Guessiä!

Innostuin tosiaan pari viikkoa sitten vähän shoppailemaan Guessiä Fashionstorelta, tai siis muhun taisi toisinsanoen iskeä taas joku tilapäinen mielenhäiriö kaikkia ihanuuksia katsellessa!

Tästä hartianeuleesta mulla olikin jo aikaisemmin kuvaa päällä, tää keräs kehuja töissä jo heti ekana päivänä. Löytyy Fashionstorelta täältä ja näkyi olevan myös tummanruskeana. Tossa on materiaalina villasekoite, joten lämmittää varmasti vaikkapa nyt töissä talvipakkasillakin.

Ja samaa savyä pipo ja tuubikaulaliina. Molemmat ovat olleet ahkerassa käytössä tässä pari viime päivää mm. äitiä satamasta hakiessa ja lääkärissä käydessä, villasekoitetta myöskin.

Ja toinen pipo, näitä nyt ei voi olla koskaan liikaa, vai? 😀

Oon sata kertaa vannonut, etten osta enää yhtään Guessin laukkua, mutta aina jotenkin sorrun kerta toisensa jälkeen.. Tosin mun pari viimeisintä Guessiä on kestänyt ihmeen hyvin mun kovaa käyttöä, eikä näytä vielä parinkaan vuoden jälkeen kovin kummoisia kulumisen merkkejä, joten ehkä tää yksi on vielä ihan sallittu ostos. Olin jo pitkään etsinyt isompaa laukkua, johon mahtuu työkamppeiden lisäksi vaikka mitä muutakin oleellista, jos on suuntaamassa suoraan töistä vaikka asioille. Tää Guessin uutuus olikin ihan täydellinen tähän tarkoitukseen! Guessin laukut ovatkin lähiaikoina alkaneet noudattaa vähän asiallisempaa tai käytännöllisempää business-linjaa, eikä enää sitä logokuosi-linjaa. Tää on maailman paras työlaukku, mahtuu lähestulkoon koko elämä mukaan! Harkitsin ensin tätä (joka on myös tosi kiva), mutta totesin, että mulla yks nyt jo tosin aika rikkinäinen Guess samaa mallia, joten valitsin tällä kertaa sen, joka ei ensialkuun edes näyttänyt mun tyyliseltä.

Mulla(kin) on tällä viikolla tiedossa teille pientä Fashionstore-aiheista ylläriä, joten stay tuned!

Nyt koitan kiskoa ton toisen jättimukillisen lattea alas ja lähteä töihin laukku vuorattuna Finrexinillä. Ollaan jo onneksi elävien kirjoissa pienen kuumepiikin jälkeen, toivottavasti tää jää nyt tähän nuhaan..

16 vastausta artikkeliin “Guessiä!”

 1. En löytänyt tuota laukkua sieltä sivuilta että voisitko kertoa mitä laukun nimi on? 🙂 tykkään kovasti!

 2. Vautsi toi hartianeule! Näyttää ihan suurennetulta versiolta mun uudesta villapannasta, minkä ostin eilen 😀

 3. Moi!! voisitko auttaa sen Iphonen ringtones appsin kanssa? ei osaa…. enkä ymmärrä niitä ohjeita :–D

 4. Aivan ihana laukku! Voisitko kertoa mallin nimen niin pystyisin hieman metsästämään sitä? 🙂 Tuolta fashionstoresta taitaa olla jo loppu kun ei sivuilta löydy.

  Niin ja sulla on mielenkiintoinen blogi, oon lukenut jo piiiitkään 🙂

  T:Elina

 5. Tykkään tosi paljon just noista kahdesta Guessin laukusta, toi ruskea miellyttää silmää vielä ehkä hitusen enemmän. Aiotko muuten tehä postausta, mitä oot tykännyt uusista töistä verrattuna kauppa työhön? Tiedän ettet halua kertoa työpaikkaa, mutta sillai yleisellä tasolla? Oon ihan koukussa sun blogiin ja tykkään niin tosta sun uudesta business-tyylistä 🙂

 6. Superkivoja ostoksia:)

  Tuubihuivia ei kyllä nettisivuilta löytynyt. Osaatko sanoa, onko todella uusi eli ehkä vasta tulossa vai loppuunmyyty…?

 7. Susanna: ehdottomasti ! pakkasia tavallaan odotellessa 😀

  Anonyymi: alempana olikin lukija linkannut laukun guessin sivuilta toisessa värissä: http://www.guess.eu/Guess/EN/Woman/Handbags/Scent~City~Small~Carryall/HWVY3050220-ROS?categoryID=119 noita on tulossa fashionstoren nettikauppaan ihan piakkoin, infoan heti! 🙂

  Oona: vaude, sellanenhan sopis varmaan hyvin ton kaa ;D

  Anonyymi: en valitettavasti osaa auttaa 🙁 en mäkään niitä ohjeita oikein ymmärtänyt, mut silti oon saanut kahdesti tarkasti ohjeita seuraamalla luotua kaks soittoääntä.. se on kyllä oikeesti kinkkinen! ihan näin oleellisena kysymyksenä, että kai sulla on kuitenkin itues asennettuna (tietokoneeseen)
  , kun se on välttämätön sen toimimiseks?

  Erika: joo molemmat on mun lemppareita kans, tai oikeestaan noi kaikki 😀

  Melinda: joo se on kyllä kätsy nyt viileillä keleillä! 🙂

  Elina: voi kiva kiitos! 🙂 fashionstoreen on kai tulossa tota heti ens viikolla nettimyyntiin, ilmoittelen heti sitten! linkkasin ylemmälle lukijalle alemman lukijan laittaman linkin laukun mallista (kiva sepustus) ! 🙂

  Anonyymi: hahah 😀 joo siis on tulossa vähän ton tyylinen postaus, mut voin yritää kehitellä tommostakin jos vain aika joustaa, tosin voi olla melko mahdotonta paljastamatta sitä mitä teen 😀

  Taija: hmm en ookkaan vielä kokeillut paljasta ihoa vasten, mutta kyllä se vähän karkea on, kun sisältää villaa 🙂

  Anonyymi: joo en mäkään lämpene noihin ällöhempeisiin, mutta sama laukku! 🙂 ilmoittelen heti kun tätä tulee myyntiin fashionstoren sivuille!

  Anonyymi: otan selvää! 🙂 ilmoittelen sitten samalla kun ilmoittelen, milloin laukkua saa! 🙂

  Hanilo: no ehdottomasti! 😀

 8. Toivottavasti tota guessin pipoa ja tuubikaulaliinaa tulee nettimyyntiin!? tosi söpöt!:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.