viikonloppu!!

Hengissä selvitty eilisistä firman pikkujouluista Finlandia-talolla (mulla oli aamulla aivan järkyttävä päänsärky puolikkaasta kuoharilasillisesta…) ja tänään kävin sairaustapauksen vuoksi tuuraamassa päivän Forumin Glitterissä. Nyt lähestulkoon kaikki viikon hommat pulkassa ja pääsee vihdoin hetkeksi hengähtämään ja toinkin äsken kaupasta mukanani entrecoten ja lohkiksia! Huomisen meinasin pyhittää ihan vain lorvimiselle ja siivoamiselle, tiistain sitten taas opparille. Musta ihan reilu diili 50h työviikon päätteeks.

 Mmmm. Mikään ei voita entrecoteta! Muistan ekan kerran kun söin entristä joskus
alaluokilla Ranskan Antilleilla ja se oli elämäni paras pihvi jo silloin 😀
En ookkaan kertonu, että mun työkaveri on lettimestari! Miksen mä vaan osaa.. Ihan
vaan tällein vähän asiasta kukkaruukkuun.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Raahasin omien sipsiostosten lisäksi Bixullekkin Ceasarin herkkuruoan (joka hävis kupista ääntäkin nopeammin) ja pussin luita 🙂 Huomenna nukutaan niiiiiiin pitkään. Päivällä katsastamaan ystävän kanssa sen ostama uusi asunto, joka on (toivon mukaan, toivotaan Viivi parasta :D) vihdoin ja viimein tyhjänä ja valmiina muuttoon, jee!

Ja ps. Kannattaa katsastaa Nellyn joulukalenteri, jossa on vaihtelevia huipputarjouksia ennen joulua. Löytyypi siis täältä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

9 vastausta artikkeliin “viikonloppu!!”

 1. Mukavaa, kun sulla on taas ollut aikaa kirjoitella tänne blogin puolelle. Rauhaisaa joulun odotusaikaa sinne.

 2. Iines help me! Oon aika uus lukija, ja nää sun tekstit ja kuvat on jo nyt koukuttanu ihan täydellisesti.. 😀 Monissa kuvissa sun ranteessa on tuommoinen ihana oranssi/lohenpunainen vai mikä onkaan (triwan?) kello. Mistä löydän samanlaisen?? väri on ihana ja en saa koko kelloa enää mielestäni 😀 kiitti jo etukäteen ja lämmintä joulun odotusta.. 🙂

 3. Kiitos kivasta postauksesta! 🙂 Varo ettet rasita itseäs liikaa näin joulun alla. Taitaa itsenäisyyspäivän loma tulla tarpeeseen yhdelle jos toisellekin 🙂

 4. Janina: juu, vapaailta 😉 kiitokset kovasti ja ihanaa joulunodotusta sinne myös!

  Anonyymi: :((((( se on myyty loppuun jo melkein vuosi sitten! 🙁 mäkin oisin halunnu ton toisessa värissä tai toisen oranssin jemmaan 🙁 ja kiitos, sitä samaa sinulle!!

  ANonyymi: juu kiitokset! joo aivan totta, harmi vaan että joulu osuu tänä vuonna viikolle :/

 5. ihanaa saada taas tällee rytmissä näitä postauksia. mutta en halua rasittaa sua mitenkään mutta ois kiva saada sellanen iineksenkaa päivä postaus taas PITKÄSTÄ AIKAA 😀 luin niitä juuri tänään. ja sitten siinä samassa postauksessa luki siitä sun aamupalasta eli mitä se mistä sä tykkää tihan sikana se ihme puuro rahka juttu 😀 saisko siitäki jotain 😀 mukavaa sunnuntaita sulle iines. jakselehan siellä

 6. jouluaatto on tänä vuonna lauantaina ja joulupäivä sunnuntaina 🙂 eli ei ole viikolla

 7. Aino: kiva kuulla! joo siis et usko monestikko mun on pitänyt tehdä semmoinen!! mistan aina siinä vaiheessa kun oon lähdössä töihin ja aina vähän myöhäistä 😀 kun herään 5 ja lähden 6:30 töihin ni on niin kiire ettei koskaan tuu mieleen se postaus :Dmukavaa sunnuntaita sinnekkin!

  ANonyymi: ahhahah siis kirjoitin kiireessä väärin.. tiedän kyllä oikein hybin että se osuu viikonlopulle.. ja kenen mielestä nyt ois ees harmi, että se osuu viikolle? :DD kelpais kyllä pitkä jouluvapaa! kiitos kun korjasit..

 8. Käytätkö edelleen Neulashia, vai ovatko räpsyt pysyneet itsestään noin pitkinä?

  Omissa huomasin taas lyhentymisen merkkejä, kun pidin taukoa, joten nyt aina silloin tällöin läträän taas sen kanssa, ettei räpsyt katoa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.