Cubuksen avajaiset!

Oon yrittänyt töiden ohella buukata mun kalenteriin kaikenlaista aktiviteettia, ettei tää mun elämä nyt menis ihan sille päivät töissä-illat yksin kotona-viikonloput yksin kotona maaten-linjalle. Sainkin värvättyä mun kaverin keskiviikkona seurakseni mm. Forumin uuden Cubuksen ja uuden Sokoksen avajaisiin ja oli kyllä ihan superkiva ilta! Eteenkin Cubus yllätti todella positiivisesti, niin vaate-ja asustetarjonnallaan, kuin myös ystävällisten myyjien palvelualttiudella, jota arvostan suuresti eteenkin siksi, että työskentelin itse viimeiset reilut 3v yrityksessä, jossa se asiakaspalvelu on aina ehdoton ykkönen! Pelkkä ystävällinen ja opastava palvelu saa ainakin mut aina takuuvarmasti palaamaan kyseiseen liikkeeseen 🙂

Avajaisillan tarjouksena oli -30% alennus kaikista tuotteista (ja tietääkseni edelleenkin kaikki farkut hintaan 19,90?), joten olisi ollut lähinnä hullua jättää moinen hyödyntämättä! Täten löytyikin täydennystä farkkuvarastoon ainakin seuraavaksi vuodeksi. Oon käynyt Cubuksessa viimeksi joskus ihan iät ja ajat sitten Ruotsissa, enkä muistanut ollenkaan, että liikkeestä löytyy näinkin monipuolinen tarjonta farkuista ja aikalailla kaikesta muustakin, alusvaatteista sormikkaisiin 😀

Viimeisenä löytönä nappasin ostoskasaan ylläolevan paidan lähinnä töissä käytettäväksi. Tosi söötti yhdistettynä mustiin housuihin ja jakkuun!

Aamulla (tai siis yöllä) 2:30 nousseena suuntasin avajaisiin aikalailla suoraan töistä. En jaksanur alkaa edes vaihtaa vaatteita, heitin työvaatteiden päälle karvakaulurin ja kähersin tukkaan pari sotkukiharaa ja menoksi!
Korvissa ensikäytössä ne taannoin ShopBopista tilatut Marc by Marc Jacobsin rosekultaiset napit, joita löytyy näköjään vieläkin täältä! 

Sekä samaa settiä Michael Korsin Oversized rosekultainen kello tottakai! Tääkin oli itseasiassa ensikäytössä.

Eli näin after workinä olin liikkeellä. Oli kieltämättä vähän ulkopuolinen olo siellä Cubuksessa, kun muut ovat pukeutuneet rennosti ja mä ilmestyn paikalle työhameineni..

Hahhahah tää kuva on niin paras! Samalla kun mä keskityin Sokoksella lähettämään kriisiviestejä meidän äitille, keskittyi mun kaveri siihen oleelliseen, eli skumppatarjoiluun (ja ruokatarjouluun), asiaa!

Asukuvia pyydetään aina kovasti ja oonkin päättänyt vähän skarpata niiden kanssa nyt lähiaikoina, jos teitä kiinnostaa, kun on jokatapauksessa aina viikolla laittauduttava siistiksi töihin! Saa tosin nähdä kuinka mielenkiintoisia otoksia saan aikaan täällä yksinäni itselaukaisimella ja iPhonella, joka nyt kulkee mukana joka paikassa. Miltäs kuulostaa, onko kiinnostusta? (No, niitä tulee silti ehkä jokatapauksessa..)

Ps. Terkut vielä sille ihanalle Cubuksen myyjälle, kuka laitoit kommenttia! Ja sano terkut kaikille muillekkin teidän supermyyjille, mäkin haluan Cubukselle töihin!!! 🙂

8 vastausta artikkeliin “Cubuksen avajaiset!”

  1. herkullisen näköisiä pöksyjä 8) Miks mun ripset ei ole lähelläkään sun ripsien pituiset, vaikka oon käyttänyt neulashia yli 3vk?!! EPÄREILUA MÄ SANON

  2. Täytyyki alkaa asioimaan Forumin liikkeessä, koska Myyrmannin Cubuksessa sain tosi huonoa palvelua! :I

    Miks oot ollu SUNNUNTAINA noin aikasin hereillä?! 😀

  3. Tosi upea toi Korsin kello! Sopii varmaan mihin tahansa asustukseen. 🙂

  4. Tanja: jee! käy ihmeessä, kaikkea ihan superihanaa! kiitti arvontavinkiståä! 🙂

    Pipari: aijaa höh!! no hei mä oon aina aikasin hereillä 😀 nynny mikä nynny!

    Anonyymi: niinpä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.