Voita 150euron lahjakortti Fashionstoren verkkokauppaan!

Nyt olisi vuorossa tämän blogin historian kolmannen arvonnan aika ja kieltämättä tän arvonnan palkinto kelpaisi kyllä todella mieluusti myös minulle itselleni 😉
Sain nimittäin Fashionstorelta kivan mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken huisin 150euron lahjakortin Fashionstoren verkkokauppaan! Voittajahan saa käyttää lahjakorttinsa kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin ja merkkejähän löytyy vaikka millä mitalla, kuten Guess, Liu Jo, Calvin Klein, Ray Ban, D&G ja Nike, aurinkolaseista alusvaatteisiin ja kaikkea muuta kivaa siltä väliltä.

Arvontaan voit siis osallistua linkkaamalla kommenttiboksiin Fashionstoren valikoimista sinun mielestäsi kaikkein kivoimman Guessin asusteen syksyyn, oli se sitten huivi, laukku, koru, kello, lompakko tai pipo. Muista liittää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden mahdolliseen voittajaan! Nyt vain selailemaan kivoja assoja tänne ja aikaa osallistua on sunnuntaihin 2.10.2011 klo 00:00 asti, jonka jälkeen julkaisen voittajan ja ”kivoimman Guessin assan” 🙂
Hurjasti arpaonnea kaikille tasapuolisesti!! 🙂

EDIT:Arvontaan osallistuminen päättynyt!!

374 vastausta artikkeliin “Voita 150euron lahjakortti Fashionstoren verkkokauppaan!”

 1. Kengät erityisesti, anteeksi luin väärin. Liian monta vaihto ehtoa. Kengät ovat tarkoittamani sitten. Sori moka !

 2. http://www.fashionstore.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=HWVY3050060-STO

  Tämä ehrottomasti, oon jo jonkin aikaa käynyt mulkoilemassa tätä fashionstoressa ja halu tilata oli suuri mut jostain syystä pankkitili ei oo samaa mieltä 😀 Olis hyvä välilaukuks, ku on pienempi guessin veska, jota ei saa olalle ollenkaan ja sitten isoisoiso armanin kassi joka on taas vähän liian iso arkikäyttöön, niin toi olis siihen keskelle just nappiin 🙂

  Olyah-@hotmail.com

 3. Mulla hankinnassa uus kello ja tää malli todella kolahti :)http://www.fashionstore.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=W70040L3

  maijkarj@gmail.com

 4. Ah, ehdottomasti ihanainen Guess Scent City Small Carryall. Nam!

  Tuo imaisisi sisäänsä kaikki ä-lyt-tö-män tärkeät tavarat ja toisi valoa loka-marraskuiseen töihin taivaltamiseen. Sen pintaa voisi vain silitellä koko pitkän metromatkan työpaikalle. 😀

  Tsemppiä Iines työkoitoksiin! (:

  matleena_w (at) hotmail.com

 5. Rakastan Guessin vaatteita ja asusteita! Guessin laukut olivat ennen mielestäni aika "ällöttäviä" (yltiöpäinen Guess- tai G-printti ei ollut kaunista katseltavaa), mutta nykyään laukuistakin löytyy todella sieviä yksilöitä näteillä kukkavuoreilla! Juuri pari kuukautta sitten ostin uuden Guessin laukun ja korvakoru+kaulakoru-setin, olivat molemmat todella kivoja. 🙂

  Kivoin asuste Guessilta syksyyn olisi varmaan tämä suloinen hattu ja tietenkin yhteensopivat käsineet!
  Guess Wool Hat, Stone
  &
  Guess Wool Gloves, Stone

  Ja yhteystietoni 🙂 –>
  Nimimerkki: Nata
  @mail: nbutterfly@luukku.com

  Kiitos paljon tästä mahdollisuudesta!

 6. Apua mikä arvonta! Rakastan Guessin laukkuja, mutta pakottauduin selaamaan sellaisia tuotteita, mitä tarvitsen juuri syksyllä. Muutan 1.10 ja monta kaulahuivia lensi roskiin ihan sillä mentaliteetillä, että sitten joskus hankin sellaisia huiveja mistä oikeasti tykkään ja panostan vähän laatuun. Jep, ei vaan paljon naurata, kun huivihylly näyttää tasan kahta huivia ja muutenkin talveksi sopivat lämpimät neuleet ovat mystisesti kadonneet. Vielä kesällä oli hyvä idea viedä ne kirppikselle ettei tarvitse niin paljoa raahata uuteen kotiin 😉

  Mutta minusta kaikkein kivoin ja tarpeellisin asuste huivien lisäksi oli hartialämmitin, eli siis Guess Luminous Scarf ja värissä Brown (http://www.fashionstore.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=AW2144WOL03-BRO). Näin asiakaspalveluammatissa tuo olisi täydellinen asuste töihin ja vielä lämminkin!

  zenyh@netti.fi

 7. Guess Groovy Large Organizer, stone multi lompsa, ehottomasti ois kivin 🙂

 8. Kyllä se on täällä blogissa nähty hartialämmitin, olen sitä katsellut jo monesti ja miettinyt klikkaanko tilaukseen, ihanalta näyttää ainakin sinun ylläsi!

 9. http://www.fashionstore.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=HWCR3039200-RUS

  Apua, kylläpäs oli vaikea valita saappaiden/laukun välillä.. Tulin lopulta siihen lopputulokseen että paras Guessin asuste syksyyn olisi tämä oranssihtavan ruskea Retro Croc-sarjan kiiltäväpintainen kulmikas käsilaukku. Mielestäni väri sopii täydellisesti syksyyn ja se toimii sellaisena kivana piristysruiskeena asuun kuin asuun. Ja nyt muutenkin kaupat on pullollaan "syksyn" värejä joihin tuota voisi hyvin yhdistellä (tai sitten käyttää jonkun yksinkertaisen värin, esim mustan kanssa tosiaan piristysruiskeena.)

 10. Yleensä en välitä Guessin tuotteista juuri lainkaan, mutta tuo sinun postaamasi Scent City Small Carryall-laukku vei sydämeni enkä tuotteet läpi selailemallakaan löytänyt mitään kivempaa, joten vastaukseni on, että se on siis kaikista mieluisin!

  futuremix11@gmail.com

 11. Tuo ihana musta laukku, joka on kollaasissakin =)

  ineka_91(@)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.