miami-nails

Kävin eilen vihdoin ja viimein kynsihuollossa ja johan oli aikakin, kun esimerkiksi oikean käden peukku oli totaalisesti katkennut, vaikken ole (ihme kyllä) onnistunut viimeiseen yli kahteen vuoteen saamaan kokonaan telottua irti yhtään kynttä.. No, iskin sen peukalon sitten eräs mukava ilta tonne mun parveen ja siitä eteenpäin yritin epätoivoisesti liimailla sitä kolmeen osaan lohjennutta kynttä takasin paikoilleen, kunnes jokainen niistä kolmesta osasta aina pikkuhiljaa tippui kyydistä ja pari päivää sitten annoin vaan periksi ja leikkasin vihdoin sen kynnen kokonaan lyhyeksi..
Jokatapauksessa, siirryin vajaan kolmen vuoden ”erossaolon” jälkeen kun ekan kynsihuoltaja-kaverin asiakkaaksi, eikä tarvinnut taaskaan pettyä! En malta odottaa, että pääsen testaamaan läpi kaikki superneon-hileet ja geelit !!

Kuvissa kynnet ei ole läheskään niin neonkeltaiset, kun luonnossa, enkä ois voinut ennen tätä kuvitellakkaan laittavani joskus keltaiset kynnet, mutta näin se mieli näköjään muuttuu ja tykkään kovasti! Keltaisen lisäksi lisättiin tohon päälle pinkkiä hilettä (joka ei tosin näissä iPhone-kuvissa oikein erotu) ja kynnet saikin lempparinimen ”Miami Nails”, niiiiin hienot! Ihanaa vaihtelua niihin, mitä mulla on ollut viimeiset pari-kolme vuotta.

Miten voin keskittyä tänään töissä niihin itse töihin, kun ajaudun koko ajan jotenkin ihailemaan vaan näitä kynsiä? Ei tarvitse enää suotta häpeillä myöskään sitä mun tynkää peukkua 😀

Mitäs tykkäätte?

11 vastausta artikkeliin “miami-nails”

 1. Ihanan väriset kynnet! Itsekin ajattelin näin vapaapäivän kunniaksi tehdä itselleni kynnet pitkästä aikaa 🙂

  diamondgirl-janika.blogspot.com

 2. Olis noi ihan hienot jos olis päät sellaset oikeen kynnen muotoset eikä tollaset neliöt töpöt 😀

 3. Väri on ihan huippu, mäki aina innostun repäsemään. On ollu jos jonkun näköstä paljettia, timanttia, hilettä ja geeliä 😀 Muoto vois olla ehkä ihan pikkasen kapeempi kärkeä kohti, ettei tuu lapio -efektiä, mutta oikeen kauniit kynnet!

 4. Janika: joo tän sadepäivän kunniaks ois aihettakin 😀

  Anonyymi: siitä vaan varailemaan aika! 😀

  Chloe: 🙂

  Anonyymi: makunsa kullakin, kuka tykkää stileteistä, kuka mistäkin, itse pidän enemmän näistä kun edellisistä 🙂

  Laura: mä rakastan mun lapioita 😀 joo nyt on hyvä repästä, kun on ulkonakin niin ankeeta!

  Anonyymi: ei, en tiedä kyseistä henkilöä valitettavasti? 🙂

 5. Mitä olet noin pitkään onnistunut olemaan rikkomatta yhtään kynttä? Mulla menee melkein joa huollossa yksi katkennut kokonaan uusiksi. Kauniilta näyttävät, livenä varmaan todella hienot. Itsekin laitoin sinistä, vaikka aluksi se väri hirvitti.

 6. Oieeii, voitin sen kilpailun jossa saa 2 viikon ilmaiset treenit, kun sun blogissa oli se kisa, niin tajusin etten pääsekkään paikan päälle koska en ole tulossa paikkakunnalle. Mitä teen? Voinko lahojoittaa sen jollekkin 🙂 Kivat kynnet muuten!!

 7. Susanna: en mä tiedä? Mut se voi olla kyllä merkki sun kynnelle "sopimattomasta" geelistä, jos ne irtoaa noin helposti, koska eihän niiden oikein tehtynä pitäisi lähteä irti. Pidän nää kyllä tosin aina tosi lyhyinä, niin ei telokkaan niin helposti 🙂

  Anonyymi: ota yhteyttä Tuuliin, jolta sait sähkäriä, tuskin sillä tutustumiskäynti-jutulla on kiire ja voit ehkä käyttää sitten kun ehdit jyväskylään! 🙂

  Laura: nojoo! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.