Voita Kuntoportin treenit!

Mun kaveri Tuuli Jyväskylän Kuntoportilta ehdotti mulle joku aika sitten pientä blogiarvontaa ja nyt teillä (pääasiassa jyväskyläläisillä) lukijoilla on mahdollisuus voittaa yhdelle onnekkaalle 1kk ilmaiset treenit Kuntoporttiin ja 20 onnekkaalle taas kahden viikon ilmaiset treenit!

Osallistut siis arvontaan vastaamalla seuraavaan kysymykseen kommenttiboksissa: ”Kummasta salista pidät enemmän, naisten omasta salista vai sekasalista?”

Muista laittaa kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi, jotta Kuntoportin edustaja saa otettua onnekkaisiin yhteyttä! 🙂 Ja huom. Arvonta on uusille tutustujille eli jos olet Kuntoportin jäsen tai käyttänyt 2vk tutustumisen joskus aiemmin, niin valitettavasti et voi itse käyttää voittoa. Kilpailu on lisäksi K-18 ja suunnattu ainoastaan naisille.

Arpaonnea!! 🙂

Nyt on hyvä sauma aloittaa ”kesäkilojen” karistus, tekis varmaan itsellenikin ihan hyvää saada vihdoin ja viimein aloitettua ne säännölliset liikkumiset taas! Ehkä tää varvas on vihdoin ens viikolla kunnossa.. Toivotaan!

EDIT: arvontaan voi osallistua nyt vaikkapa perjantaihin 16.9 asti, eli vielä lähes viikko aikaa! 

18 vastausta artikkeliin “Voita Kuntoportin treenit!”

 1. Mä oon käynyt ainoastaan sekasaleilla, eikä mua ole miehet haitanneet. Tosin vois olla hauska joskus käydä naisten salilla. Miehillä on ärsyttävä tapa jättää painot laitteisiin ja sitten pienet naiset joutuvat niitä nostamaan pois.

  Onpas muuten hauska arvonta ja varmaan melko hyvä todennäköisyys voittaa, kun on vain jyväskyläläisille 🙂

  jaqcueline01@yahoo.com

 2. Ihana arvonta!
  Itse en oo koskaan hirveästi saleilla käynyt, muutakuin satunnaisesti ryhmäliikuntatunneilla. Pääasiassa ryhmät ovat olleet naisvoittoisia, mutta en usko sukupuolijakaumalla olevan paljoakaan merkitystä treenaamiseen. 🙂

  honkamaaria@gmail.com

 3. Mä oon tykänny tosi paljon käydä naisten salilla, jotenkin siellä vaan saa olla rauhassa.

  Tuli tässä mieleen, että jos satun voittaa tässä arvonnassa, ni pystynkö lahjottamaan ilmaiset käynnit siskolleni?

  (Itselläni ei ole käyttöä, koska sopimus toisella salilla, mutta olisi ihana ilahduttaa juuri kaupunkiin muuttanutta siskoani.)

  Mukana ollaan siis, mikäli voiton voi luovuttaa siskolle.

  tweeenies89@hotmail.com

 4. Heipsan!

  Olen treenannut molemmilla saleilla, sekä naisten- että sekasaleilla eikä sukupuolijakaumalla ole ollut sen suurempaa merkitystä. Treeni on tärkein! 🙂

  Mun on pitkään pitänyt kommentoida sulle muutenkin, etenkin muuttosi Helsinkiin ja siitä saamasi muutamat, todella oudot kommentit (mm. parisuhteesta) kirvoittivat paljon ajatuksia. Olen itsekin jyväskyläläinen ja muutin kaksi viikkoa sitten sieltä tänne pohjoiseen, Rovaniemelle opiskelemaan yliopistossa kuvisopeksi, miehen jäädessä Jyväskylään. Tätä ennen olen jo valmistunut jkl:n amk:sta ja olen ikäisesi.

  Olen vakaasti sitä mieltä, että unelmiaan pitää seurata, vaikka ne välillä vaatisivatkin paljon, myös suhteelta. Loppujen lopuksi kyse on asenteesta, joka sinulla ainakin tämän blogin perusteella on ihan mahtava, niin työtä kuin elämää kohtaan! Se joka paljon antaa se yleensä paljon myös saa, näin tahdon uskoa 🙂

  En oikein tiedä, mitä loppujen lopuksi haluan tällä kommentilla sanoa, muuta kuin, että kiitos kivasta blogista ja ihanaa viikonlopun alkua sinne Helsingin suuntaan! 🙂

  – Maarit

 5. Maarit: kiitos ihanasta kommentista! 🙂 olihan tossa ihan täyden kympin pointti, älä huoli! Joo en oo hetkeäkään katunut muuttoa, tsemppiä miljoonasti sullekkin uusiin haasteisiin!!

 6. sekasali! naisten omalla salille en ole koskaan käynyt. en tiedä mahtaisinko tykätä, ois jännä kokeilla. tykkään tehdä vapailla painoillakin treeniä ja joskus kartan sitä osastoa jos on iso määrä miehiä varannut paikan ja "asuu" seillä tekemässä penkkipunnerruksiaan..

  hanna.osara@gmail.com

 7. Ite tykkäään käydä naisten omilla saleilla. Tosin on tullut käytyä molemmissa vaihtoehdoissa, mutta en itse kauheesti tykkää jumppailla niiden puhisevien adonisten seassa.

  sohwin_nurkka@hotmail.com

 8. Kävin vuoden sekasalilla jossa kävi noin kaksi naista mun lisäksi joten sen jälkeen päätin et naisten sali on se mun juttu 🙂 Eli naisten salista pidän enemmän.

  rilo_kalifornia[a]hotmail.com

 9. Nytpä tajusin, että enpä oo koskaan edes käynyt kuntosalilla lukuunottamatta pakkokäyntejä koulun liikuntatunneilla… Huh, ehkä olisi jo aika kokeilla, ja tässäpä oiva mahdollisuus.

  Naisten salilla kynnys voisi kieltämättä olla alhaisempi.

  hatsapuri@gmail.com

 10. Tykkään enemmän sekasaleista, vaikkakin molempia on tullut käytettyä. Siellä on enemmän urheilufiilis eikä oo ns. rupattelupaikka. Tietty plussaa on myös se et ne miehet on silmäniloks 😉

  mmarika.k@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.