maailman helpoin hiusklipsi

Mulla on koneella vaikka kuinka paljon julkaisematta postausmatskua viime kuulta, joita en oo vaan kerennyt tai muistanut lisäillä tänne..
Tein vikojen Glitter-viikkojen aikana ihan kiitettävät määrät ostoksia ja tässä jotain..

Aitohopea (sterling 925)-swarovskinkiviset korvikset ja pari rannekorua, jotka ovatkin muistaakseni täällä jo vilahtaneet.
Ja uusin lemppari hiustenlaiton saralla! Nimittäin tommonen litteä klipsu huonojen hiuspäivien varalle. Hintaa oli muistaakseni 4,50e ja pakkohan tääkin oli ostaa molemmissa väreissä, joita voi vaihdella vaatteiden väristä riippuen. Tässä on plussaa ensinnäkin muoto (litteä), eli ei paina esimerkiksi autoa ajaessa ja toi on niin helppo laittaa hiuksiin, että pahinkin idiootti varmasti onnistuu.

En saanut näköjään kunnon kuvaa takaa, mutta semmoinen klipsi! Tottakaihan tolla saa myös vain osan hiuksista kiinni tai laitettua ponnarin kiinni kumpparin sijaan. Monikäyttö-härpäke siis kyseessä!

Ainakin noi hiusklipsit on ihan Glittereiden vakiovarustusta ja pitäisi olla aina saatavilla, mikäli jotakuta alkoi kiinnostaa! 🙂
Nyt töihin!! 

10 vastausta artikkeliin “maailman helpoin hiusklipsi”

 1. Onpa nätti klipsi! Pitäisiköhän tuo ylhäällä todella paksutkin hiukset yksinään?

  Usein nuo klipsit eivät oikein tunnu pitävän normaaleja hiuksiakaan ylhäällä :/

 2. Hei toi näyttää ihan superkätevältä. Oon etsinyt jotain kivaa klipsiä, mutta oon äärimmäisen nirso ja ne se sellaset perinteiset hainhampaat on mun mielestä vaan apuvälineitä esim. kasvojen pesussa, koska ne ei vaan näytä hyvältä. Mutta toi klipsi taitaa olla just sellanen mitä oon hakenut, mut jotenkaan en välttämättä olis älynnyt ostaa, jos olisin vaan nähnyt sen hyllyssä. Eli suurkiitos tästä vinkkauksesta =)

 3. Millon oot viimeksi värjännyt tyvikasvun ja millä? 🙂 Oot vissiin ihan just kun ei oo lainkaan? 😀

 4. Oliko neulashia vaikea levittää. Tökitkö sitä ripsien juuriin, sinne ripsien väriin vai laititko sitä tonne yläripsien ylärajaan kuten kajaalia vaikka? Mutta eihän se sillon oo ihan tyvessä?:D

 5. Tuo rannekoru on ihana! Itsekin sitä hypistelin tässä yks päivä oman kaupunkini glitterissä, mutta jätin sitten kuitenkin kauppaan kun yritän vähän säästää. 😀 Se oli vieläpä sopivan kokoinen omaan ohueen ranteeseeni kun yleensä kaikki valahtaa ärsyttävästi. Ehkäpä käyn sen vielä joku päivä nappaamassa itselleni jos niitä vielä on.. (:

 6. Nanna: se on kyllä superkätsy! 🙂

  shop-it-tia: ei mitään, huippu tuote! 🙂

  Natalia: glitsussa saa testailla noita omaan tukkaan, eli sinne vaan kokeilemaan! 🙂

  Anna: hih kiitos 🙂

  Anni: joo toi on vähän modernimpi kun semmonen perus-hainhammas! suosittelen, tosi kätsy! 🙂

  Anonyymi: voi kuvat on siis jotain 2kk vanhoja, kesällä käytin sitä poly blonden auringossa vaalentavaa, nyt kävin kyllä kuukausi sitten kampaajalla 🙂

  Anonyymi: sielläö nettisivuilla on semmoset kuvat et miten sitä laitetaan, sivellään siis siihen tyveen/juureen samalla tapaa kun nestemäistä eyelineria, kyllä mulla ainakin ihan sillä on toiminut 😀

  Anonyymi: toi on kyllä tosi näpsä ja edullinenkin vielä! 🙂

  AnsQ: 7,90 muistaakseni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.