pampulapipo

Mulla oli eilen kaveri kylässä kahvittelemassa töiden jälkeen ja jutut venyivät sen verran, että ehdi juuri ja juuri lukea teidän kommentit läpi muun sähköpostin ohella, sekä laittaa kamppeet aamuksi valmiiksi ennen nukkumaanmenoa, joten kommentteihin vastailu viivästyy edelleen 🙁

Tänään mulla on suoraan töistä yksi tapaaminen, jonka jälkeen suuntaan kynsihuoltoon, josta taas takasin illalla kotiin ja sama iltarutiinirumba ennen tonne parvelle kipuamista. Eli kiireiset pari päivää tässä tällä viikolla, mutta lupaan vastata kommentteihin heti, kun saan ylimääräistä aikaa! Musta tuntuu, etten ehdi nykyään viettää aikaa kotona muulloin, kun viikonloppuisin, jotka nekin menee useimmiten vaan maatessa ja voimia kerätessä.

Glitteristä tarttui viime viikolla mukaan maailman söpöin tupsupipo. Pitkän kolmen värin välillä pähkäilyn jälkeen päädyin tohon beigeen. Hintaa oli muistaakseni 14,90e! Tilasin loppukesästä Hennesin lastenosaston tupsupipon, joka oli kieltämättä niin sekundaa, että lähti suoraa palautukseen sen koommin miettimättä, vaikka oiskin tehnyt enemmän mieli antaa se vaan suosiolla Bixulle leluksi. Se tupsu oli nimittäin niin iso ja painava, että muistutti mun mielestä enemmänkin jotain karvaista tennispalloa 😀

Tulipas köyhä postaus, pahoittelut!

10 vastausta artikkeliin “pampulapipo”

 1. hieno pipo! Missä Bixu muuten nyt on? onko se sun mukana siellä, vai jäikö se jyväskylään, kun ei oo näkynyt? Bixu on niin ihanan näköinen karvapallero, että mielellään sitä katselisi täällä useammin. (: (:

 2. Apua miten söpö pipo! Pitää varmaan käydä kattomassa josko noita ois täälläkin Glitterissä. 🙂 Onko neule mitä matskua pipossa?

 3. hihi, ostin juuri eilen kans tollaisen pipon ja ihan mahtavan tuntoinen, ei veny eikä vanu. just sopivan tiukka 🙂 Huippu löytö!

  -jentta

 4. Hei kysymys:)
  Eikö sulla ookkin iPhone 4?
  Luin jostain yhen jutun ja ymmmärsin et sitä käytttäkseen tai kun sitä yhdistää tietokoneeeseen niin tietsikan pitäis olla mac. Tiiätkö sä tästä paremmin?

 5. piitu: se on jkl! saan been onneks jo reilun viikon päästä tänne! 🙂

  Anonyymi: aijaa, olinkohan just harjannut ne tai jotain 😀

  Jenni: voi kiva kuulla! toivottavasti jäät roikkumaan mukaan jatkossakin 😉

  Viivi: kannattaa! oiskohan ollu ylläri akryylia, mut oli tullu myös tosi kiva poncho jossa oli jopa ehtaa villaa kuule! 😀

  jentta: joo nimenomaan, ihan best! 🙂

  Anonyymi: joo on 4ja ei oo koskaan ollut maciä ja hyvin toimii, ei huolta! voihan olla että ne saa jotenkin paremmin synkronoitua, jos molemmat samaa merkkiä, mutta tuskin sillä niin väliä on 🙂

  Melinda: eiks oo! 🙂

 6. ihq pipa!

  Muuten tuleeks sulle ihmiset usein repiin ripsistä ja kommentoimaan kokoajan jotain TEKORIPSISTÄSI ja kuinka pitäis ottaa ne pois ja antaa lluonnollisen kauneuden kukkia?

  Mulla on luonnostaan aika saman pituiset ripset mutta tuuheammat ja tosi useesti saan kuulla jotain ärsyttävää kommentia kuinka feikiltä näytän ja baarissakin useesti miehet tullut repimään! siis wtf?
  tosi tosi ärsyttävää

 7. Anonyymi: aijaa 😀 ei mulle oo kukaan koskaan tullut mitään tollasta, yleensä vaan hämmästelee, kun tulee puheeksi, että ihan omat on, outoa! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.