VILA / BELLAS WRAP DRESS ♥

Mulla oli ensin aikomuksena levätä ihan koko lauantai, mutta jossain vaiheessa aamupäivää kotona koneella istuminen alkoi hajottaa ja pahasti. Otin ratikan Töölöön päin solkkuun hankkimaan ees jotain pientä elonväriä tähän mun toimistopäätteen kalventamaan naamaan. Jotenkin sitten ajauduin sieltä pois lähtiessä ihan toiseen suuntaan ajatuksena käydä katsomassa, että onko City centerin uus Glitsu vielä auennut. Löysin itseni kuitenkin lopulta Vilasta, jossa vietin varmaan seuraavan tunnin testaillen lähinnä sopivia työvaatteita. Ihanaa kerrankin olla viikonloppuina se, kuka itse käy ostoksilla, eikä se kuka palvelee siellä kassan takana 😀
Olin jo menossa kassalle, mun ruosteenpunaisen (tää on varmaan joku mun uus lempiväri) Objectin paidan kanssa, kunnes kuulin viereisellä rekillä parin toisen asiakkaan ihastelevan keskenään jotain mekkoa.. Ajauduin itsekkin ihan mielenkiinnosta vaivihkaa sitten samalle rekille ja kannatti! Aivan täydellinen pitkähihainen perusmekko mustana! Sitten huomasin viereisen rekin, jossa oli rivi samaa mekkoa myös vihreänä (siis mä vihaan vihreää!!) ja raahasin kummatkin sovituskoppiin. Totesin, että mekko on ihan täydellinen töihin jakun kanssa pieneksi vaihteluksi siihen mustat housut tai kynähame-rumbaan ja päädyin sitten kassalle molempien kanssa. Mun eka vihreä vaate, miettikää sitä! Tästä voi päätellä, ettei voi olla ihan huono löytö 😀 Odotan jo sen vihreän mekon yhdistämistä mustan blazerin ja kultaisten korujen kanssa. Lisäksi tonne alle saa sopivasti talvella laitettua pitkähihaisen puuvillaisen peruspaidan, ettei iske vilu. Lisäks mulle myytiin (oon tosi heikko kaikelle lisämyynnille :D) aitonahkainen musta sidottava vyötärövyö noiden mekkojen kanssa käytettäväksi ja kuinka iloisena lähdinkään kotiin!

Koitin aamulla aamukahvin lomassa tylsyyksissäni jo 7:30 heränneenä väkertää sitä Nellyn tyylikollaasi-kisan kollaasia, mutta menetin malttini jo ensimmäisten kolmen minuutin aikana niiden tuotteiden paljouden vuoksi, annoin periksi ja siirryin sen sijaan selailemaan jälleen kerran noita viimeksi saapuneita, jotka on aina säännöllisesti tarkistettava. Ja mitäs löysinkään! Sen samaisen Vilan mekon molemissa väreissä. Vilan myyjä sanoikin, että noi oli ainakin heillä (aleksilla) kaikki loput mekot hyllyssä, niin suosittuja ovat olleet, enkä ihmettele kun kyseessä on aikalailla tuommoinen monikäyttömekko, jonka voi asustaa niin arkeen, kuin juhlaankin.

Musta löytyy Nellystä siis täältä ja vihreä täältä (tilatkaa ihmeessä kummatkin testiin vielä kun kokoja löytyy, ette pety ja aina voi palauttaa :D)!

Oon niin iloinen, että vihdoin ja viimein löysin syksyksi maailman parhaimman monikäyttö-mekon, joten pakko jakaa tää hyvä vinkki myös teidän kanssa! Näköjään Nellyllä on vielä kaikkia kokojakin, kun taas Vilassa oli sitä xs:sää ehkä juuri enää se yksi kappale. Suosittelen! Ajattelin huomenna heti laittaa mun uuden vihreän ihanuuden päälle töihin, yritän muistaa ja keretä ottaa asukuvatkin 🙂

4 vastausta artikkeliin “VILA / BELLAS WRAP DRESS ♥”

  1. Hei kiitti vinkistä! Oon kuumeisesti yrittäny ettiä tollasta mustaa pitkähihasta tunikaa <3 😀

  2. Natalia: no on todella! 🙂

    miu: joo pitää koittaa lisäillä koneella ja katsoa tuliko julkaisukelpoisia 😀

    Oona: joo toi ihan ihan super! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.