muisto kesältä

Nenä vaan jatkaa vuotamistaan täällä päin Suomea, kellään samoja flunssafiiliksiä meneillään? Tuun pian hulluksi tähän kotona makaamiseen ja toivon, että lämpöily hellittäisi viikonlopun aikana. Oon viettänyt aamun aikalailla repimällä itse sormin irti näitä mun teippipidennyksiä (Simply vaan on niiin paras, tähän mennessä yhdessäkään teipissä ei ole ollut paria yksittäistä hiusta lukuunottamatta irti repeytyneitä, oma hius kiittää), seisomalla 30min Bixun kanssa tossa viereisessä koirapuistossa (ihanaa kun ei tarvitse laittaa flunssaisena itseään fyysisesti likoon, vaan päästää koira irti ja juoksuttaa potkimalla palloa) ja yrittänyt muuten vaan saada tän postauksen julkaistua nyt varmaan 3 tuntia.
Tyhjensin äsken muistikorttia ja löysin jotain mysteeri-asukuvia heinäkuun lopun ralliviikonlopulta, joiden olemassaolosta mulla ei ollut rehellisesti sanottuna edes mitään muistikuvaa..

 Ja joo, kesä ja rusketus.. olisitte erittäin tervetulleita takaisin!! Manailin koko kesän, kuinka olin ”ennätyskalpea”, kun en ehtinyt kamalan ahkerasti rantsuun sen takia, että itsepäisesti päätin olla pitämättä sitä mun vuosilomaa. Nyt jälkeenpäin ajateltuna toikin ”vähäinen” väri ois ihan tervetullutta.. Myisin tällä hetkellä lähestulkoon sieluni etelänlomasta! Tiedossa ensimmäinen syksy varmasti kymmeneen vuoteen ilman reissusuunnitelmia ja en tiedä miten pääsen yli tästä ajatuksesta.

Näiden kuvien jälkeen ihastuin jotenkin uudestaan tohon mun kokoblondiin puolipitkään. Mulla on ihan kamala morkkis siitä, etten ainakaan seuraavien parin kuukauden aikana pääse Jyväskylään mun luottokampaajalle. Ajatuskin jollekkin vieraalle kampaajalle menosta pelottaa, mutta kysynpä silti teiltä, että onko suositella Helsingistä jotain huippuhyvää kampaajaa, joka taitaa teippipidennysten ja tämmöisen blondin hamppupään käsittelyn? Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan!!

Stockalla osu pari viikkoa sitten silmään kivan räväkät kuoret puhelimeen. Noi on semmoset koottavat, eli noita palikoita on 3; keltainen, sininen ja pinkki, jotka yhteen koottuna sitten muuntuvat vielä pariksi muuksikin väriksi. Oon jo nyt vähän kyllästynyt noihin, mikään ei vaan voita mun pinkkiä takakuorta!

Ps. Ainiin ja onko kellään antaa vinkkejä, mistä saisin helpoiten ostettua Goldwellin vaahtosävytteitä? Mulle nimittäin laitettiin viimeks kampaajalla päähän joku kevytsävyte ja se tulos oli aivan super! Nyt kun tää väri on taas lähtenyt kellastumaan, ajattelin, että ois varmaan hyvä paikka koittaa hamstrata jostain niitä sävyjä 10b ja 10bs, joita kampaaja suositteli. Ilmeisesti noi on aika suosittuja ja kiven alla, onko kellään havaintoa? Hairstoren sivuilta en ainakaan onnistunut eilen löytämään.

Pps. Noniin, nyt saatu kaikki teipit kunnialla irti!

Nyt Finrexiniä naamaan ja miettimään, mitä hömppäohjelmia voisin tänään katsoa nettitv:stä taas vaihteeksi.

20 vastausta artikkeliin “muisto kesältä”

 1. Hei mitä ripsiseerumia sä tällä hetkellä käytät? Mulla on nyt tota NeuLashia ja mietin ostanko sitä lisää vai mitä teen 😀 Luin jostain että jos NeuLasin käytön lopettaa yhtäkkiä, niin voi ripset tippua :D??

 2. Noita Goldwellin sävytteitä oon ostanu prismasta jossa siis on sellanen kampaamo-tuote osasto 🙂

  Sun blogi on muute ihana! Oot jotenkii nii pirtee ja aito, että tuun aina hyvälle tuulelle ku luen tätä!

  Toivottavasti paranet pian 🙂

 3. Tuuli: mun neulash loppui, niin otin nyt käyttöön ton revitalashin, jonka tilasin kesällä nellystä. Ei ne ripset mihinkään tipu, tietty se kasvukausi alkaa uudestaan jossain vaiheessa kun ripset ovat saavuttaneet sen elinikänsä ja maksimaalisen pituuden, tietty jos kaikissa ripsissä loppuu samaan aikaan se kasvukausi, niin ne voi vähän harventua. Sitten taas alkaa pukkaamaan reippaasti uutta ripseä. Mulle on käynyt näin muutaman kerran, mutta ei kukaan muu edes huomannut sitä eroa ja hetkellistä harventumista, paisti mä itse 🙂

 4. ANonyymi: ahaa, siis onko se osio siis ihan prisman sisällä vai vaan samassa rakennuksessa jokin kampaamokauppa? Jos, niin muistatko nimeä? KIITOS kovasti, mukava jos tykkäät! 🙂 ihanaa syjsyä sinulle!!

 5. kannattaa muuten ottaa noista sävytteistä toi 10BS, monet sanonu että toimii paremmin ku V. Itsellä kans 10bs ja super hyvä 🙂

 6. ANonyymi: Joo! 🙂 vai sanokohan kampaaja, että kandeis sekoittaa noita kahta, että sais parhaimman tuloksen, kun toinen on kultaisempi ja toinen platinainen…hmmm, mitenköhän se nyt olikaan! 😀

 7. mulla on fudgen hothead violet-vaahto, joka on aivan loistotuote! keltasuus tiessään ja tuoksu on mahtava :)paljon parempi kun mikään hopea shampoo

 8. kampin hairstoressa on yleensä 10BS:ää paikalla, V aina loppu, joten jos sitä haluaa niin kannattaa kysellä milloin niillä sitä tilataan ja milloin tulee kuormat 🙂

 9. Hei,
  Kiitos sun blogista ja kun jaksat jaella jatkuvasti noita vinkkejä ja neuvoja. Olen myös käyttänyt tota Neulashia jonkin aikaa ja nyt kun laitoin ripsiväriä niin vasta oikein huomasin kuinka ripset oli kasvaneet ja vahvistuneet muutamassa viikossa. Minusta on järkevämpi hoitaa omia ripsiään kun laittaa joitakin lisäkeripsiä joita täytyy kuukausittain huoltaa mikä varmaan tulee kalliiksi ja näyttää heti luonnottomalta. Tsemppiä sulle kun oot jaksanut pakertaa ilman lomia töissä, opiskeluissa ja vielä tän blogin parissa. Toivottavasti pääset sitten ensi vuonna kunnon lomamatkalle lepäämään ja ottamaan aurinkoa. Auringostahan saa sitä D-vitamiinia joka pitää terveenä.

 10. Haluatko paljastaa luottokampaajasi Jyväskylästä?! 🙂
  t. uusi jyväskyläläinen

 11. Hei! Oon ite samaisessa tilanteessa ko sinä, ehkä valehtelematta ensimmäinen syksy vuosiin ettei oo minkään sortin reissua (ei edes Suomessa. Ei oo töiden puolesta mitään mahista reissata ainakaan ennen toukokuuta enkä käsitä miten seleviän, hajoan aivan justiinsa näihi ajatuksiin 😀 Tsemppiä, koita jaksaa!

 12. mulla taittaa 10bs parhaiten 🙂 super vaalee tukka 🙂 eikä keltasta missään!

 13. Prisma mistä mä oon sitä 10v ostanu,on ihan semmonen normi-prisma Tamperella 😀 Oon ajatellu et niitä on sit kaikissa prismoissa.. 😀

 14. Kaikista vahvin taittaja ja nimenomaan raidoitetuille hiuksille tarkoitettu on Goldwellin softcolor REF, joka piristää raitoja ja tuo ne uudestaan esiin. BS eli beigesilver on hyvä mutta miedompi ja ystävällisempi, 10V taittaa nimenomaan keltaista koska violetti on sen vastaväri. Itselläni oli blondiaikana nuo kaikki ja käytin fiiliksen mukaan. Helsingistä voin sanoa että meillä ainakin on kaikkia hyllyssä ja voimme noutaa niitä tukusta tarpeen tullen lisää eli TS-SALONKI ja freda 35 on osoite.

 15. hei kuule, tää vinkki tulee nyt vähän myöhässä mut oma kampaaja aikoinaan vihjas että babyoililla teippipidennykset lähtee irti kun unelma -ja kokemuksella voin vahvistaa sen todeks:) eli jos viellä teippeihin joskus turvaudut niin suosittelen koittamaan, ei ainakaan lähe yhen yhtä omaa hiusta mukana eikä tarvi repiä ollenkaan!

 16. Kiitos kaikille superpaljon vaahtoväri-vinkeistä! täytyykin tulla fredalle ostamaan goldwellejä 😉

  Ja Karoliina, kiitos babyoil-vinkistä, täytyykin seuraavalla kerralla kokeilla, säästyy ainakin muutama euro, kun saa teipit jo ennen kampaajaa irti! 🙂

 17. Ihanaa lukea näitä juttuja teipeistä ja itekin tykkään noista 10bs/10v sävyistä, kun oma hius on ihan platinaa ja sen takia pitää sävytellä pidennyksiä. Oon monesti ihmetellyt et porukalla ei pysy teipit päässä, kun itellä ei ole kertaakaan lähteny irti yhtään osiota ennenkun on itse alkanut irrotella niitä:) Mut oon aika tarkka sen laittamisen suhteen, että ne pitää olla ihan superpuhtaat kun teipittää:D Eilen just tuli laiteltua uudet teipit vanhoihin hiuksiin ja hiukset takaisin päähän ja on se mukavaa olla taas "omilla"hiuksilla…ne ohuet hiukset ei vaan tunnu omilta ilman teippejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.