausta artikkeliin “Nellyn stailauskisa!”

  1. Ann: täänks!! jess viikonloppu 🙂

    anonyymi: voinpi ehkä tehdä 🙂 ja kiitos!

    ee: hahahah kiitos <3 itse oot kun tommosia kommentteja laittelet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.