Holaaaa!

Hei ja pahoittelut taas pienestä hiljaisuudesta täällä blogin puolella (koitan koko ajan skarpata, toivottavasti ette ole ihan lopullisesti menettäneet toivoanne tähän mun postailuun). Oon ollut pari päivää (taas) flunssassa, meillä nimittäin pyörii töissä varmaan sata eri pöpöä ja lastentautia, kai mä olin sitten syysväsymyksen kourissa niin altis taas jonkun uuden flunssan hyökkäykselle. Mulle tulee aina kertakaikkiaan niiiiiiin huono omatunto olla pois töistä, vaikka olisin kuinka sairaana. Mun viime flunssa kuitenkin vaan uusiutui sillä, että olin töissä Finrexinin voimin, joten ehkä ihan suotavaa nyt vaan lepuutella.

Eilisen vietin lääkärissä käynnin jälkeen lähinnä nukkuen ja parvella katsoen kaikenlaista tv-ohjelmaa tietokoneelta. En ennen muuttoa kerennyt katsoa käytännössä ollenkaan telkkaria ja nyt on pakko kytätä tylsinä hetkinä uudet jaksot ainakin Suomen huippumalli hausta, Kiinteistökungingatar Kaisasta, Diilistä ja Svenska Hollywoodfruarien uusimmalta tuottikselta Ruotsin tv3:selta. Tajusin tosin eilen, että SHF:n tuottis tuli taas päätökseen 🙁 Eli aika hömppä-painotteista! Ennenhän en suostunut myöntämään, että katsoisin ikinä mitään tämmösiä ja se mun ”hömppä” pysyi aikalailla siinä Diilissä. Toivon silti, etten ikinä ajaudu siihen, että katsoisin tarkoituksella yhtään jaksoa BB:tä..

Tosi upeasti ylivalottuneita kuvia jostain parin viikon takaa (eli minä ja maitorahka-tahraiset housuni). Kun menin töihin, kysyi mun työkaveri, että oonko kenties menossa jonnekkin juhliin töiden jälkeen kun oon niin hienona. En, tulin vaan töihin 😀

Ja pakko mainita, että mulla on yksi aivan ehdoton uusi hiustuote-lemppari! Äiti toi mulle muutama viikko sitten kaikenlaista pikku tuliaista, joista yksi oli pieni näytepyllo Maroccanoilia..

Ehdottomasti maailman paras hiustuote ikinä!! Sopii silottamaan aamupörrön, kosteuttamaan ja silottamaan kosteaa tukkaa föönin alle, föönin jälkeen tuomaan loppusilauksen esimerkiksi latvoihin, poistamaan sähköisyyttä. Lisäks toi on todella riittoisaa ja oon saanut ton näytepullon kestämään nyt sen 3 viikkoa jo. Pitääkin ottaa lähipäivien ohjelmaksi vertailla, mistä nettikaupasta tota saisi kaikkein edullisimmin, vai onko jollakulla vinkkejä? Ei ihme, että tää tuote killuu myydyimpien ja hehkutetuimpien tuotteiden kärjessä lähes jokaisessa nettikaupassa, lehdessä yms.. Suosittelen!
Oli näköjään aika urakalla vastaamattomia kommentteja, joihin sainkin jo osaan vastattua ja urakka jatkuu NYT! Kohta sitten kuppi teetä ja Bixun kanssa lepäilemään peiton alle.
Ps. Yritän etsiä jostain mun kameran muistikortit ja yrittää tehdä pientä tyhjennystä, että saisin tervehdyttyäni pitkästä aikaa videopostausta kehiin, kun niitä on niin kovasti pyydetty 🙂

10 vastausta artikkeliin “Holaaaa!”

 1. Pahoittelen jo alussa v-mäistä kommenttiani.

  En ihan ymmärrä sitä, mikä tekee BB:stä pahinta mahdollista hömppää ihmisten mielestä. On monia tosi tv-sarjoja, jotka ovat huomattavasti pinnallisempia, kuten nuo kaikki ruotsin todelliset kotirouvat tms. BB on monella tapaa psykologisesti kiinnostava ohjelma ja siinähän onkin oma psykologi, joka analysoi talon ihmissuhteita ja ihmisten käytöstä. On aika mielenkiintoista, miten ihmisten ryhmädynamiikka muodostuu suljetussa tilassa. BB on sinänsä ihan mielenkiintoinen ohjelma, joten ei sitä tarvitse hömpäksi haukkua asiasta tietämättömän.

  Toinen hauska asia on se, että vaatekuapan, glitterin, accesoriesin ym. myyjät nostetaan "kaupan kassojen" yläpuolelle. Siis jos olet vaikka Glitterissä tai vaatekaupassa töissä niin se on jotenkin hienompaa, kuin olla marketissa kaupan kassa. Mun mielestä muut myyjän työt ei ole sen vaativampia ja epäilen onko palkkakaan marketin myyjän 10€ tuntipalkkaa parempi.

  Huvittaa kun ihmiset vielä kehtaa kysellä tarvitseeko myyjän työhön koulutusta.

 2. Anonyymi: siis mua ei henkilökohtaisesti voi vain vähempää kiinnostaa BB, eikä ole koskaan kiinnostanutkaan. Eikai sitä nyt voi olettaa, että kaikkien olisi tykättävä samoista tv-ohjelmista? 😀 Musta ihmisten lojuminen suljetussa talossa ei vastaa mitään maailman kiinnostavinta viihdettä. Enhän mäkään nyt oleta, että kaikkia kiinnostaa seurata Diilin kaltaista "myyntiohjelmaa", mulle on siis kertakaikkiaan aivan sama mitä mieltä muut tästä ohjelmasta ovat.

  Ja en nyt oikein ymmärtänyt mistä tämä kaupan kassa-asia oli vedetty? En siis ole ollut itse kaupassa töissä enää pariin kuukauteen sen jälkeen kun muutin Helsinkiin oman alan töihini, jos tämä nyt siis jollain tapaa liittyi postaukseen/pukeutumiseeni/johonkin muuhun tässä tekstissä? Ihan mielenkiinnolla kyllä odottaisin tähän jotain selvennystä? En nimittäin ole koskaan millään tapaa nostanut erikoiskaupoissa työskentelyä ylemmälle tasolle ruokakaupassa työskentelyyn verrattuna?! Kaikissa kaupoissa noudatetaan (toivottavasti) Suomessa ihan kaupan alan TES:iä ja palkka määrittyy kokemusvuosien perusteella.

  Pientä selvennystä pliis, menin vähän hämilleni tästä kommentista? 😀

 3. Mustakin toi anonyymin kommentti oli outo, kun yhtäkkiä pompattiin aiheeseen mistä ei edes ollut tässä postauksessa kyse, enkä ole ainakaan tuosta koskaan sun blogissa mitään lukenut :D.

  Mä oon kyllä joskus BB:tä katsonut, mutta tänä vuonna ei oo vaan kiinnostanut seurailla. (ekaa kautta en nähnyt myöskään ollenkaan, kun mulla ei ollut telkkaria). Muutenkin katon nykyisin ihan tosi vähän telkkaria (tai no itselle vähän :D), huippiksia tykkään seurata sekä jotain kotimaisia sarjoja ja ohjelmia sekä BBC:ltä EastEndersiä. Myös CSI:n tyyppisiä ohjelmia tulee toisinaan katsottua.

 4. Heips!
  Mun on ihan pakko kommentoida tuota "Tulee niin huono omatunto olla pois töistä, vaikka olisin kuinka sairaana" -lausahdustasi. Mun mielestä se on toisten ihmisten huomioimista olla kipeänä pois töistä. Eli se idea että kipeänä ollaan pois töistä on myös siinä, että ne bakteerit ja virukset ei leviä ihan kulovalkean tavoin. Toi sun halus olla "hyvä työntekijä" kääntyykin ehkä vähän päälaelleen, jos osa sun työkavereista saa sun taudin kun et malta kipeänä olla pois. Mun työpaikalla on ainakin joka paikassa julisteita "Taltuta influenssa, sairasta kotona" juurikin siksi, että ihmiset ymmärtäisivät sairaana pysytellä kotona.

 5. I'm Lacking: joo CSI on ikilemppari!! harmi vaan et oon jo nähnyt ton uusimman tuottiksen talvella lentokoneessa,niin ei oo jännitystä keskiviikko-iltoihin 😀

  Anonyymi: aivan totta, mutta yleensä noi pöpöt on tossa vaiheessa kun ollaan töistä pois, jo siinä vaiheessa ettei ne tartu 🙂 viimeksi kun kävin lääkärissä, niin hän sanoi, että on oma valintani menenkö töihin vai en, koska tartuntaluokka on samaa, mitä nyt ratikoissa, busseissa ja missä vain julkisilla paikoilla olisi.

 6. Tää nyt on vähän henkilökohtainen kysymys varmaan, mutta oletko ajatellut koskaan, että mistä tuo johtuu kun olet tosi usen kipeänä?
  Itse olen kiinnostunut näistä asioista ja tullut vuosien aikana erittäin vahvasti siihen tulokseen että kyseessä olisikin vain geenit!. Sinäkin olet kuitenkin yleis"terve" eli normaalipainoinen ja harrastat liikuntaa ja syötkin ihan kunnolla, olen ainakin ymmärtänyt että ihan normaalisti söisitkin.esim kasviksia ja hedelmiä? 😀

 7. Emmi: nyt mulla loppu se tuubi niin vaihdoin revitalashiin, joka oli jemmassa 🙂

  Minni: siis mun allergiat varmasti 🙂 oon aina ollut aika semmonen "herkkä" kaikelle, just pölyille, allergeeneille yms.. Ne lisättynä tämmöiseen muutos-stressiin. Kysyin just lääkäriltä tätä, niin se siis sanoi kans nimenomaan noita geenejä (meillä on kyllä aina koko perhe koko ajan kipeenä) ja sitä, että joltain ihmisiltä kuulemma puuttuu limakalvoilta joku a-tyypin blaablaa (lääkärikieltä), minkä takia ne ei torju pöpöjä kai niin hyvin 😀 ootko siis itsekin usein kipeänä vai?

 8. Sulla on ihan älyttömän pitkät ripset luonnostaan, miten toi on edes mahdollista!? :oo ainakin ylempänä olevan postauksen perusteella noi on sun omat 😮

 9. Minka: juu on omat! 🙂 oon käyttänyt semmosia ripsiseerumeita, kun neulash ja revitalash, jotka kasvattavat ripsiä! 🙂 googlettamalla löytyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.