Kissyt!

Sain joskus muutama viikko sitten Nellyltä hellyyttävän ”Olet yksi parhaimmista asiakkaistamme”-sähköpostiviestin. Okei, en tiedä onko näitä lähetetty kaikille, kuten niitä Cosmon sun muiden ”Iines, nyt rahanarvoisia etuja vain sinulle” vai pitäiskö nyt muuten vaan huolestua näistä mun Nelly-tilauksista, sain nimittäin kerran City Dealistakin jonkun aivan mystisen 10euron lahjakortin sähköpostiin, eikä kukaan muu ollut saanut :D. Jokatapauksessa toi Nellyn maili oli varustettu 10euron lahjakortilla ja eilen aamulla kun selailin kommentteja, oli ihana lukija (murumansikka, hih) linkannut mulle Dr. Denimin uudet maastonvihreät Kissyt Nellystä!

Noniin, tilaukseen lähti sen samantien klo 5:20 aamulla, kun kokojakin vielä oli tarjolla!! Että kiitos vaan vinkistä, näin mua taas viedään! Nää taitaa olla mun kuudennet Kissyt, enkä kyllä aiva turhaan ole yksiäkään näistä ostanut, maailman parhaimmat farkkuleggarit ikinä. Tuntuu melkein kun ei ois housuja lainkaan jalassa 😀 Carlingsista on tosi usein Kissyt loppu, eikä (Hki) Forumin Carlingsiin voi laittaa nimeä varauslistaankaan, koska tuotteiden menekki on vähän eri luokkaa kun Jyväskylässä. No mut onneks on taas Nelly. Mun ois näköjään taas pitännyt vinkata näistä teille jo heti eilen aamulla, koska taas näistä oli kerennyt loppua jo päivässä kaikki koot mediumia ja largea lukuunottamatta. Toivotaan, että näitä saadaan lisää! 
Yritän tänään töiden jälkeen vähän vaihtaa vapaalle ja keretä esimerkiksi vastailla kommentteihin, tää viikko on nimittäin mennyt taas yhdessä hujauksessa, eilen lähdin kotoa 6:30 ja olin takasin kotona suunnilleen 12h myöhemmin, kun käytiin (taas) kiertämässä asuntonäyttöjä mun kaverin kanssa ja tultiin mun luokse leikkimään italialaisia kokkeja.

Ihanaa, perjantai!! Huomenna nukun NIIIIN pitkään! Ja nyt kun sanon tän ääneen, niin herään aivan varmasti klo7, kuten parina edellisenä lauantaina..

Ps. Ja jyväskyläläisillä vielä tänään mahis saada ne kuukauden tai kahden viikon ilmaiset treenit Kuntoportissa kommentoimalla tähän postaukseen!

13 vastausta artikkeliin “Kissyt!”

 1. Nuo ovat kyllä niin parhaat housut! Odotan innolla, josko tulisi jotain ihania värikkäitä malleja!:) Esim. siniset tai punaiset olisivat ihanat!

 2. Ei sun kannata huolestua! Mäkin oon saanut jo kaksi kertaa 10 euron lahjakortin Nellyyn, koska "he olivat kaivanneet minua". Olen kerran tilannut sieltä (keväällä 2010) yhden hameen. Kumpaakaan lahjakorttia en käyttänyt. 🙂

 3. Kissyjä löytyy kans stockan one waystä 🙂 näpläilen töissä aina harmaita yksilöitä ku en osaa päättää pitäiskö vaiko ei, mustat ja tumman siniset löytyykin jo 😀

 4. Jep, dr. denimit on kuin taivaan lahja<3 itelläni on kanssa niitä parit, ja ne on nii ihanat ku sujahtaa päälle niin helposti ja tosiaan ei tuu paljon aateltua että on farkut päällä! Kun farkut voi myös olla tosi epämukavia. Ja nää mun ei oo ees löystynyt yhtään? Tällä hetkellä metsästän mustia, tai oikeestaan oon metsästänyt kesästä asti, ja Jyväskylän Carlingsin listoilla nimi onkin, mutta eipä ikinä viesti saapunut housuista.. Tällä hetkellä asun Tukholmassa, ja tosiaan vähän ihmettelivät ehdotusta, että josko voisivat laittaa viestin kun farkkuja tulee :DD Tietty menin "pikkukaupungin tyttönä" tommosta kysymään… Mut hei, vähän toi murrettu vihreekin on kiva 🙂 ps. sori ylipitkästä kommentista!

 5. 😀 vitsi! Itse sain nellyltä sähköpostia "olemme kaivanneet/ikävöineet sinua" ja 10€ rahaa… Nooo täytyy myöntää, et oon pystyny hillitsee omaa shoppailuintoani! Tykkään blogistasi, olet niin herttainen! -vera

 6. Mä olen yrittänyt löytää sitä sun postausta jossa saat sen iPhonen , mutta en löydä mistään ?
  Tilasin ihan intopiukeena nyt oman ja luin/löysin kyllä niistä kuorista ja appseista jutut, mutta se ihka eka juttu on hävyksissä ?
  Onko sulla joku suojakuori tuohon puhelimeen ? Siis sellainen rengas mikä kulkee siinä puhelimen ympärillä ? Ei se taida olla nimeltään kyllä suojakuori.. 😀

 7. Tanja: no on, innolla odottelen! 🙂

  Natalia: todella! 🙂

  Linda: voiei! 😀 onneks mulla ei oo ollu sitä ongelmaa..

  Elli: aijaa, jess! pitää käydä katsoo seuraavan kerran sieltä kun tulee tarvetta 🙂

  Maija: nojoo todella! 🙂 mä just itseasiassa sain mustat kissyt pari kk sit jkl:n carlingsin varauslistalta kun tuli uusi kuorma?! ehkä sun pitäis soittaa sinne uudestaa jos joku vois sit käydä noutaa sulle 🙂 ei ollut yhtään ylipitkä kommentti!

  vera: ahahha, etkö meinannyt hyödyntää?! ;D

  Rose: ööö hmm outoa, en mäkään löytänyt semmoista.. ehken oo vaan tehnyt sitten sitä??

 8. Heips! Mitä kokoa käytät noissa housuissa? Mietin ite kanssa ehkä tuhlata noihin, ja kävin carlingsis testaamassa tot farkkumallii mut koot oli vaa sitä m-l luokkaa, ni aattelin kumminki et oon ite ehkä se skoko.. Eli onko sulla kokemusta et kuinka paljon tiukempi se sit ois? Itellä se m koko muuten hyvä, mut vyötäröltä se tuntu pikkasen löysältä 😀 tank u ! Joo ja nyt ku ostin itelle viel sen sidepakkauksen, ni siin tuli 10e shoppailurahaa nellylle! Ne taitaa vainota muo 😀 -vera

 9. mäki sain ton lahjakortin, mut sit kaks kaveria ei saanu vaikka nekin tilailee nellystä 😀 eli kait ne oikeesti kattoo vähä et kuka pistää eniten rahaa haisemaan 😀

 10. Anonyymi: mulla on xs, noi on tooooosi joustavat! joo ei ehdottomasti kannnata ottaa sitä m:ää, jos se on yhtään löysä, noi nimittäin venähhtää aavistuksen käytössäkin! 🙂 hitto mun shoppailurahat meni nyt hukkaan kun en saanu noita housuja, en jaksa alkaa perimään takasin, ellei ne oo automaattisesti palautunu 🙁

  Anonyymi: en oo koskaan tilannut, ostan aina kampaajan kautta 🙂 mulla on aina ollut B*longia tai nyt vajaat pari vuotta simply naturalia, joka on parasta hiusta ja molempiin olen ollut todella tyytyväinen, vaikka maksavatkin huimasti sitä "nettitukkaa" enemmän 🙂 kestääpä ainakin käytössä sen vuoden ainakin!

  veerra: niinpä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.