Nelly -15%

Pieneksi tiedoksi, että huomasin Facebookista Nellyn tarjoavan nyt alkavalla viikolla -15% alennuksen kaikista tilauksista kassalla koodilla HAPPY15! Hyvä syy pistää tilaukseen syksyn uutuuksia 🙂

Itsekkin sorruin eilen illalla hyödyntämään koodin ja tilaukseen lähti allaoleva maailman söötein pitsimekko varulta kahdessa eri koossa, mikäli toi sattuu myymään loppuun ennen toimituksen saapumista.

Motelin Cilia Dress löytyy täältä!

Ja Mangon ihan paras työhame kahdessa eri sävyssä. Mulla on ennestään näitä kahdessa eri väreissä ja ainakin omalla kohdallani istuvuus on aivan täydellinen, joten miksi ei tilata hyväksi koettua sitten kerralla kaikissa väreissä?! 😀 Sininen hame löytyy täältä, mikäli kiinnostaa ja beigestä veinkin näköjään viimeisen kappaleen. Hintaa oli muistaakseni 35e ennen alennusta.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Ps. Kuinka ärsyttäviä voi olla tämmöset kuivat yskäkohtaukset ja ufonvihreä räkä nielussa?! (Toivottavasti en pilannut kenenkään aamupalaruokahalua..)

5 vastausta artikkeliin “Nelly -15%”

  1. öletko varma ettei sulla ole keuhkokuume? sitä nimittäin on liikkeellä nyt vähän enemmänkin… :s

  2. Missä tollasia mekkoja kuuluu pitää? haluisin ittekkin, mut mihin laitan sen päälle? 😀

  3. ANonyymi: ihana etenkin toi vika! 🙂 pitää käydä zarassa katsomassa jos jotain noista löytyisi, kiitos vinkkauksesta!

    Anonyymi: baarissa, pikkujoulukaudella ja syksyn muissa juhlissa? 🙂 esim blazerin kanssa vähän hillitympi kokonaisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.