Hei pitkästä aikaa!

Kamala ikävä tänne blogin puolelle. Mulla käy aina näin, että mitä kauemmin täältä on pois, sitä vähemmän yleensä keksii kuulumisia, joista kertoa. Oon koko viikon yrittänyt saada itseäni kirjoittelemaan kuulumisia, mutta tällä hetkellä stressaa niin paljon kaikki vihonviimeiset kouluhommat (joita pitäis muuten nytkin tehdä, mitä kauemman niiden kanssa viivyttelen, sitä varmemmin ne ei koskaan tule tehdyiksi), että oon pitäytynyt lukuunottamatta Facebookkia aikalailla kokonaan pois koneelta. Vaikka kyse on ihan vain muutaman tunnin hommasta, on se aloittaminen aina jotenkin niin ylitsepääsemätöntä.

Otin kuitenkin eilen itseäni ihan reippaasti niskasta kiinni ja uskokaa tai älkää, aloitin mun opinnäytetyön teon!! Tää sana oppari on aiheuttanut mulle lukemattomia unettomia öitä tässä viimeisen parin kuukauden aikana nimenomaan tän kamalan aloittamisen kynnyksen vuoksi. Ja siellä ne nyt on, neljä ensimmäistä sivuaa tekstiä ja raakaversio sisällysluettelosta!! Jollain sairaalla tavalla itseasiassa nautin näiden raporttien ja muiden suurempien töiden työstämisestä ja siitä tunteesta, kun saa jotakin aikaseksi. Eilisen jälkeen ihmettelen lähinnä sitä, miksi viivyttelin aloittamisen kanssa näin kauan, koska kun saa edes sen otsikon laitettua paikoilleen, ei työstämistä edes enää malta lopettaa. Mun oppari sivuaa siis johtamista, tällä hetkellä kirjoitan valmiiksi käytännön tekstiä, teoriakirjallisuutta ajattelin käydä ensi viikolla metsästämässä yliopistolta. Ensin stressasin niin paljon mm. sitä, että mistä ihmeestä revin aikaa opparin tekoon, mutta toivotaan että se on hujahtamalla valmis nyt kun se ”vaikein osa” on ohi 🙂

Mä oikeasti yritän nyt (tai siis edelleen) tehdä paluuta tähän säännölliseen blogirytmiin, jotenkin tää syksy ja kiireet imevät kaikki loputkin energiat. Mutta mitäs teille kuuluu?! Onko tää pimeys ja kylmyys aiheuttanut muille (kun mulle ja Bixulle) edes pientä kriisiä?

2 vastausta artikkeliin “Hei pitkästä aikaa!”

  1. Jee iines on palannut :)))) Meinas jo usko loppua että oot kokonaan lopettanut bloggaamisen

    -jentta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.