keskiviikko 23

Mun piti alunperin pitää tänään oppari-ilta, mutta jotenkin yökkäri ja eiliset sipsit veivät voiton ja hommat vaihtuivat sitten laiskotteluun.. Oon viime aikoina syönyt niin kamalat määrät sipsejä (Kartanoita tottakai, nykyään ihan pakkomielle), että ois varmaan kohta jo aiheellista alkaa huolestua. Marraskuuhun mahtuu jo varmaan lähimmäs kymmenen pussia sipsejä, vaikka tavallaan lupaan itselleni aina joka viikko aloittaa sen sipsilakon ihan pian.

Sanokaa hulluksi, kävin nimittäin tänään töiden jälkeen kirjoittamassa työsopparin entiseen työpaikkaan, tosin ihan vaan extraksi, enempään ei musta varmaan riittäisi voimatkaan opparin ja kokopäivätyön (ja koiran) ohella. Odotan tällä hetkellä toisaalta niin paljon sitä, että pääsen hakkaamaan kassakonetta ekaa kertaa kuukausiin, vaikkei niissä ”omissa hommissakaan” mitään valittamisen aihetta ole, päinvastoin 😉 Ois varmaan ihan aiheellista hankkia elämä kaiken muun ohella.

Pyytelitte edes jotain kuvia tai päivittelyä, vaikkei aika joustaisikaan pitkiin jorinoihi ja saattekin taas tyytyä taas näihin mun iphone-kuviin, kun kuvien siirtäminen kamerasta koneelle on jotenkin aina niin aikaavievää.

Viikonloppuna sattu ihan kamala katastrofi..

Olin menossa nukkumaan ja yritin vääntää parvella tuuletusluukun ”kantta” kireämmälle kiinni, kunnes se tietty sitten meni vähän liian kireälle ja koko muovinen läppä napsahti irti ja alta paljastui tommonen reikä suoraan ilmastointikanavaan.. Meinasin tosissaan saada hermoromahduksen, kun mietin jotain kättä joka yöllä tulee tuolta reiästä, jossen saa sitä kunnolla tukittua.. Hyiiii.

Nainen hoitaa kuitenkin homman…teipillä ja Kauppalehdellä 😀 Harmi ettei ollut edes jesaria.. Sain kuitenkin sen luukun korjattua kynsiliimalla (:D) ja hyvin on pysynyt tähän asti!

Viikonlopun ostosreissulta tarttui mukaan mm. kivat uudet kotisukat. Ja kaikkia varmasti kiinnosti kovasti 🙂

Ja uusi reikäpaita Zarasta, josta yritin etsiä parempaa kuvaa Zaran sivuilta siinä kuitenkaan onnistumatta.

Nyt mietin, että hakisinko taaaaas Siwasta iltasipsit..hmmmmm…..

22 vastausta artikkeliin “keskiviikko 23”

 1. Hihih, vitsi mua naurattaa aina nää sun sipsi-jutut! 😀 Itelläni ei oo oikeastaan muita paheita, kun Battery Stripped. Tekee pahaa hampaille -tiedän, mutta mulla tulee sellasia aivan järjettömiä Battery-himoja monta kertaa viikossa, etenkin niinä iltoina kun teen opparia… Sit aina kipittelen lähikauppaan ostamaan tölkin tai pari. AHHhhh!

  Olet ehdottomasti yksi mun lempparibloggareista, eli innolla aina täällä odottelen uusia postauksia. 🙂 Voisit vaikka tehdä postauksen siitä, miten oot viihtyny täällä Helsingissä, mitä hyvää ja mitä huonoa täällä on jne. Itseäni ainakin kiinnostaisi sellanen.

  Jaksamisia opparin kanssa ja herkullisia sipsihetkiä! ;D

 2. Anonyymi: HAH, mä oon onneks päässy mun bttery stripped-riippuvuudesta!

  Ja kiitos kovasti ihanasta kommmentista, yritän tässä joskus hahmotella tuollaisen postauksen 🙂

 3. Voi ei, sun sipsiriippuvuus 😀 Sun innostamana pakko joskus maistaa noita Kartanon sipsejä. Miten mä en oo ees maistanu niitä?!

 4. Alunperin ton Neulashin perässä sun blogiin eksyin, ja sitten muistin, että mulla on käyttämätön Talika Lipocils Expert ja tietenkin innolla sitä aloin sutimaan. Nyt kuukauden käytön jälkeen ripset ovat pidentyneet ehkä yhden millin, mutta oikeasta silmästä ovat myös harventuneet, keskeltä puuttuu monen monta ripseä KOKONAAN eli kunnon kolo siinä. Lopetankin käytön ihan nyt samantien. Ripset alkoivat muutenkin kasvaa vähän sikinsokin. Miten sulla kävi tän tökötin kanssa?

 5. Ihanan paidan olet löytänyt! Minkä hintainen se oli, että riittääkö tällaisen lukiolaistytön pienoinen budjetti siihen? 🙂

 6. Kissaämmä!: oho, mitäs kummaa! en siis huomannut talikasta yhtään mitään, paitsi että ehkä aavistuksen tummenivat ripset. En keksi muuta selitystä kun sen, että sulla on ollut lopuissa ripsissä kasvukausi lopuillaan ja aine on jotenkin sitä kiihdyttänyt ja saanut uudet ripset ripsijuurissa kasvamaan? 🙂 mullakin on jo joskus aikaisemin käynyt neulashistä vähän noin, aina siis kuitenkin parissa viikossa kasvavat takisin! tosi ei kyllä ihan ehkä kokonaan, aina on semoset tyngät olleet siellä alla.

  Anonyymi: en muista yhtään, mutta olikohan jotain parin tai muutaman kympin luokkaa 🙂

 7. Hei iines!

  Saanko esittää kysymyksen? 🙂
  – JOS saisit tänä syksynä Yo-lakin, niin minkälaisen mekon laittaisit päälle? Ja mistä? Jos pitäisi jostain nettikaupasta valita 🙂 ja kuvankin voisit linkitä jos viitsit.. Olen itse ihan pulassa..ja sinulla on niin hyvä vaatesilmä että aattelin kysellä mitä SINÄ laittaisit päälle 🙂

  -Roosa

 8. Moikka!
  Onnea uudesta työstä 🙂 Voitko kertoa jotain tuosta extran työstä, miten toimii? Kun itsellekin sellaista tarjottu niin olis kiinnostava tietää 🙂

  Kiitos

 9. Sama paita löytyy täältä, tosin harmaana vaan. Mut kovin rakastettu on! <3 Hintahan oli 29,90 🙂

 10. Mietin sen RevitaLashin tilaamista, mutta kun se on sen verran hintava, niin ajattelin kysyä, että onko se todella toiminut sulla? Vai koitko, että se käyttämäsi Talika olis ollut yhtä hyvää?

  Anni

 11. Mä oon ehkä kerran syönyt noita Kartanon sipsejä. Tosin syön muutenkin sipsejä ihan tosi harvoin, kersana tuli monesti tosi huono olo vaikka ei oiskaan paljoa sipsejä syönyt. Nykyään saan huonon olon suolapähkinöistä, joten niitä ei tuu syötyä.

 12. Heii sä kun käytät noita dr denimin kissyjä, niin ku nehän on 98% puuvilla, 2% elastaani, niin onks ne semmost joustavaa vai tosi jäykkää matskuu? ku hm:ltä tilasin yhet housut kys. materiaaleilla niin se oli tosi napakat, eikä jousta miltei yhtään…

 13. Hehe, erittäin tuttua toi sipsiriippuvuus 😀 kävin aamulla kaupassa ja otti hirveesti päähän yks juttu. Noh eihän siinä auttanu sit ku ostaa sourcream&onion sipsejä lohdtukseksi 🙁

  Vähintään pussi viikossa menee!

 14. Mulla on vähän ikävä sun videopostauksia. Viime keväänä kattelin niitä aina kotiin tullessa kahvikupin kanssa.

  Toiveena siis videopostauksia!

 15. ronja: eikös :DDD

  Anonyymi/roosa: sori mä unohdin etsiä sulle sen mekon!! 🙁 mun piti tehdä aiheesta postaus, mut vähän myöhäistä nyt kun lakitus on jo ohi, voin silti tehdä semmoisen kun puoliksi jo postaus valmiina!

  Anonyymi: extralla ei siis ole työsopimuksessa määritelty viikottaista tuntimäärää, vaan työsuhde tavallaan alkaa aina kun sinut kutsutaan töihin ja päättyy vuoron jälkeen, lomat maksetaan palkassa erikseen 🙂 eli periaatteessa ihan semmoista tuurailua, jos joku on sairaana yms, eli ei mitään velvollisuuksia!

  Anonyymi: joo toi paita on ihana <3

  Anonyymi: saa esim nimesi.fi ja sitten tuolta mynamenecklace.com:ista 🙂

  Anonyymi: ne on sokkarilta 🙂

  Laura: HAHHA joo 😀

  Anonyymi/Anni: no talikassa en kyllä huomannut mitään ripsien kasvussa.. suosittelen ehdottomasti enemmän neulashiä kun revitalashiä, molemmat tosin toimivat, mutta mulla revitalash punoitti ehkä hieman luomia.. neukkari rulaa!! (ja toimii)

  ANonyymi: 156cm kai 🙂

  I'M lacking: no höh, oispa mullakin noin päin 😀

  Anonyymi: siis ihan superjousstavat!! vähän kun semmoset perusleggarit, mut vaan "farkut", ihan parhaat, ei kiristä kyllä yhtään mistään! 🙂

  Siiri: NONIIN !! hahahha 😀

  Anonyymi: HAHAHHA, ihanaa etten oo ainut sipsinarkkari 😀

  Anonyymi: höh, ehkä niitä joskus tässä tulee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.