Brandos.fi:n kenkä-tilaus -20% koodilla :)

Pistin tosiaan ton Brandosin -20% alekoodin heti tiistaina hyötykäyttöön ja tilaukseen lähti viidet erilaiset kengät talveksi. Oon alkusyksystä asti kriiseillyt tän mun kenkäongelman kanssa, jokapaikasta löytyy kyllä mustia saappaita vaikka muille jakaa, mutta tähän mennessä yhdetkään eivät ole olleet juuri ne oikeat ja etsinnät ovat jatkuneet loputtomiin.. Oon pari kertaa antanut jo totaalisesti periksi sen jälkeen kun oon kahlannut läpi jokaikisen nettikaupan, tuloksetta. Aina, kun oon löytänyt edes varteenotettavan vaihtoehdon, ei kokoja enää tietystikkään ole enää jäljellä sitä 36 tai pienempää..

Mulla on myös huimat kriteerit näiden mun saappaiden ja nilkkureiden suhteen, mikä nyt toisaalta saattaa olla osasyynä siihen, ettei niitä täydellisiä vielä tähän mennessä ole eteen osunut 😀 Materiaalin on ehdottomasti oltava nahkaa, korko inhimillinen ja nilkkureista olen etsinyt lähinnä kiilapohjallisia, lisäksi mielellään semmoisia, jotka ovat soveliaat ihan myös työkäyttöönkin, ettei tuu mitään mahdollista huomauttelua tai kauhistuneita katseita esimieheltä tai työkavereilta.

Oon monesti turhautunut Brandos.fi:n valikoiman kanssa, koska noita kenkiä löytyy tuhansia ja tuhansia, jonka vuoksi mulla ei yksinkertaisesti ole riittänyt aika ja kärsivällisyys selata läpi kaikkia potentiaalisia vaihtoehtoja, kunnes otin tän asian kertakaikkiaan itsenäisyyspäivän vapaana hoidettavakseni, kun ei kerrankin ollut muuta kun aikaa.. Ehkä tolla -20% alekoodillakin oli jotain tekemistä tän mun kenkäinnostuksen kanssa, sillä huimat alet ropis loppiusummasta ja sain mun kaverinkin pistämään kaksi paria tilaukseen. Ja siis mitä aarteita löysinkään!!

Sixtysevenin kiilanilkkurit, löytyvät täältä mikäli kiinnostaa!
..ja toisetkin Sixtysevenin kiilanilkkurit, en osannut päättää kummat on kivemmat. Ehkä se ratkaisee kummat on paremmat jalassa 😀 Löytyvät täältä!
Friis & Companyn perus mokkasaappaat, jotka olin jo meinannut tilata Nellyltä, 
mutta Brandosilla oli hinta monta kymmentä euroa edullisempi koodin jälkeen, joten kannatti odottaa! 🙂 
Ruskeat perussaappaat.. En vaan osannut päättää.. Aina tää on tämmöstä 😀
Ja Sixtysevenin aivan ihanat saappaat!! Nää jotenkin rikkoo aivan totaalisesti sitä kaavaa,
millasia kenkiä yleensä käytän, mutta toivottavasti nää istuvat hyvin jalkaan!


Brandos.fi
tarjoaa tosiaan ilmaisen toimituksen, sekä palautuksen, eli kenkiä saa aivan vapaasti sovittaa kotona ja tehdä ostopäätöksen vasta myöhemmin 🙂 Yks Iines täällä odottelee niin innolla uutta kenkätilausta saapuvaksi, iiks! Ja mikäs siinä, kun aina voi palauttaa. On se helppoa tää nettishoppailu, kun voi vaan klikkailla tavarat kotona ostoskoriin 😉 Pelkään vaan, että muhun iskee päätännän vaikeus, enkä raaski palauttaa näistä yksiäkään..

Löysikö kukaan muu kivoja kenkiä tolla alekoodilla? Ja koodi C26TZK on tosiaan voimassa koko valikoimasta vielä tämän viikon loppuun asti (11.12.2011) ja antaa kassalla -20% alennuksen tilauksen loppusummasta, eli aika huisi tarjous!

Ps. Just junassa, hyvää aikaa väkertää kollaaseja 😀 Kohta Jkl!!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19705976)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

8 vastausta artikkeliin “Brandos.fi:n kenkä-tilaus -20% koodilla :)”

 1. Hö. Ärsyttää, kun tällä kertaa en sit löytänyt mitään kivaa. Paitsi ne Parikan siipikengät…mutta ne on alennuksenkin jälkeen hippasen turhan kalliit. Eikä ehkä käyttöä oo sit kuitenkaan NIIN paljon. Grrhh. Silti niitä himoitsen.

 2. Hei linkkasin omille lukijoilleni sun sivun josta löytää alekoodin, toivottavasti ei haittaa 🙂

 3. Täyti itsekin mennä katsomaan ja tilaamaan. Kaiken lisäksi koodi toimii myös brandosin outlet puolella jossa jo lähtöhintakin on monesti sen -50-70%, ei paha! 😀 107€ ja kolmet kesäkengät tulossa ensi kesäksi + nilkkureita "oikealta" puolelta. Kenkäfriikkeys. Mitä se on?

 4. Nea: vähän joo 😀

  Pinja: ui söpöt! toivottavasti löytyy jostain vähän matalammalla pohjalla 🙂

  Tiia: juu, tuli perjantaina noutoilmoitus! 🙂

  Kissaämmä!: voieiii! no mut vielä hetken pähkäilet niiden kanssa 😉

  Laura: ei suinkaan 🙂

  Siiri: mä taas kerran vaan aiemmin, nyt pistin sit aiempienkin kertojen edestä haisemaan! 😀

  Mytty: oho!! hitsi en edes tajunnut tommosta, kun koodissa luki ettei voi yhdistää muihin tarjouksiin, möö 🙁 Joo en mäkään tiedä mitään kenkäfriikkeydestä!? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.