perjantai 9

Lähdin eilen töihin 6:30 ja tulin kotiin vasta vähän ennen kuutta illalla.. Pitkä päivä siis. Parin aika huonosti nukutun yön ja muutenkin lievän höperö-mielentilan jälkeen nukahdin tosiaan jo ennen salkkareiden alkamista. Onneksi tänään on jo perjantai!!
Käppäilin töiden jälkeen kävellen niinkin pitkälle kun 500m päähän postiin ja takas tän varpaani kanssa. (Converset ei näköjään olleet ihan parhaat tän varvasvaivan kanssa..) Kävely onnistuu noin muuten jo onneks ilman pahempia kipuja, eikä tarvitse enää ihan puujalkana linkuttaa tuolla menemään.

Haahuilin hetken eestaas tota mun kotikatua ja mietin jo hetken, että oisko sitä jaksanut raahautua jonnekkin, mutta päätin ihan suosiolla palata kotiin ja viettää ihan rauhallista iltaa tietokoneen äärellä, jännittävää tää elämä 😀 Oon ollut koko viikon menossa eestaas sinne ja tänne, joten on vähän totuttelua tähän vaan paikallaan olemiseen. Yritän nyt vähän rauhoittua tästä mun adhd-modista ja esimerkiksi koittaa nukkua ensi yönä oikein pitkät yöunet!

Kivat viikonloput! 🙂

9 vastausta artikkeliin “perjantai 9”

  1. Helou! voisitko kertoo minkä kokoisia mangon hameet on? 🙂 kiitos!

  2. Anonyymi: helou! mangon koot ainakin hameissa on aika pieniä! mulle meni 34, yleensä käytän 32/xs, tietty saattaa vähän malleittainkin vaihdella 🙂

  3. Joo ei tässä mitään vapaita viikonloppuja vietellä. ;D Töihin kohta lähössä. Mutta illalla kummitytön synttärit ja huomenna vapis. Onhan siinä mulle viikonloppua kerrakseen. :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.