tiistai 18

Huhhuh, takana tapahtumarikas päivä töitä, treffejä kavereiden kanssa, ulkoilua Bixun kanssa ja ihan superjumittunut niska huonosta työasennosta, johon pitäisi ilmeisesti alkaa pikkuhiljaa kiinnittämään vähän enemmän huomiota, taas vaihteeksi.. Onneks kaapista löytyy ensiapuna kylmägeeliä ja Voltarenia, joilla päästään pahimman yli, kunnes saan taas varattua itselleni ajan hierontaan. Olo oli nimittäin sen edellisen hierontakerran jälkeen tasan samanlainen, kun se itse lähtökohta. Hyvää hierojaa siis metsästetään!
Olin vielä eilen vähän toipilaana viime viikon flunssasta, onneksi oli tänään olo jo voiton puolella.
Johan näitä asukuvia nyt kumpuaa jostain lähes jokaiselle päivälle, tässä muutaman viikon takaa 🙂

Poimin joku aika sitten osan mun chili-sadosta pakkaseen, toinen puska alkoi heti pukata uutta satoa. Nyt on ainakin chiliä seuraavaksi pariksi vuodeksi, puhumattakaan nyt niistä Jyväskylässä olevien puskien sadosta 😀

Ja herkuttelin tässä taannoin kokkailemalla pellillisen täytettyjä pekoniherkkusieniä, jotka tosin vähän kärähtivät uunissa. Upposivat muuten mun napaan jokaikinen 😀
Ps. Mulle tuli Nellyn kokovahdista mailia, että ainakin maastonvihreitä Dr.Denimin Kissyjä (ellei peräti muitakin pesuja) on tullut uusi erä ja kokoja löytyy taas (omani noudin eilen vihdoin postista)!! Mikäli kiinnostaa, niin löytyvät TÄÄLTÄ!

6 vastausta artikkeliin “tiistai 18”

  1. ajattelin vaan kertoa sulle (varmaan jo tiedätkin), että nellyllä on nyt secret sale menossa ja siellä on triwoja puoleen hintaan! itse tilasin chorniche minichronon, mitä säkin muistaakseni ihastelit joskus 🙂 nyt tämä uusi triwan omistaja odottelee innolla kellon saapumista!

    (ja "salasanahan" tonne secret saleihin on mungolife !)

  2. Anonyymi: WHAATTTT!! pakko mennä katsomaan!! joo tuolla on näköjään toi chrono, joka jo onkin, mut enää ei ollut mitään ihan superkivoja jäljellä 🙁 se lila triwan chrono ois kelvannut tänne kyllä!

  3. Pitihän munkin tilata nuo ihanat kissyt itelleni MYÖS maastonvihreänä! Kiitos tiedosta!! 🙂

  4. Hei Iines! Saanko kysyä että mitä kokoa käytät noista kissyistä? Haluaisin tilata itselle just nuo maastonvihreet mutta en tiedä tilaisinko xs vai s.. Kuinkahan paljon venyvät sitten käytössä..? (:

  5. Anonyymi: ne on ihan parhaat! 🙂

    Anonyymi: mulla xs, kyllähän ne joustaa kun mitkäkin sukkikset, että kandee kyllä melko pieni ottaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.