tyhmä pöpö

Oon seilaillut aamusta asti äitin kanssa eestaas Helsinkiä ja pääsin vasta äsken kotiin rauhoittumaan sen jälkeen, kun sain saatettua mamman kädestä pitäen 4T:lle kohti terminaalia ja takasin Tukholmaa kohti.

Oli kohtuu rankka päivä myös siks, että muhun on iskenyt joku ihan kamala flunssa, jonka alkua epäilin jo viimeistään eilen, kun nukahdin tänne parvelleni rankan koti-lauantain päätteeksi ennen klo 17 !! Tänään kuumemittari siellä 38c tienoilla ja lievästi horkkainen olo. Onneks parvelta löytyy tällä hetkellä kaikki mistä voin haaveilla (tai melkein, pussi sipsejä ois tosi kiva :D), eli kaks töpseliä koneelle ja puhelimelle, sänky ja kaukosäädin. Yritän saada itseni ees jonkunlaiseen työkuntoon aamuksi.

Kaivelin tässä tylsyyksissäni jotain upeita otoksia iPhonen kuvatiedostoista lisäksi tähän tylsään marinapostaukseen..

 pipi-varvas, joka on edelleen pipivarvas..

Niitä Cubuksen ja Sokoksen edellisenä iltana mietin kyllä ihan oikeasti jo etukäteen vähän järkevämpää pukeutumista ihmisten ilmoille, mutta väsymys voitti ja päädyin töiden jälkeen tosiaan ihan vaan niihin työreleisiin. Ylläolevat lähetin Whats appilla kaverille, kuka sai toimia mun makutuomarina.

Työmatkalla on aina kiva kuvailla! Onneks ei tarvitse enää tota bussi+juna-rumbaa enää!

Kai mä alan katsomaan läpi pitkästä aikaa X-filesia, ellen satu taas simahtamaan ennen kuutta! Eipä siis kummempia, vastailen kommentteihin kunhan ehdin ja kuumehoureista jaksan 🙂

8 vastausta artikkeliin “tyhmä pöpö”

 1. tuleeko iphonella oikeesti noin pikselimössösiä kuvia? oon jotenki ajatellu ja saanu sellasen kuvan että siinä olis tosi hyvälaatuinen kamera.

 2. onko sulla rakennekynnet? missä oot ottanu ja paljonko maksoi? ootko löytäny mitään hyvää paikkaa täältä hesasta? 🙂 hakusessa itselläni olisi… 😛

 3. Anonyymi: oon tykännyt ja seurustelen joo 🙂

  Anonyymi: eilen kävin just (ekaa kertaa täällä) huollossa, mut mun kaverilla tosin 🙂 eli ei oo oikein kokemusta muista!

  Laura: hih voi kiitos! 🙂

  Anonyymi: se on mangosta kuukausi sitten! 🙂

  Anonyymi: iskin sen katukivetykseen ja mursin sen 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.