Guess Scent City Small Carryall

Pientä infoa..

Sain perjantaina mailia, että sitä mun uutta tässä postauksessa nähtyä Guessin laukkua löytyy nyt Fashionstoresta!

Kiinnostuneita oli monia ja lupasin ilmoitella heti kun laukku saadaan nettiin listatuksi, eli se löytyy nyt TÄÄLTÄ! 🙂 Suosittelen lämpimästi, toi on ollut mulla työlaukkuna varmaan joka päivä ostopäivästä asti, tuskin saisin tavaroitani enää pienempään edes mahtumaan!

6 vastausta artikkeliin “Guess Scent City Small Carryall”

  1. Moi Iines! Muistelen, että kerroit tilanneesi Citydiilin kautta Swiss Clinicin hampaidenvalkaisugeeliä. Toimiko se? Voisitko tehdä siitä postauksen?

    t.Anna

  2. Saisiko susta kuvaa laukun kanssa?niin näkisi minkä kokoinen se on 🙂 Nettisivuilla on kyllä mitat mutta on niin paljon helpompi "hahmottaa" sen koko käytössä.Tuo laukku on aivan ihana mutta mulla on kaksi vaihtoehtoa,enää pitää vaan päättää kumman tilaan 🙂 -Nanna

  3. Anna: tilasin joo ja itseasiassa en oo ehtinyt miettiä koko asiaa, tajusin nimittäin etten oo kai edes saanut sitä lahjakorttia vielä!! eli täytyy lunastaa se ja teen ilman muuta postauksen sitten! 🙂 on niin paljon kaikkea meneillään, että alkaa taas muisti harittaa 😀

    Nanna; joo pari todella imartelevaa kuvaa löytyy 😀 http://4.bp.blogspot.com/-5vw9rAkh1NU/TmpF9HDBa_I/AAAAAAAAJXs/PdEykEp9-3c/s1600/liu7.jpg ja http://3.bp.blogspot.com/-RzXpgLLdaDo/Tmo9YoVsnhI/AAAAAAAAJV0/arVOrZzAXd0/s1600/pe2.JPG ja siis onhan se tosi iso mut tykkään ihan hurjasti 🙂

  4. *Anna: ei ne näköjään aina lähetäkkään sitä lahjakorttia sähköpostiin, nyt on jokatapauksessa pistetty se setti tilaukseen, kiitos muistutuksesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.