mekkoja talven juhliin!

Eräs lukija kysyi joku aika sitten, että jos minä valmistuisin tänä syksynä ylioppilaaksi, olisiko mekkoni millainen. Itsehän kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2006 ja rehellisesti sanottuna en edes muista millaista kaavaa ”perinteiset” yo-mekot noudattavat, koska omani oli Mangon ”ei niin juhlallinen” mekko, koska en halunnut itselleni niitä perus Halosen mekkoja, joita jokatoinen jyväskyläläinen kävi ostamassa juhliinsa. Tässähän nyt yllättäen kävi taas näin, etten saanut tätä postausta julkaistuksi ennen syksyn lakitusta, joka käsittääkseni oli eilen, joten tässä nyt sitten vaihtoehtoisesti mun valkkaamia mekkoja esimerkiksi pikkujouluihin 😀

Valkkasin Nellyn valikoimista (ylläri) mekkoja, jotka ovat minun tyylisiäni ja joita voisin harkita juhliini, jos kelattaisiin ajassa vähän taaksepäin ja pääsisin nyt ylioppilaaksi 🙂 Omassa mekossani oli tosiaan se idea, etten halunnut varsinaista ”juhlamekkoa”, vaan mekon jota voi käyttää jatkossakin sitten muissa tilaisuuksissa (mitä tosin ei vielä tähänkään päivään mennessä ole tapahtunut :D)

1. Ax Parisin pikkumusta 35,95 euroa
3. Cheap Mondayn pikkumusta 95,95 euroa (tää on niin ihana, että pistin samantien tilaukseen!!)

4. Dry Laken vaalea mekko 59,95 euroa
6. Dry Laken pinkki mekko 59,95 euroa, tämä myös lähti heti tilaukseen, niin söötti! 🙂

7. Angeleyen pinkki mekko piristykseksi harmaaseen talveen, 47,95 euroa
Mikä on teidän lempparimekko? Mä oon ehdottomasti noiden 1, 2, 3 ja 6 kannalla! Pistin sunnuntaina Nellylle ihan supertilauksen menemään, tuntuu että mulla on nykyään joka aamu ihan kamala vaatekriisi.. Tilauksesta lisää myöhemmin! 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

8 vastausta artikkeliin “mekkoja talven juhliin!”

 1. Munkin suosikit on 3,4 ja 6. 2 ois kans kiva, jos sen saa jonkun muun värisenä. En henk.koht. oikein pidä punasesta.

 2. 1. on ehdottomasti mun lemppari. Mäki ostin yo-mekon silloin muinoin vähän samalla perusteella, että pystyn käyttämään sitä myöhemminkin. Se on kyllä juhlava ja hieno, mutta toimii täydellisenä cokkari/sitsimekkona nykyään.

  http://siiriliinu.blogspot.com/

 3. minulla on mietittäny tässä jo aika kauan mutta saanko vastauksen tähän. miksi ja miten aloit kirjottaa tätä blogia? mistä sait näitä ideoita.. oletko ssanut kavereita täältäö blogista? jaa minkä ikänen olit kun alotit tän kitjottamisen.. ?

  p.s OOT LUOTU BLOGIN KIRJOTTAJA<3

 4. Uutta mekkoa vois sitten myös lähteä ulkoiluttamaan! Toivoo: Viivi

 5. Janica: hih 🙂

  Erika: joo musta ois jees, paitsi et mulla kaikki mustaa jeejee :DD

  Siiri: no näinpä! 🙂 ykkönen on kyllä aivan ihana!

  sini: ahahha ai oon vai? 😀 aloin kerran sairaslomalla kirjottaa hetken mielijohteesta, kun halusin jonkun paikan minne jakaa jotain nettikauppa-haaveita, ajatuksia ja muuta hömppää ja kai jäin vähän koukkuun sitten 😀 olin kai 21? eli 3v sitten suunnilleen aloitin!

  VIIVI: VOI VIIIVI :DDDD joo nyt ku sain mun kakaran isilleen ni vois kyl!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.