sunnuntai

Hello! Viikonloppu on mennyt aikalailla näissä merkeissä..

Oma kolo! (eli pääasiassa täällä nukkuessa)

Aloitin tän Eat, pray, loven lukemisen joskus kesä-heinäkuussa, kunnes se jotenkin vaan jäi. Eilen pääsin kuitenkin taas vähän eteenpäin sen kanssa, kunnes noin 30minuutin lukemisen jälkeen meinasin nukahtaa.. Musta on tullut ihan liian laiska kirjojen lukemisen suhteen! Tai sitten se vaan johtuu siitä, että oon lukenut jo kaikki mun kymmenen eri lempikirjailijan teokset (ainakin yhden, jotkut jopa kaksi tai kolme kertaa) ja ehkä vaan tarviin just sitä Marklundimaista, Cornwellimaista tai Mankellimaista jännitystä, jotta pysyn hereillä kirjan äärellä.

Ja tein mun lemppari-couscousia pitkästä aikaa! Tällä hetkellä toi koko pannullinen on jo tosin kadonnut mun vatsaan 🙂 (kolmen sipsipussillisen lisäksi.. Soitin äsken poikaystävälle ja sekin oli jo vähän huolissaan tän mun ”repsahduksen” laajuudesta)

…ja kuumeessa 🙁 Tällä hetkellä ikävä kurkkukipu on tosin vaihtunut
ikävään kuivaan yskään, mutta piiiitkien yöunien jälkeen olokin on jo paljon parempi!
Oon katsonut viikonlopun aikana läpi varmaan kaikki ohjelmat mitä netti-tv vaan tarjoaa ja ei millään pahalla, mutta mä en vaan kestä tota Lentokenttää!! En oo hetkeen nähnyt noin väkisin väännettyä tv-ohjelmaa, sori vaan 😀 Silti oon katsonut eilisen ja tän päivän aikana jokaisen niistä jaksoista tylsyyksissäni. No, kai Helsinki-Vantaa vaan on niin turvallinen lentokenttä, ettei siellä kertakaikkiaan tapahdu mitään todellista actioniä.

6 vastausta artikkeliin “sunnuntai”

  1. Mä taas tykkään Lentokentästä, vaikka tuottaahan sen katsominen välillä kamalaa myötähäpeää 🙂 Kiitos taas hyvästä ruokaohjeesta, just otin parmesankanat uunista. En voinu olla maistamatta palaa, hyvää oli! Parane pian <3

  2. shekerim: joo mä oon toooosi huono katsomaan telkkaria, mut netistä menee näköjään mikä vaan ohjelma "alas" 😀 mäkin haluan parmista, mmmm! ja kiitos <3

  3. Toivottavasti paranet pian, sairastaminen, (varsinkin yksin), on tosi kurjaa…

    Mun piti vielä kysyä, että jos aion hakea syksyn amk- haussa, esim. liiketaloutta, niin pitääkö mun katsoa joka koulun sivut ja sieltä onko ko. ala yhteishaussa mukana vai onko netissä joku sivu, josta näkee aloittain, että mitkä koulut on mukana haussa?

  4. Viivi: kiitos <3

    Anonyymi: niinpä 🙁 voi hitsi, tosi harvat liiketalouden koulutusohjelmat on mun käsittääkseni mukana syksyn yhteishaussa!! mä veikkaan, että ne on listattuna sinne yhteishaun haku-sivuille, tavallaan mistä pistät "täpät" niihin mihin meinaat hakea. Toivottavasti löytyy mukava koulutusohjelma ja aina voit hakea sitten uudelleen kevään yhteishaussa, jossa kaikki koulut ovat mukana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.