löytöjä Zarasta!

Huomentaa! Mun hotmail oli aamulla lähestulkoon ylikuormittunut noista teidän kisakommnteista, onneksi heräsin ilman kelloa jo 30min ennen herätyskelloa (eli klo 5 :D), että oli juuri ja juuri aikaa julkaista noi yön aikana tulleet 170 kommenttia! Mua harmittaa, että jaossa on vain se yksi ainoa lahjakortti, koska haluaisin niin kovasti antaa teidän kaikkien voittaa.
Kävin viime viikosta kurkkaamassa kaverin pyynnöstä Zarassa, jospa siellä olisi ollut yhtä takkia. Tää pieni ”kurkkaus” koitui mulle aika kohtalokkaaksi, koska sen kaverin takin lisäksi bongasin itselleni vaikka mitä, kuten pitkän syystakin ja ihanimman työhameen, jota olin jo ajat sitten ihaillut Zaran verkkokaupassa. Kerran jo kävin haahuilemassa ton hameen perään, jolloin siitä oli mun koko loppu, tällä kertaa kävi kuitenkin tuuri! 🙂

Olin jo kiikuttamassa tätä takkia kassalle, kunnes huomasin, että samaa takkia löytyi myös mustana. Olin jo hetken aikeissa napata ne molemmat sävyt kassalle, koska oon todennut hyvien takkien metsästyksen olevan täyttä tuskaa. Mulla on kuitenkin kotona jo 5 vuotta kunniallisesti palvellut G-Starin villakangastakki lähestulkoon samaa mallia odottamassa talvea, joten toi sininen sai riittää. Ja nyt kun mietin, niin 90% mun vaatteista on mustia, joten ehkä tää sininen oli ihan tervetullut tapaus. 

Sen jälkeen kun joskus vuonna 2006 löysin sen mun G-Starin luottotakin, oon etsinyt tuloksetta sille ”seuraajaa” ja vielä tämmöisenä vähän ohuempana versiona. Ja nyt sen löysin, yay!! 🙂
Pahoittelut näistä mun aamun keinovalaistuksessa otetuista kuvista, tarkempaa kuvaa takista löytyy Zaran sivuilta täältä!
Johan ollut outoa mennä nyt parina päivänä töihin kahdeksaan. Siis oon  molempina aamuina herännyt jo ties kuinka kauan ennen kellon soittoa pirteänä kun peipponen. Tosin teki aika tiukkaa eilen iltapäivästä istua koulutuksessa vielä klo16 jälkeenkin, kun on tottunut siihen, että on jo yleensä siihen aikaan perillä kotona. Huomenna takaisin tavalliseen ihanaan 7-15 rytmiin! Ainiin ja seiskan ratikat on niin luxusta, yks päivä istuin koko matkan Hakaniemestä töihin yksin koko ratikassa, hahaha. Ennen ajattelin, että 9-17-päivät olisivat täyttä unelmaa, nyt taas tuntuu, etten vois enää ikinä siirtyä pois tästä liukuvasta työajasta, toivotaan ettei tarvitse 😀

6 vastausta artikkeliin “löytöjä Zarasta!”

 1. Jos oot kiinnostunut erilaisista öljyistä, niin Pieni Tuoksukauppa-nimiseltä nettisivulta saa halvalla öljyjä! 🙂 Myös manteliöljyä. itse tilasin sieltä viimeksi viinirypäleensiemenöljyä. 🙂

 2. Kivoja löytöjä 🙂 Ois muuten kiva nähä kuva sun asunnosta siitä parvelta otettuna :–D

 3. Katoin eka tota hametta, et aika "omituinen" mut vitsit toi näyttää niiiin hyvältä sun päällä!! Ja takki myös 🙂 Eli täydellisiä löytöjä vois sanoa 😀 Pitäis itekki ostaa joku ton tyyppinen takki, ja sit vielä saappaat syksyksi/talveksi ois hakusessa.. Ne saappaat mua eniten huolettaakin kun ei mistään tunnu löytyvän niitä täydellisiä 🙁

 4. teinkö jotain väärin ku mun hampaat jäi tahmeeks sen valkaisuliuskan jäljiltä? 😀 apua. kokeilin nyt ekan kerran niitä ja oli aika jännää. kuola vaan valu. ahah

 5. Anonyymi: en ole katsonut, kiitos paljon, täytyy kurkata! 🙂

  Anonyymi: ei vitsi, kiitti kauheesti! pitää seuraavalla kerralla tilata manteliöljy sieltä 😉

  hellurei: joo voin joskus laittaa (kun oon vähän siivonnut), ellei täällä jo ole semmosta hmmm.. 🙂

  miia: joo toi hame on ihan best! mulla on kans ihan kauhee murheenkryyni saappaat! en ees oo jaksanut vaivaantua niitä etsimään 😀

  Anonyymi: et tehnyt, kannattaa purskutella vaikka sen jälkeen suu niin lähtee ne "valkaisumömmöt" pois 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.