lauantain piffeilyä

Mulla on iskenyt ihan kamala ikävä myymälätyöhön nyt viime aikoina. Ei sillä, etteikö mun nykyinen työ olisi oikein ihana superkivoine työaikoineen, mutta musta tuntuu niin monen kauppavuoden jälkeen edelleen, että olisin vaan sillä kuukauden kesälomalla odottamassa töihin paluuta. En siis ilmeisesti oo ihan vielä saanut sisäistettyjä näitä kaikkia upeita ”muutoksen tuulia”. Yllätin nimittäin itseni viimeksi toissapäivänä itse jotain kaupan rekkiä pläräillessäni melkein tervehtimästä sisään astuvaa asiakasta ja ei siis ollut todellakaan lähellä, saati sitten eka kerta! Mun oli myös torstaina pakko käydä hellittämässä ”koti-ikävää” Glitterissä ja moikkailemassa parinvuoden takaista pomoa ja ihan vaan kierrellä ympäriinsä, ehkä vähän myös jotain hyllyjä salaa järkkäillen sillä aikaa kun odotin mun kaveria saapuvaksi treffeille.

Mutta jokatapauksessa tän näköisenä lähdettiin mun kaverin Viivin kanssa vähän hetken mielijohteesta viime lauantaina ulos syömään. Alunperin meidän piti pitää kokkailuilta mun luona, mutten enää lopulta nälissäni osannut päättää mitä me oikein kokkailtais ja halusin vaan mahdollisimman nopeasti jotain ruokaa! Valkattiin Manhattan Steak House ja vein nyt kolmannen kaverin syömään mun suositusta Manhattan specialia ja eipä ole tarvinnut kenenkään näistä kolmesta (tai neljästä minä mukaanlukien) pettyä tähän asti. Maailman parasta sisäfilettä tirisevällä vuolikivellä!! Kasvikset ja perunat nyt on aika so-so-laatua, mutta se lihan laatu kumoaa kaiken muun miinuksen ja palaan aina vaan uudelleen syömään sitä mun specialia, vaikka mun tehtävä oli alunperin yrittää käydä sen listan muutkin pihvit läpi..

Harmittelin taannoin tän samaisen fab.:in pussukkalaukun perään pinkkinä, jonka pistin tilaukseen Nellyn alesta, mutta joka oli jo myyty loppuun, enkä koskaan saanut sitä kotiin asti. Joskus tässä bongasin kuitenkin tän oranssinkin alesta -50% (jee) ja pistin heti tilaukseen! Oli ilmeisesti vika kappale, koska tän jälkeen tuotetta ei enää sivuilta löytynyt.

Hetken mielijohteesta valkkarin mun ”inhokkikellon” ranteeseen. En vaan oikeesti tiedä mikä tässä mättää, ehkä vaan on vaan yksinkertaisesti lopen kyllästynyt tähän viimeisten neljän yhteisen vuoden aikana. Harkitsen listaamista huutikseen, moitteettomassa kunnossa helmiäistaululla ja swarovski-kristallein reunustettu, huutakaa sitten kans pois! 

iii mun uus lempparilaukku!!

Ja aurinkolasit, jotka sopii mulle kuulemma ainoastaan omasta mielestäni. Tai ei mulla mitään ihan kamalan kattavaa tilastoa oo tähän arvioimaan, lähinnä siskon jatkuvat huomautukset 😀

Toissakesän (vai sitä edellisen) lempparit bambukorvikset Glitteristä korviin ja menoksi!
farkut/ Cubus
perustoppi/ H&M
farkkutakki/ JC
pampulahuivi ja arskat/ Bianco
laukku / Nelly.com

Ei vois uskoa, että tänään on jo torstai! Tää viikko on mennyt aivan uskomattoman nopsaa.. Huomisen jälkeen totaalilepoa, kunnes joudun viettämään koko sunnuntain seuranani äiti 😀

14 vastausta artikkeliin “lauantain piffeilyä”

 1. Siskoni oli myös kaupassa töissä monta vuotta, ja kun pääsi tekemään oman alan juttuja kun valmistui (palkanlaskua, tilinpitoa mitä lie) , niin hän palasi miltei heti kauppaan takaisin 😀 Kai se sitten on jotenkin nopeatempoisempaa… Itse taas vaihtaisin kaupantyöt tuollaiseen mennentullen. 🙂

 2. Haha.. Kuulostaa tutulta. =D Olin sunnuntaina ravintolassa syömässä ja tervehdin tiskille kerääntyneitä vanhempia herroja. Sekunti meni, ennen kuin tajusin, että en olekaan töissä.

 3. Noi housut on ihanat! Löysin omat punaiset farkkuni Vero Modasta, ja ne ovat kyllä olleet ehdottomasti tämän alkusyksyn paras ostos :))

 4. Heippa!
  Olen jo pidemmän aikaa lukenut blogiasi ja sen lukeminen jotenkin piristää aina päivää :). Jos päätät laittaa kellosi myyntiin niin täällä olisi ainakin yksi hyvin innokas ostaja! Hauskaa päivää sulle 🙂

 5. Tässä sulle randomina kohtuuhintaisia ja hyviä ravintolavinkkejä ytimestä:)

  Zen Sushi(Kämp galleria, tosin ollut rempassa Kämp)
  SushiBar (uudenmaankatu)
  Karl Johan (Forumin kupeessa)
  Juuri (korkeavuorenkatu)
  Bar9(uudenmaankatu)

 6. Voi Iines! 😀 Mä oon kans joskus tehnyt tota samaa että meinannut jossain ihan muussa liikkeessä asioidessani moikata asiakkaalle. Toisaalta kyllä joillekin vakioasiakkaille tulee moikkailtua millon missäkin. 😀

 7. Moikka Iines! Hei onko sinulla sitä kellopostausta vielä, kun en sitä löytänyt Tubesta sinun käyttäjäsi latauksista. Jos sitä ei ole, niin pistä se ihmeessä takaisin. 🙂

 8. Mitä pyydät tuosta kellosta? Onko se siis kultainen? Olisin ehdottomasti kiinnostunut 😀

 9. Anonyymi: aijaa 😀 no on onhan ne kyllä aivan ääripäitä!

  Anonyymi: mä en jostain syystä enää tykkää 🙁

  RagDoll: joo just tommosta hahah 😀

  Erika: se oli alennuksen jälkeen vajaan satasen 🙂

  Noora: jee! harmi etten voi pitää omiani kun vaan viikonloppuisin 🙁

  liisa: tykkään kans 🙂

  Melinda: joo se pinkki ois kyllä ollut kivempi, kurjaa että se meni niin kuumille kiville!

  Anonyymi: voi kun mukava kuulla! kivaa viikonloppua sinne 🙂 ja ilmoittelen toki jos kellon myyn!

  Anonyymi: kiitos ihan hurjasti! pitääkin ujuttaa kaveri mukaan kiertämään noita! 🙂

  Anonyymi: hyvä kun muistutit 😀 varmaan pitäis saada ihan lähiaikoina aikaseksi! nyt tosin mennyt huutiskamat vähän minne sattuu, enkä muista enää mitä mun piti edes myydä 😀

  Viivi: haha joo 😀 tuttu tunne!

  Tyttö_turusta: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2011/01/toivepostaus-kelloni.html täältä löytyy 🙂

  Sofia: vajaan satasen varmaan jos myyn 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.