blaah

Olin tosiaan viime viikonlopun kuumeessa ja pari päivää menikin aikalailla puhtaasti sängyn pohjalla lojuessa. Eilen aamulla mulla iski päälle töissä ihan järkky kurkkukipu, joka vain paheni iltaa kohden, joten terkkuja taas täältä peiton alta, jossa odotellaan niitä mun supervoimia palaaviksi. Musta on tosi kurjaa, että mun pari edellistä viikonloppua ovat menneet ihan kankkulan kaivoon flunssan kourissa, mutta onpa ainakin kerrankin hyvä syy olla tekemättä mitään tyhmää ja ärsyttävää, kuten siivota, tiskata tai pestä pyykkiä. Tän vapaa-ajan oonkin käyttänyt hyvin tehokkaasti hyödykseni mm. lukemalla kesällä kesken jäänyttä kirjaa (onnistui 30min, kunnes meinasin nukahtaa ja päätin ottaa päikkärit, mutta uni ei sitten koskaan tullutkaan), lukemalla varmaan 30 blogia läpi, mikä on jäänyt töiden ohella vähän vähemmälle ja miettinyt mitä herkkuja käyn ostamassa Alepasta (tai Siwasta, puolet lähempänä :D) heti kun saan kerättyä tarpeeksi voimia, eilen illalla hujahti nimittäin kokonainen pussi kartanoita, ups!!

Oon myös surffaillut läpi varmaan kymmenen eri nettikauppaa ja ollut jo ihan aikeissa pistää varmaan 5 tilausta menemään, kunnes joku pieni järjen ääni on pistänyt stoppia päälle. Ja sitten kun olin pistämässä BeautyBaylle tilausta, oli se mun haluama tuote tietty loppu..

No, mutta huomasin jokatapauksessa, että Nellyllä on tällä hetkellä taas toi ”tilaa nyt, maksa marraskuussa” ja ilmaiset postarit yli 50e-tilauksiin-kamppikset menossa (sorrun näihin aina), mikä nyt on ihan tarpeeksi hyvä syy jatkaa iltaa mm. Nellyn ja ystävien (=muiden nettikauppojen parissa).

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

T. Jännittävä elämä-Iines

Ps. Ainiin ja voitteko kertoa, mitä (mielellään suolaista) kävisin hakemassa sieltä Alepasta?! Toisaalta himottaisi tänäänkin ne Kartanon Originalit taco-ranskankerma-dipillä 😀

6 vastausta artikkeliin “blaah”

 1. Mä aion herkutella tänään Geisha dreamy caramelilla ja pistaasipähkinöillä, yksi molempia kerralla suuhun <3

 2. Kannatan sitä SIPSIÄ. Mullekin maistuis, mut yritän nyt kerrankin pitää sipsivapaan viikonlopun 😀 Hups… Minä <3 sipsit

 3. Moikka! Miltä sun elämä tuntuu stadissa? Tykkäätkö asua? Mä olen asunut nyt 2 vuotta pois Jyväskylästä, ja ikävä on! Harmi, että en enää sun blogin kautta pääse Jyväskylään 🙂 Mutta kiva, jos viihdyt stadissa ja uusissa kuvioissa. Kuinka usein sä tapaat sun poikaystävää? Entäs Bixuu? Hyvää syksyä!

  Toivoopi Tiina

 4. Guessin pipo ja huivi taisivat olla menneen kauden alennuksia. Ei näy fashionstoressa ja googlettamallakin jotain ulkomaisia rippeitä.

 5. iitu: uuu! 🙂 harmi etten oo itse namujen ystävä!

  Anonyymi: joo, nyt vedinkin sitten kunnon överit 😀

  Linsku: ei luoja repesin tällle illalla 😀 oli pakko korjata heti.. mitäköhän ajatelin.. hmm 😀

  Anonyymi: joo ne oli poistuvaa, mutta laukkua löytyy nyt uutuuksista, sain perjantaina tiedon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.