Tiistai 15

Huh mikä aloitus viikolle.. Sata hommaa tehtävänä ja kaiken kukkuraksi vielä koira sairaana 🙁

Viikonloppuna otin vihdoin ja viimein itseäni niskasta kiinni ja tein kotona suursiivouksen. Sain jopa tiskattua mun oksettavan about pari viikkoa paikoillaan lojuneen tiskivuoren pois, silti koko huusholli on taas siistimisen tarpeessa. Viikonloppu, tule jo..

Nörtin perjantai-pihvi.. Mulla on nykyään joka perjantai pihvi-perjantai 😀
..ja toissaviikonlopun Ikea-saalista. Noi turkoosit juomalasit on ihan uudet lempparit!
Nyt hellimään pikku-toipilasta ja aamuksi työvaatteet valmiiksi odottamaan 🙂
Ps. Voisiko joku kertoa millon me saadaan se ensilumi?!

20 vastausta artikkeliin “Tiistai 15”

 1. Mitenkäs Bixu viihtyy sielä uudessa kodissanne? 🙂 söpöläinen koira, minkä kokoinen hän muuten on?

 2. Mitenkäs Bixu viihtyy sielä uudessa kodissanne? 🙂 söpöläinen koira, minkä kokoinen hän muuten on?

 3. janica: toivotaan! 🙂

  Anonyymi: hyvin on viihtynyt, vaikka varmasti olikin outoa vaihtaa kotia 🙂 en tiedä Bixun mittoja tarkalleen, mutta tuo yks kuva havainnollistaa hyvin, eli pää suunnilleen tuolin korkeudella eli tommoinen pikkukoira.

 4. hei ihanat nuo applen kuoret:D vai onko ne ees kuoret:D ja jos on niin mistä mistä:D HALUUN HETI TOLLASET 😀

  Terv. Anna

 5. heips kukkuu tuli tässä taas tänään luettua blogiasi 😀 ajattelin vain kysyä että saisko sitä sun aamupala postausta tai sitä missä on maitorahkaa ja jtn 😀 se sun lempi aamupalasi 😉 hirveesti kiinnostais maistaa sitä mutta ei ole hajuakaan miten teet sen 😀 siinä sulle hyvä videopostaus : )

 6. Laura: sillä oli vatsis :((

  Anonyymi: joo oli, onneks se on taas parempi! 🙂

  Anonyymi/Anna: tilasin ebaystä! laitoin hakusanaksi "macbook pro 13 shell pink" 🙂

  sinna: en oo enää kuukausiiin syönyt sitä aamupalaa, nykyään vedän vaan semmosen skyrin töissä 🙂 mutta ennen siis mössäsin vaan rahkan ja jotain jogurttia sekaisin, lisäksi erikseen puuroa.

  Anonyymi: en oo käynyt nycissä kun yhdessä outletissä, eli jersey gardenissa, joka on new jerseyssä 🙂 löytyy täältä lisätietoa: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/search/label/nj%20outlet

 7. apua ono toi sun macbook?? 😀 ootko kertonu siitä joskus vai oonko nyt missannut jotain supertärkeää? :O

 8. Hei Iines!:> sulla on tosi hieno koti! voisitko tehä sun kodista videopostauksen?miks et enää muute kirjottele tänne paljoo mitää? tai siis tosi harvoin(: pakko käydä välil ihan tunnin välein kattoo ooks laittanu jo jotain uutta, mut nyt ei oo taas vähään aikaan tullu mitään?

 9. Anonyymi: hahaha "supertärkeetä" 😀 on se siis ollut jo kauan, enkä ole täällä asiasta erikseen maininnut.

  Anonyymi: kiitos! pitää sitten tehdä enemmän kotiaihetta kun saan mm. sohvan ja jaksan muutakin tänne hankkia. Tiedän,että tää blogiin kirjoittelu on nyt vähentynyt, johtuen siitä, että kun istuu 38h viikossa tietokoneella, niin ei kotona sitä enää halua tehdä 🙁 lisäks tulee töissä kirjotettua asiakkaille niin paljon "asiatekstiä", että kun alan kirjoittaa tänne jotain, niin tulee siitäkin nykyään ihan "jäykkää" tekstiä.. :/

 10. Tee postaus sun kodista. otat joka huoneest valokuvii ja kerrot sitte oke?! 🙂

 11. Anonyymi: oli mulla täällä muuton jälkeen kotipostausta. En valitettavasti ihan kamalan tarkkaa kotipostausta halua privaattisyistä tehdä 🙂

 12. jos ei völttämättä tahdo kirjoittaa tai ei jaksa niin lisäile päivästäsi kkuvia?,mutta voitko joskus tehdä edes videopostauksen? olisi kiva saada katsella niitä? vaikka asiaa ei olisikaan on kiva kun höpiset kaikkea omaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.