maanantai-väsymys

Käytiin eilen iltapäivällä heittämässä reipas lenkki Töölönlahden ympäri. Itseasiassa mun eka lenkki mietitäänpäs..varmaan heinäkuun tai elokuun alun jälkeen. Huomasi kyllä muutaman kilometrin hölkän jälkeen, kuinka rapakuntoon oon päässyt tän parin kuukauden laiskottelun tuloksena, mutta ehkäpä tästä pikkuhiljaa päästään taas liikunnan rytmiin nyt kun toi murtunut varvaskin tuntuu parantuneen, samoin kuin parin viikon superflunssa.

Viime keskiviikko oli melko ”casual” päivä töissä, kun koko päivä meni lähestulkoon koulutuksessa istuessa. Taas kerran saa hämmästellä, kuinka erilaiset koulutukset antaa aina niin paljon uutta intoa ja motivaatiota työntekoon!! Ensin mut ”aivopestiin” Jamkissa siihen, että me ollaan Suomen parhaita tradeomeja (:D) ja nyt olen ehdottomasti vakuuttunut siitä, että mulla on maailman ihanin työpaikka!

Jeggins/ Dr.Denim, Carlings, farkkupaita/ JC, huivi/ Glitter, saappaat/ Bianco

Mulla on kamala kriisi uusien nahkaisten saappaiden hankinnan kanssa! Musta tuntuu, että joka paikka tursuaa jotain maihari-saapasta, joka nyt ei ihan ole ”se mun juttu”. Oon kuluttanut noi mun Biancon ikilempparit lähestulkoon puhki, enkä tiedä mitä teen, jos joudun luopumaan niistä! Ensi viikolla oiskin varmaan aiheellista tehdä pieni kierros kenkäkaupoista, jos missään nyt edes on jäljellä kokoa 36.. 🙁

Olipas ihana kokemus lähteä Bixun kanssa aamukävelylle kylmään sateeseen klo 4.30. Ois kieltämättä saanut olla vielä edes yksi päivä viikonloppua!

11 vastausta artikkeliin “maanantai-väsymys”

 1. myyrmäkeen avattiin uus kenkäliike, skopunkten, en tiedä ootko ruotsin puolel kyseisessä shoppaillut, kuuluu samaan yhtiöön ku nilsson ja dinsko 🙂 sieltä löytyy tollasii ihan perus mustia saappait ja kaikkea muutakin ihanaa ja sit siel on ympäri vuoden tarjoukset; osta 2 kengät saat toiset ½ hintaan, osta 3 kengät saat 1 (halvimmat) ilmasiks ! suosittelen käymistä. ja siel pitäis olla ihan pieniiki kokoja 🙂

 2. Ainakin Jyväskylän Biancossa oli vielä viime viikolla myynnissä hyvin samantapaisia saappaita kuin nuo sun nykyisesi! (:

 3. Meille hoettiin Haaga-Heliassa samaa "parhaat tradenomit" -juttua… mut varmaan joka amkissa 😀

 4. Oli pakko tulla tänne huutelemaan, että tuo Neulash toimii minullakin kuin unelma. 😉 Joten kiitos vain vinkistä.

 5. Mullakin on ongelma mustien perussaappaiden hankinnassa! En ole mistään löytänyt hyviä ja istuvia, joissa olis matala korko ja jotka eivät olisi liian isoja pohkeista.

 6. ANonyymi: heh kiitos 🙂

  Pauliina: joo mä oon käynyt ruotsissa siellä usein 🙂 ne kengät ei kyllä oo laadultaan ihan parhaimmasta päästä, mutta löytyy välillä tosi kivojakin. Harmi ettei oo myyrmäkeen asiaa!

  insku: hööh, miksei täällä Biancoissa ole 🙁

  Anonyymi: ainiin se!! 😀 joo pitää yrittää muistaa, onkohan mulla enää ees mitään koru-vinkkejä päässä tallella!

  Anonyymi: nii 😀

  Nessi: niinpä, alkaa jo hävettää kulkea näillä ympäriinsä kun ovat niin nuhjaantuneet! 😀

  Aino: niinpä! 😀 mut eiks hh ja jamk oo olevinaan suomen parhaat amkit 😀

  RagDoll: jee! 🙂

  Yanna: kiitos <3

  Hanilo: nojooo.. ja kaikkialla on vaan semmosia tekonahkaisia jotka hajoaa parin käytön jälkeen 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.