Liu Jo:n showroomilla

Kävin torstaina Fashionstoren toimistolla moikkaamassa superkivoja tyttöjä ja katsastamassa Liu Jo:n showroomilla syksyn, sekä kevään uutta mallistoa ja sainkin yhdessä Cavan kanssa valita mieluisimmat farkut syksyn Liu Jo-Jeans-mallistosta. Oli pientä valinnanvaikeutta noiden kaikkien ihanuuksien keskellä, mutta vihdoin löytyi aivan täydelliset syysfarkut viiden ihanan mallin sovituksen jälkeen. Arvoin ties kuinka kauan kahden mallin välillä, molemmissa oli istuvuus täydellinen (Liu Jo:n farkuissahan on bottom up-ominaisuus, joka saa farkut istumaan entistäkin paremmin), mutta päädyin lopulta tummaan malliin näin syksyksi. Harkitsen kyllä vakavasti vielä niiden toisten farkkujen ostamista ensi viikolla (palkkapäivä kolkuttelee), niin ihanat ne olivat!

Saavuin paikanpäälle vähän kaikesta pihalla suoraan töistä ja huomasin unohtaneeni aamulla pakata kassiin kameran, joten Cava lupasi ystävällisesti lähettää mulle omansa 🙂

Arvostan Liu Jo: farkuissa mahtavan istuvuuden lisäksi myös sitä, että jokainen malli on ihanan uniikki yksityiskohtineen. Pesut ja mallit vaihtelevat, joten kokeilemalla löytää laajasta valikoimasta varmasti itselleen juuri ne täydellisesti istuvat farkut, kuten minä, joka taas stressailin noiden kokojen kanssa, mutta aivan turhaan. Oisin huolinut vaikka koko ton showroomin sisällön itselleni!

kuvat Cava

Laitan pikimmiten farkuista kuvaa päällä. Malli on siis Liu Jo Jeans Bottom Up River, Denim Blue Touch Wash ja löytyy Fashionstoren nettareilta täältä. Käytän yleensä siis tuumakoossa kokoa 24, joka on yleensä tosi haasteellinen, koska useimmat merkit eivät sitä joko myy, tai tilaavat valikoimiin vain sen yhden parin (jos nyt puhutaan lähinnä merkki-, eikä ketjuliikkeiden farkuista). Tumma pesuhan on aina vähemmän käsitelty, joten jos on pienikokoinen, on yleensä mahdollista, että tummista tai raakadenimisistä farkuista istuu täydellisesti myös se omaa kokoa yhden isompi, kuten tässä mun tapauksessa. Otin näistä siis koon 25, joka istuu perfect! Ja jos joku nyt innostuu tilailemaan Liu Jo:ta testiin Fashionstorelta, niin palautus-ja vaihto-oikeushan löytyy tottakai aina. Kannattaa ennen tilausta katsoa tuotteen kohdalta myös farkkujen materiaali, eli yleensä puuvillan ja elastaanin suhde. Mitä enemmän elastaania, sitä enemmän farkut venyvät käytössä.

Mun uudet lempparit ehdottomasti! Tai no jaetulla 1. sijalla mun ruosteenväristen Cubusten kanssa. Nyt on valita farkkuja vaikka jokaiselle casual fridaylle töissä! 🙂

Ps. Taas ihan huippudiili CityDealissa (ja tällä kertaa ei sitä 30v ikärajoitustakaan :D), nimittäin 7 tai 10 yötä kahdelle, aamupalat ja deluxe-huone Patong Beachilla KEE Resort&Spassa alkaen vain 474,00€ ─(arvo jopa 2000,00€). Eli toisinsanoen superedullinen luxus-majoitus Phuketissa, kun toi hinta jaetaan kahdelle henkilölle! Edelleen sitä mun menetettyä talvilomaa kaiholla muistellen.. En kestä näitä tämmösiä diilejä, antaisin tällä hetkellä mitä vaan edes viikon löhölomasta auringossa! Löytyy siis täältä!

11 vastausta artikkeliin “Liu Jo:n showroomilla”

 1. siis sisältääkö esim toi city deal tarjous lennot? ilmeisesti ei kun en löytäny siitä mainintaa? 😀

 2. Sun innoittamana lähti mukaan tänään:
  -Talika ripsiseerumi
  -Glitteristä nutturadonitsi

  Ja aikaisemmin siinä Talikan esittelypostauksessa kun pohdit JKL:än Talika tilannetta, niin tuolla Sokoksella oli jotkut päivät ja tää kyseinen tuote oli laitettu esille. Kuin myös Glitterissä näytti sankoin joukoin olevan nutturadonitseja!

  Saa nähdä kuinka ripsien käy ja meneekö tukka ojennukseen 🙂

 3. Minkä hintaisia noi liu jo:n farkut on ja mistä kaikkialta niitä saa?

 4. Mäki haluisin sen nutturadonitsin, täytyy käydä kattomassa ku meen JKL. Löytyisköhä tolta merkiltä mulle sopivia farkkuja, blaah täydellisiä ei löydy mistään…

 5. ANonyymi: haha eikä! Joo mä kuulinkin jkl-glitsusta et nutturadonuja menee ihan reippaasti joka päivä 😀 Mäkin toivon, että saan upeat tummat ja ravitut ripset Talikalla! 😉

  Anonyymi: suomessa myy tietääkseni vain Fashionstore ja Stockmannilla on kai joku Liu Jo:n pieni osasto? Hinnat vaihtelee tosi paljon malleittain, katso ihmeessä tuolta fashionstoren nettisivuilta! 🙂

  Laura: Sun pitää kartottaa tota nettitarjontaa jos sieltä löytyis sulle sopivat! käy nopee hakee donu ennenkö ne taas loppuu 😀

 6. Anonyymille ja miksei muillekin infoa, että muistelen nähneeni Kekäleen mainoksessa Liu Jon merkin. Kekäle löytyy siis ainakin Tampereelta:)

 7. Keski-suomessa Liu Jo farkkuja myy Jyväskylässä Minzi ja Jämsässä Witikkalan Kartano.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.