räjähtänyt puuro

Ja kiva otsikointi taas.. Edelleen siitä otsikkogeneraattorista haaveillen 😀

Olin niiiin hajalla eilen kun pääsin töistä ja asioilta kotiin, että valehtelematta kaaduin sänkyyn ja toivoin, että saisin nukkua ainakin viikonloppuun asti. Tää arkipyhä tulee kyllä niin tarpeeseen, että huhh.. Tän päivän meinasin viettää ihan vain tekemällä yhtään mitään (kovinkaan kuormittavaa), koska sain kun sainkin eilen opparia taas vähän eteenpäin ja selvennettyä ihanan työkaverin avustuksella vähän otsikointia ja muuta sisältöä, eli ei opparia kiitos tänään (ainiin ja reilu 20 sivua jo tekstiä, yay!)!!

Eilen taas vähän innostuin Instagramin ja puhelimen kanssa..

En ymmärrä miksi, mutta viime aikoina mun ruokahalu on vähentynyt ihan minimiin. Saatan illalla muistaa, etten ole koko päivänä syönyt oikeastaan mitään. Töissäkin lappaan lautaselle aina huisit määrät ruokaa nälissäni, joista saan väkisin kurkusta alas ehkä muutaman suupalan, ennenkö se etova olo tulee. En tiedä voiko stressi heijastua tällä tavalla. Miettikää, mua ei ole tehnyt muutamaan päivään mieli edes sipsejä!!!

 Mun iltapalapuurokin oli taas vaihteeks vähän explosive..

Nyt aamupala ja vähän siistimistä täällä sikolätissä 😀

Ps. Mulla on ollut siis aivan totaalien mahdoton tehtävä löytää tänä vuonna niitä perhanan saappaita ja ajattelin tänään selailla (taas kerran) kaikki nettikaupat läpi. Sain eilen sähköpostiin Brandosin uutiskirjeen, jossa oli alekoodi C26TZK jolla saa koko tämän viikon -20% alennuksen koko valikoimasta kassalla (eli 11.12.2011 saakka)!  Ja toimitus ja palautushan ovat aina ilmaisia! 🙂 Ehkä tolla alekoodilla raaskii nyt kerrankin laittaa tilaukseen vähän hintavammatkin kengät.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19792524)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

12 vastausta artikkeliin “räjähtänyt puuro”

 1. ^JUHANNUSTA:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD itsenäisyyspäivää maybe?:D -pinja

 2. Ihana Iines, ihana huivi!<3 JA voi sun puuroas! 😀 Oisitpa nähnyt mun uunipatongit pari päivää sitten… 😉

 3. Toi puuro on aika valitettavan tutun näkönen :D:D

  Hei kun sä olet aika konkari noissa ripsiseerumeissa, niin ootko koskaan kuullut sellaisesta kuin RapidLash? Sitä saa ainakin britti-Amazonista alle 30 punnalla ja mitä oon lueskellut niin tosi paljon kehuttu. 🙂

  Miten sulla, käytätkö säaina ihan jatkuvasti ripsiseerumeita vai vaan kuureina? Mulla tekis hirveesti mieli alkaa käyttää mutta pelkään sitä rahan menoa. 😀

 4. iva toi puuro 😀 Tee joskus joku ruokapäiväkirja tai joku et mitä yleens syöt 😀 Mitä syöt tänään kun et ole töissä? Itse en ikinä keksi mitä tekisi kotona ruoaksi kun normaalisti arkena syön töissä 🙂

 5. Kyllä se stressi voi heijastua just tolleen että menee ruokahalu. Itellä just sama homma tällä hetkellä. 🙁 Nälkä kyllä tulee, mutta sitte pitää väkisin yrittää syödä mahdollisimman paljon ku ei maistu ruoka. Mutta jos ei syö, ei jaksa enää mitään ja jatkuva kierre ku monta rautaa tulessa ja kropasta meinaa loppua energia. Sitte vaan sisulla eteenpäin ja ruokaa naamaan nii kauan ku saa alas oksentamatta.

 6. janica; ahhahahaha, hyvät juhannukset sinnekkin ;D

  pinja: 😀 ehkä kommentin jättäjällä oli ajatuskatkos?

  Viivi: ahHHAHHA eikä! 😀 millos tuut Hki?! mun parvella ( ja kohta sohvalla) on tilaa 🙂

  Anonyymi: ahaha! mun kaveri osti ausseista "räppäriä", eikä se kyllä siis mitään aivan DRAMAATTISIA tuloksia huomannut, itsekin meinasin tuolloin halvan hinnan vuoksi ostaa mutta oiskohan ollut niin että tutkittiin tarkemmin, ettei siinä ole sitä samaa vaikuttavaa ainetta kun neulashissä 🙂 ennen käytin aivan säännöllisesti neulashiä, kunnes siirryin revitalashiin, josta mulle tulee luomipunoitusta kun en oo muistanut joka ilta sitä laittaa, koska neukkarista tuli tätä samaa oiretta ekat 3päivää.. mutta nyt ei ole ollut säännöllistä käyttö mut neukkari lähtee piakkoin tilaukseen! 🙂

  ANonyymi: en mä yleensä jaksa tehdä mitään ihmeellistä kun saan töissä aina kunnon ruoan, mut kai mä josks voin sellasen tehdä jos suinkin vain muistan 🙂 mulla vähän sama ongelma, ettei oikein keksi mitä tekis, eikä myös jaksais tehdä..

  Anonyymi: näinpä 🙁 mut sekin auttaa jo mulla, että vedän sitten smoothieita sun muita nestemäisiä litkuja jossei ehdi syödä tai muuten kiireen keskellä tee kiinteää mieli.

 7. "Saatan illalla muistaa, etten ole koko päivänä syönyt oikeastaan mitään. Töissäkin lappaan lautaselle aina huisit määrät ruokaa nälissäni, joista saan väkisin kurkusta alas ehkä muutaman suupalan, ennenkö se etova olo tulee. En tiedä voiko stressi heijastua tällä tavalla. "

  Kyllä voi. Itsellä on ongelmia kuunnella kehoni varoituksia, toivottavasti sinä olet fiksumpi.

 8. Anonyymi: niin oli :D!!

  Anonyymi: joo näinpä, tottakai sitä tulee onneksi sitten kuitenkin syötyä jotain, kun tiedostaa, että on päässyt unohtumaan 🙂

 9. sulla on ihanat noi iphone kuoret!! voitko mitenkään laittaa sitä sivuu mistä oot ostanu noi? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.