iPhone 4:n uudet vaatteet eBaystä!

Päädyin eilen illalla surffailemaan eBaystä uusia kivoja kuoria iPhonelle. Sen jälkeen kun Ultra Casesta myytiin viime keväänä loppuun kaikki kivat kuoret, eikä samanvertaisia löytynyt mistään muualtakaan netin ihmeellisestä maailmasta, oli eBay nyt mun viimeinen toivo…ja iPhone-kuorien aarreaitta! En ymmärrä miksi jaksoin vasta nyt vaivautua selailemaan eBaytä, olisin säästynyt niin suurelta päänvaivalta.
Tilaukseen lähti kuudet eli kuoret, mm. tämmöisiä:

(Eikä tässä ollut edes kaikki pinkit, mutta ei niitä voi koskaan olla liikaa, jos kerran löytää vielä niitä oikeita sävyjäkin :D)

Uujee, eka kunnon oranssi kuori, johon törmään tähän mennessä!! Ja oon tosi nirso näistä, haluan nimenomaan näitä omena-logollisia kuoria, jotka on mun mielestä kivempiä, kun ne ihan simppelit yksiväriset.

Ja nää nyt oli niin ökyt ja ehkä jopa jo liian mauttomat, että oli aivan pakko tilata jo ihan senkin vuoksi 😀 Salaa nää on musta ihan supersöötit!
Ja löysin nämä kaikki kuoret siis ihan Britti-eBaystä hakusanoilla ”iphone 4 case pink”, ”iphone 4 case bling” ja ”iphone 4 case orange”, maksoin koko höskän PayPalilla (mikä on maailman yksinkertaisin prosessi), vaikka jokaiset kuoret olikin eri myyjien listoilla ja hintaa kaikille kuudelle kuorelle kertyi postareineen n. 30e, mikä nyt ei ole päätä huimaava summa kun miettii paljonko nää kuoret Suomessa maksaa kaupoissa 🙂

12 vastausta artikkeliin “iPhone 4:n uudet vaatteet eBaystä!”

  1. asiani ei liity nyt yhtään asiaan, mutta pakko on kysästä tähän väliin 😀 miten se sun sokokselta(?) ostama ripsiseerumi on toiminut? :)onko kasvattanut ripsiä? haluaisin niin kovasti ostaa sen ja ajattelin kysyä sinulta miten se sinun silmissä toiminut. Blogisi on super mahtava!!!

  2. Anonyymi: just eilen aamulla mietinkin, että pitää ottaa siitä se jälkeen-kuva ja katsoa ero! eli tulossa on 🙂 Ja kiitos!!

    AnsQ: hahaha nii 😀 aikas bling!

    Tanja: meinaatko tota sokoksen ripsiseerumia? 🙂 voin tänään ottaa uuden kuvan ja katsoa onko jotain tapahtunut!

  3. Toi pinkki on nätti, mutta toi Barbie blingbling kuori on jo vedetty ehkä vähän överiks 😀 Mulla on muuten tuolta http://designskins.fi/ tilattu tarra jonka joku tuossa mainitsikin 🙂

  4. Hei, pitänee kysäistä tässä että tulivatko nämä ehjinä perillä ja kauan kesti toimitus? 🙂 Ovatko olleet kovassa käytössä :>

    1. kyllä tulivat, kaikki tosin eri myyjiltä, toimitus oli muutamasta päivästä johonkin reiluun viikkoon, en enää tarkalleen muista 🙂 ovat olleet käytössä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.