IsoSmile-tarjous!

Pienenä infona, että sain taas Crest Whitestripsien alekoodin lukijoille jakoon loppusyksyn kunniaksi! Eli koodi SA875555 antaa kassalla 5euron alennuksen yli 50euron tilauksista IsoSmilesta, eli nyt kannattaa laittaa vaikka kaverin kanssa tilausta tai hampaidenvalkaisu-liuskojen kanssa samaan tilaukseen vaikka Crestin valkaiseva tahna, toimii! 🙂 Tarjous on voimassa 22.11.2011 asti.

Kivat viikon alut! Tulin just kynsihuollosta ja pinkeillä taas mennään..

10 vastausta artikkeliin “IsoSmile-tarjous!”

 1. sinulla on iines maailman paras blogi. olen seuranu monia blogeja mutta tällä hetkellä myönnän etten ole lukenuit muita kun sun blogeja. ja olen niin koukussa lukemaan ja katsomaan blogiasi. esitit jossain videossa maailman yksinkertasin nuttura. tuli sellanen solki ostettua 😀 ilman sinua en enhä oisi ikinä tiennyt että sellanen on 🙂 eli tällä blogilla on hyvä tarkotus 😀 mutta oisi kiva saada video postauksia ja niitä iineksen kanssa päivä juttuja 😀 ja sitten joku aihe postaus 😀 ja voisina antaa vaikka video vinkin 😀 saisiko videon sun uudesta todella ihansta sisustetusta kodista ? oisi makea nähdä se videolla 😀 p.s bee on maailman suloisin villakoira ! <3 T:blogin lukiasi 😀 anteeksi tämä iso romaani 😀

 2. kommenttini ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta ajattelin itsekin rakkaan iPhonen omistajana kysyä niistä sun tilaamista kuorista. joko ne on sulle saapuneet ja jos on olisiko mahdollista saada ainakin siitä barbikuoresta kuva in action, ihastuin siihen itsekin ja harkitsen tilaamista mutta olisi mukava nähdä miltä se näyttää..:) blogisi on ihana ja hyväntuulinen! <3

 3. Heip! Olen välillä käynyt kattomassa, oletko tehnyt uusia videoita – no et ole :/ Mä tykkään niiin hirrveesti kattoo meikkausvideoita, niin ois kiva nähdä sun päivitetty meikkirutiini 🙂 Sori jos olet jo kertonut blogissasi, mutta kiinnostais tietää, missä käyt laitattamassa kyntesi ja mitä maksaa huolto? Lämmintä syssyn jatkoa! terv. tytsy

 4. Anonyymi: heh, kiva että oot saanut hyviä vinkkejä! 🙂 joo enköhän mä jossain vaiheessa taas palaa tavalliseen rytmiin täällä, kun olen saanut niskan kuntoon 🙂

  Tia: joo voin joku päivä laittaa siitä ja muistakin kuorista kuvaa! 🙂

  Anonyymi: joo en ole valitettavasti kerennyt ja kaikki muistikortitkin huutavat täyttä 🙁 käyn yhdellä kaverilla huollattamassa, maksaa yleensä 40e! Kivaa syksyä sinnekkin! 🙂

 5. Moikka. Voisitko tehdä solarium-postauksen joskus, jossa kertoisit miten se homma toimii? Miten siellä pitää käyttääntyä yms? En ole koskaan käynnyt solkua ja ens kuussa pitäisi alkaa hankkimaan solkun avulla pohjarusketus tammikuun reissua varten..

 6. moikka Iines! MILLOIN TEET SEURAAVAN POSTAUKSEN? :))
  kai ilmotat kun tee videopostauksen ja laitat sen jonnekki nettii? 😀

 7. heei, mä rakastan sun blogia ! aloin lukee tätä ihan vasta ja tää on jo nyt yks mun lemppareista ♥ uusia postauksia ei oo kuitenkaa tullu nyt vähää aikaan…? ;o jos ehit / jaksat nii tee ihmeessä lisää noita meikkausvideoita = )

 8. Hei millä alalla sä oot? Tuli vaan mieleen ku kohta pitäs miettii mitä menee opiskelee ni haluisin tietää mahollisimman paljon eri ammatteja =)

 9. Riina: en valitettavasti tee solariumpostusta, koska solariumissa käyminen ei ole mitenkään ihan järin terveellistä, enkä halua antaa mm. alaikäisille lukijoilleni kannustavaa kuvaa solkun suhteen, vaikka itse siellä välillä käynkin 🙂 ei tarvitse siis kääntyä, siellä vaan makoillaan.

  Vera: nyt tuli postaus 🙂 juu ilmoittelen kyllä videopostauksesta sitten, tällä hetkellä ei kyllä ole mitään videoteitse kerrottavaa.

  Anonyymi: juu on ollut hieman kiireitä lähiaikoina, mutta eiköhän tämä tästä taas 🙂 meikkausvideoita oon tehnyt aika monta, joten semmoista tuskin ainakaan on hetkeen tulossa. Ja kiitokset!

  Pinja: finanssialalla, valmistun keväällä finanssialan tradenomiksi, eli olen siis opiskellut amk- liiketaloutta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.