hullu torstai

Huhhuh.. En oo pitkiin aikoihin ollut yhtä totaalisen poikki, kun eilen illalla. Sen ennen aamu neljää-herätyksen jälkeen olin töissä ihan puoli-zombie, kunnes sain jostain kummallisia ihmevoimia puolenpäivän jälkeen. Tai sitten olin vaan siinä vaiheessa jo niin tööt, että alkoi sen liiallisen väsymyksen/höperyyden etappi. Töistä suuntasin 15.30 parin kaupan kautta kaverin luo, siitä asuntonäyttöön, siitä taas Ikeaan ostamaan Bixulle ”mamin kotiin” lampaantaljaa.
Ja siis Ikeaanhan ei vaan ”lähdetä ostamaan lampaantaljaa”… Mukaan tarttui ihan muutama tuoksukynttilä, pari isoa koristetyynyä, Bixulle leluhiiri, ruokakupit, pari isoa lasia, henkareita ja jätin ainakin muutaman varmasti unohduksissani tästäkin listasta pois. Lopulta olin kotona vähän jälkeen 19, yritin sydän tuhatta ja sataa hakaten saada kämpän edes jonkinlaiseen järjestykseen huomisen perhevierailua varten, laittaa aamuksi tavarat valmiiksi ja purkaa ne Ikean ostokset. Lopulta oli vaan pakko luovuttaa ja painua pehkuihin vähän ennen ysiä, vaikka tekemistä ois riittänyt varmaan pitkälle iltaan asti. Silti heräsin tänään taas jo ennen neljää saamatta unta, mikä mua vaivaa?!

Tänään saan vihdoin mun pikkupörrit kotiin! Toivottavasti viikon viimeinen työpäivä menee
mahdollisimman nopsaa 🙂

7 vastausta artikkeliin “hullu torstai”

  1. Meetkö aina ysiltä nukkumaan ja monelta sitten heräät? Ihan mielenkiinnosta kyselen, Ulla kun olen. Itse heräilen puoli6, mutta nukkumaan möngin vasta siinä puoli 11-11 aikaan.. Tuntuu ettei tule nukuttua tarpeeksi !

  2. laura: <3

    Beany: on <3

    AnsQ: hahaha siis joo kun meen siis töihin yleensä jo 7, että pääsen pois 15, niin meen nukkumaan yleensä klo 20-21, etten ois ihan tööt, kun herään jo 4:30 yleensä 😀 Nyt oon parina yönä nukkunut superhuonosti ja huomaa kyllä!!

    Caro: joo, kyllä pikkuneiti tiesi jo heti kelle talja on tarkoitettu 😉 kiitti superpaljon kissy-vinkistä!!! pistin heti tilaukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.