työkenkä-ongelma!

Eilen tuli nähtyä taas pari asuntonäyttöä kaverin kanssa ja tänään todella toivon, että se unelmien koti ois vihdoin löytynyt ja tarjousta pistetty menemään! Oon ilmeisesti niin kärsimätön, etten kestä katsoa vierestä edes kaverin asunnon etsimistä. Noista ehkä kahdestakymmenestä (tai enemmästä, en ees enää pysy mukana laskuissa) katsastetusta asunnosta oisin voinut itse muuttaa ainakin kolmasosaan, jos siis ois multa kysytty. Kamalaa kiven läpi taistelua tää asunnon ostaminen, kaikki parhaat viedään hinnalla millä hyvänsä. Vois verrata melkein pokeriin 😀

Tää nynny nukahti eilen noin klo 19:20, mutta heräsin sitäkin pirteämpänä uuteen työviikkoon aamulla perinteisesti 4.30. Ja kohta ois taas pikku-Iineksen nukkumaanmenoaika. Tai no riippuen jaksanko nyt vaikka edes salkkarit tänään katsoa sen verran, että saisin vähän tylsytettyä itseäni vielä unisemmaksi..

Näitä asukuvia, tässä perjantailta:

 Öhöm, ois tietty voinut vetää ton vilkkuvan navan piiloon ennen näitä kuvia..

Guessin uusi superkiva hartianeule, ostettu Fashionstoresta (löytyy täältä), Liu Jo:n farkut saatu samaisesta paikasta blogin kautta. Saappaat 5v vanhat Biancon ikilempparit. Mistä tuun ikinä löytämään näiden kuluneiden tilalle uusia ihanuuksia?!

Ps. Tietääkö kukaan, mikä on pienin koko mitä esim. Nina’s myy? Tilataanko Suomeen ylinpäänsä kokoja 34-34,5 esimerkiks nyt Louboutineista? Joudun ehkä pakon edessä nöyrtymään mun ”ei korkokengille”-kannalle ja ostamaan kunnolliset työkengät.. Pitää ilmeisesti laittaa tiedustelumailia eteenpäin! Ainiin ja onko kellään tietoa noista italian kokoluokituksista, että vastaako se it34 todellisuudessa siis eu35:sta vai ihan sitä itseään 34:sta? Kertokaa mistä löydän kengät, hinnallakaan ei ole enää mitään väliä, niin epätoivoinen alan olla!

13 vastausta artikkeliin “työkenkä-ongelma!”

 1. Tykkään sun nenästä! hirveesti 😀 Itsellä harvinaisen ruma suomalainen leveä perunanenä 🙁 Jos sulla olisi iso nenä niin menisitkö nenäleikkaukseen? 😀 En tiedä mikä kysymys tääkin on, mutta ihana nenä sulla!

 2. http://www.bellissima.fi/

  Tuolta löysin aikoinani omat mustat peruskorkkarit kokoa 33,5 🙂 Hintavampiahan ne on, mutta kyllä mulla ovat kestäneet hyvin runsaasta käytöstä huolimatta. Kannattaa käydä katsastamassa 🙂

 3. hei miksi joudut aina herätä noin aikasin? :OOO 4:30, 2:30 😀 hulluahan tommonen on! Ja toinen kysymys: mikä sun varpaassa on? 😀 mainitsit jotain että on pipi 🙁

 4. Miksi sun pitää herätä jo 4.30 töihin? Monelta sun työt oikein alkaa???

 5. Nina's myy Louboutineista myös kokoa 35, ainakin joistain malleista. En tosin kehota ostamaan Louboutineja työkengiksi, koska ne eivät ole erityisen hyvät jalassa, vaikka niin ihanat ovatkin. Varsinkaan, kun et ole tottunut korkokenkien käyttäjä, niin tuntuu suorastaan naurettavalta, että hankkisit heti ensimmäisenä Louboutinit 🙂

 6. Nina'sissa pienin koko on 35, mutta yleensä kengät lähtee koosta 36. Tosin esim italialaisissa kengissä koko 36 vastaa kokoa 35-35,5. t:Nina'sin entinen työntekijä 😀

 7. Anonyymi: ahhaha, mitä tähän nyt vastais, en mä ole ajatellut moista "mahdollisuutta" 😀 mutta kiitos!

  Anonyymi: oho, kiitos! 🙂

  Anonyymi: siis 2:30 heräsin yks yö, kun en saanut enää unta, mut yleensä herään 4:30, että saan rauhassa juoda kahvit ja datailla, pestä hiukset yms.. Mulla on liukuva työaika ja saan mennä jo 7 töihin ja pyrinkin, että pääsen sitten jo klo15 pois ja jää aikaa muuhun kivaan! 🙂 Joo mun varvas murtu kun iskin sen katukiveen..

  Maarit: siis 7 meen yleensä, liukuva työaika, pääsepä ainakin sitten klo15 jo pois tai aikaisemmin jos tekee tunteja sisään niin ihan kiva 🙂 ja onneks oon aamuihminen! mulla menee näissä mun aamutoimissa niin kauan aina 😀

  Anonyymi: oon mä siis jonkun verran käyttänyt, ei nyt tosin varmaan millään 12cm koroilla kannattaisi aloittaa 🙂 pääasiassa mun pitää onneks istua töissä. Mut äh jos ne on huonoja jalassa! Mistä löydän kengät?!??! 🙁

  Tiina: no on!! 🙂

  Pipari: jeah! lähetinkin sinne eilen mailia, pitää käydä joku päivä työmatkan varrella siinä bulella katsastamassa! 🙂

 8. Hei! Käy katsomassa Ziosta tai Kenkäfriikistä Pura Lopezia, suurimmassa osassa on kokoa 35 ja ovat laadukkaita mutta kuitenkin jonkin verran Loboutineja edullisempia. Ziosta voi tilata netistä viime kausien malleja vielä hyvällä alella jos koko osuu kohdilleen.

  – Anna

 9. Musta on jotenkin tosi hassua kun puhut työkengistä ja Louboutineista samassa lauseessa. Itse kun joudun seisomaan päivät pitkät niin mulle työkenkä tarkoittaa sellaista mahdollisimman ergonomista ja mukavaa kenkää, ja yleensä ne siis on ulkonäöltään rumia möhöttejä. Sitä vaan jotenkin unohtaa että kaikki kengät joilla on jossain töissä on lopulta työkenkiä. 🙂

 10. Tää nyt ei kuulu tähän aiheeseen, mutta mikä sen englantilaisen nettikaupan nimi oli mistä tilasit Converseja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.