ne maastonvihreät kissyt..

Ihana lukija kommentoi viikonloppuna, että Dr.Denimin Kissyjä löytyy maastonvihreinä Zoovillagesta ja kokojakin oli vielä jokaista jäljellä. Itselläni lähti tietty heti lauantai-aamuna aamukahvin lomassa noi Nellystä jo loppuunmyydyt Kissyt tilaukseen ja vinkkinä muille kiinnostuneille, että niitä löytyy vielä täältä! 🙂

Huomasin myös nämä kivat ruosteenpunaiset Kissyt (jotka on näköjään vielä tarjouksessa), mutta ehken tarvitse syksyksi toisia ruosteenpunaisia housuja kaappiini 😀 Perus-sävyjäkin oli näköjään ihan kivasti tarjolla. Jee, uusi Kissy-taivas!!

15 vastausta artikkeliin “ne maastonvihreät kissyt..”

 1. onks noi siis jotku ekstrahyvin istuvat housut? terkuin oon täällä ja ulkona kaikesta 😀 oon nimittäin löytänyt IHANAN pöksybrändin täältä ja just tuollasii sävyi täynnä valikoimat, niin oon vähän pohtinut et pitääks niitä alkaa sit urakalla ostamaan (ja kärräämään ennestäänkin köhköh hieman täysin laukuin), vai löytyisköhän suomen puolelta sittenkin jotakin. niin noi näyttäis vähän siltä, et vois olla siistejä, joten pistetään korvan taa!

  Toivottavasti oot kotiutunu hyvin helsinkiin, siltä ainakin vaikuttais kun blogia tullu luettua. 🙂

 2. Hei!
  Sulla kun on kokemusta noista Kissyistä niin vastaako ne yleisesti normikokoja tai venyykö ne käytössä ollenkaan? 🙂

 3. Kyllä nämä vihreät vaan on paremman näköiset kuin ruosteenpunaiset sisaruksensa. 🙂 Nuo vihreät sopiikin melkein joka syysvärin kanssa.

 4. Tällä kertaa voin kertoa, että jos sulle on tullut joku "paras nelly-asiakas"-viesti, niin et ole ainoa!!!:—D

 5. Moikka! Haluisin kysyy kun oon miettinyt että poltit joskus, niin poltitko paljonkin? Kuinka kauan. On ok jos et haluu vastata! =)

 6. minne oot hävinny! tuun aina aamuisin heti kun herään nii kattomaan tän blogin ku yleensä aina postaat aamusin niin aikasin nii lähtee hyvin aamu käyntiin ku lukee aina sun postauksen!!

 7. Kävin sun viime vinkin perusteella näitä kokeilemassa, mutta päädyinkin plentyhin(joissa hiukan korkeampi vyötärö), sopi paremmin tälläiselle 3 lapsen äidille;)…on muuten mun lempi farkut. Ainoat jotka ei ala muutamassa tunnissa lököttämään päällä..

 8. Vittu voisitko päivittää joskus???? kannattaisi lopettaa tää blogi, tai voisitko edes ilmoittaa että et päivitä tätä taas vuoteen -.-"

 9. emmi: voi kurja !:(

  tanja: oon kyllä kotiutunut erinomaisesti onneksi! 🙂 noi kissyt on kyllä ihan huiput, tavallaan farkut, mutta tuntuvat jalassa ihan semmosilta trikooleggareilta, niin mukavat! 🙂

  Anonyymi: kyllähän ne tosi paljon joustaa, eli kandee ottaa tosi naftit! 🙂

  Minna: niinpä! pakko hakea viimeistään huomenna postista noi! 😀

  Anonyymi: no johan niitä tulee uusia värejä! kiitti vinkistä 🙂

  Anonyymi: joo siis varmasti muuallakin, isommissa kaupungeissa niistä vaan hujahtaa liikkeistä koot heti, eli ihan turha lÄhteä edes metsästämään 🙂

  Anonyymi: hahahah jee 😀

  Anonyymi: en 🙂

  Anonyymi: on ollut kamala kiire! 🙁

  Anonyymi: noi ei oo kyllä ollenkaan tiukat, venyy kun sukkikset!

  Derya: voi kiitos <3

  Anonyymi: voi vitsi, mun pitäis kans käydä kokeilemassa niitä plentyjä, hurahdan aivan varmasti niihin myös 😉

  Anonyymi: grow up…

  Anonyymi: xs 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.