HQhair.com -10%!

Heippa taas! Oon pahoillani, että tää kirjoittelu on viime aikoina ollut vähän katkonaista, oon viime ajat viettänyt lähinnä yllättäen töissä ja yrittänyt viettää ne muutama tuntia kotona ennen sänkyyn menoa lähinnä Bixun kanssa ja hädin tuskin oon jaksanut mitään ruokaakaan kokkailla. Tää jokavuotinen syysväsymys ei ole oikein mun heiniä, eteenkin kun kello soi joka aamu viimeistään klo5, jolloin sitä luonnonvaloa ei juurikaan aamuisin ehdi nähdä. Ehkä tää tästä pikkuhiljaa. Salaa odotan tänä vuonna joulua ihan vain siksi, että vietän silloin extra-montaa vapaapäivää, jotka vois jo melkein laskea lomaksi 😀

Jokatapauksessa, HQHairilta, joka on kampaamotuotteita ja kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa, pyydettiin mua listaamaan 12 lempparituotetta heidän valikoimistaan. Listasin näihin lemppareihin tuotteita, jotka ovat mun mielestäni aivan korvaamattomia tai tuotteita, joita oon muuten vain halunnut aina tilata, mutten ole saanut aikaiseksi. Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus saada -10% alennus näistä mun valikoimista tuotteista kassalla alennuskoodilla TELL10 , joka on voimassa 13.11.2011 asti. Itse meinasin hyödyntää koodini ainakin tilaamalla vihdoin ja viimein tuon Maroccanoilin!

Eli lemppareista löytyy mm. Redkenin aurinkohiusten tehohoito, Redken Platinum Blonde-vaaleita hiuksia kirkastava hoito, DuWopin huulia turvottava huulikiilto (Too Facedin Lip Injection Extremen kanssa parhaimmat turvottavat huulikiillot ikinä!), Redkenin Iron Silk-lämpösuihke suosristusraudan alle, tietty toi aivan paras Maroccanoil ja Pureologyn värjätyille hiuksille tarkoitettu kosteutettu tehohoito, aivan paras!! Lempparini HQHair.comista löytyvät siis listattuna TÄÄLTÄ.
 
Mun edellisestä HQHairin tilauksesta on 7vuotta (mun eka nettikauppa-tilaus ulkomailta 18-vuotiaana, jee :D), joten tilauskäytäntö on voinut hieman muuttua, enkä saanut saatettua tilausta loppumetreille vielä tilaamatta mitään, mutta tuotteet postitetaan edelleen Briteistä, eli tulleja ei tule ja käsittääkseni ei edes postikuluja. Raportoin enemmän, kun olen saanut laitettua oman tilaukseni menemään!

Pureologyn tehiksen ja Redkenin suoristussuihkeen ostin pari viikkoa sitten Stockalta, en vain ole kerennyt vielä näitä esitellä. Vihdoinkin kunnolla kosteuttava naamio! 🙂

Yritän viikonloppuna palata asiaan, nyt vielä viikon viimeinen työpäivä. Mulla on tosin kertynyt yli 6h ylityösaldoa tässä matkan varrella, joten ajattelin olla tänään hurja ja lähte kotiin jo klo13 (jos vain maltan). Huomenna meillä nukutaan pitkään!

9 vastausta artikkeliin “HQhair.com -10%!”

 1. Moikka, mistä oot ostanu noi edellisen postauksen punaset farkut? : ) Ite oon nimittäi metsästäny punasii farkku ikuisuuden, eikä mistään tunnu löytyvän…

  – JJay

 2. …kannattaako tehdä noin paljon töitä nuoruusvuosina kun pitäisi nauttia nuoruudesta. En oo kateellinen

 3. Mitäköhän tapahtuu, jos laittais tota huuliseerumia ja sit pääsiskin pussailemaan jonkun kanssa? Kihelmöikö se? Terkkuja vaan Viiviltä 😀

 4. Ooh! Mä haluun tota Moroccanoil Extra Volume Shampoota! Onkohan hyvää?

 5. Anonyymi: moikka! ne on cubuksesta 🙂

  Anonyymi: nuoruusvuosina? 😀 kuule aivan normaalia 38h työviikkoa teen, työttömänäkö sitten olisi parempi? sulla ei oo varmaankaan mitään aavistusta kuinka paljon blogin pitämiseen menee aikaa kokopäivätyön ohella, mikä nyt oli lähinnä pointtina mun selityksiin siitä, miksen ole tänne ehtinyt kirjoitella kovin ahkeraan..

  Anonyymi: HAHAHAH 😀 joo kihelmöi 😀

  Anonyymi: en tiedä yhtään, mutta luulisin ainakin, kun toi öljykin on niin huippua 😉

  Anonyymi: joo se on söötti! 🙂 pitää viikonloppu pähkäillä mitä sitä laittaisi tilaukseen!

  Anonyymi: stockmannilla vai hqhairissa? stockalla maksoi vajaa 40e, linkistä selviää hinta hqhairissa 🙂

 6. ääh, yritin tilata, mutta alkoi herjata että koodi ei ole aktiivinen enää..? tilapäinen häiriö vai mitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.