Jkl-perjantaiiiiiii

Ihanaa olla Jyväskylän kotona!! Olin monta kuukautta vähän sillä asenteella, ettei mulla kyllä ole tippaakaan ikävä takaisin Jyväskylään, mutta kyllä sitä näköjään aina katsoo kotikaupunkiaan vähän eri kulmasta siinä vaiheessa, kun ei enää siellä asu. Poikkis oli tehnyt ihan supersiivouksen ja en muistanutkaan, kuinka viihtyisä Jyväskylän koti olikaan ja teki jo ehkä hetken mieli muuttaa tänne takaisin asumaan. Osaa sitä oikeaa sänkyäkin vähän enemmän arvostaa sen jälkeen, kun on muutaman kuukauden nukkunut parvella 😀

 SÄNKY!!!! Oijoi oli hyvät unet. Ei voi edes verrata mun parven Ikean joustinpatjaan 😀

 Toisaalta tää on vähän kun ois käynyt megashoppailemassa, kun kaapit ja hyllyt on täynnä vaatteita, asusteita, koruja, kosmetiikkaa ja muuta krääsää, mitä ei edes muistanut omistavansa. JEE!! Mitenköhän pääsen sunnuntaina täältä yksin pois näiden kantamusten kanssa..

Kattokaa nyt tätä mun huivikoria! Oonko ollut kenties päästäni vialla elokuussa, kun oon jättänyt nää tänne?!

Okei tää pikakahvi oli ehkä ei-niin-kiva asia 😀
Nyt huitelemaan asioille ja illalla (ja huomenna) pelkkää lepoa!! Tottakai pientä flunssaa taas puskee ja nenä vuotaa, mutta onneks huomenna ei ole mitään velvollisuuksia. Meinasin jo ottaa mun opparimatskut eilen mukaan, mutta onneks tulin järkiini, enkä voi edes viikonlopun aikana työstää sitä vaikka haluaisinkin.. Onneks tänään on luvassa kaikkea kivaa!
Ps. Ainut asia mikä täällä on perseestä on nää välimatkat.. Musta on tullut laiska Helsingin julkisten käyttäjä ja tottunut siihen, että ratikka ja bussi lähtee suoraan kotioven edestä, nyt mun on pakko kävellä paikasta toiseen, koska en todellakaan halua maksaa Jyväskylän liikenteelle sitä 3euroa yhdensuuntaisesta matkasta..

7 vastausta artikkeliin “Jkl-perjantaiiiiiii”

 1. Moi Iines! Nyt olis laitettava tilaukseen joku sellainen tuote jolla suoristusrautakiharat saa pysymään lässähtämättömänä koko päivän ja mieluiten pidempäänkin. Oon pari kertaa kokeillu nyt tehdä kiharoita suoristusraudan kanssa ja niistä tulee ihanat, ne vaan tunnin sisällä suoristuu täysin 🙁 Mulla on oma tukka reilusti luonnonkihara, mut föönattuna siihen jää vain laineita. Ei siis ole piikkisuora omasta takaa,joten se ei voi olla syynä. Muutenkin kaikki vinkit kivojen kiharoiden tekemiseen ovat tervetulleita, jouluksikin pitäisi tukka osata laittaa, onko sulla ideoita? videopostausta täällä siis odotellaan, sitten kun vaan mitenkään ehdit ja jaksat 🙂 Mut juu, mikä tuote on _loistava_? lämpösuoja tietysti plussaa!

 2. Onko sulla allaolevasta tuotteesta kokemusta?(linkki) Ei taida olla ihan sama tuote kun se "radiance ihon sävyn heleyttäjä" ? Oma ihonsävy ei ole luonnollinen "terveen" näköinen, koska olen joutunut atooppisen ihottuman vuoksi käyttämään joskus kasvoille paljon vahvaa kortisonivoidetta, joka on ohentanut ihoa niin että pintakerros on kärsinyt. Kasvot ei enää rusketu samalla tavalla kuin ennen, ja ihon sävy on harmahtava/violettiin tai sinertävään menevä. Ei pahan näköinen, vaikka siltä kuulostaakin. Muuten ihoni on hyvässä kunnossa, joten haluaisin käyttöön tuotteen, joka vain hieman "sävyttää" luonnollista ihoni väriä. Haluaisin olla terveemmän näköinen vähälläkin meikillä. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/lumene-beauty-base-heleyttava-meikin-pohjustusvoide/876021/10352/10337/10301

 3. Moi!

  Voi vitsi mulla ei kylllä ole suositeltavaa mitään hyvää kiharasuihketta, koska itsekkin semmoista vielä etsin! 🙁 itse käytän muotoilun alle Lorealin mythic oilia (latvoihin) ja Label.M:n kosteuttavaa protein spraytä ja saman sarjan tyvikohottajaa, huolimatta siitä kiharranko vai suoristanko.. tosin suoristusraudan alle laitan REdkenin suoristussuihketta, nimeä on muista mutta punainen pullo 🙂 yleensä ihan lakalla pysyy kiharat, suoristusraudalla en niitä oikein edes osaa tehdä 😀

 4. Mä olin itse viikonlopun Kempeleessä ja oli taas semmoinen olo kuinka haluais sinne asumaan. Kempele on siitä kiva, kun siellä on Zeppelin jossa on kivasti uusia kauppoja eikä Ouluunkaan oo hirveän pitkä matka.

  Joskus 1,5 vuotta sitten kotipaikkakunnalla tuli semmonen olo, että olispa kiva muuttaa takas, mutta se olo meni ohi. Saattoi johtua siitäkin, että törmäsin kaupassa mun entiseen luokkakaveriin :D.

 5. Ja tosiaan viikonloppu (pe-su) oli ihan liian lyhyt tuollaiselle reissulle (400km suunta+tietty matkat siellä paikan päällä eri paikkakuntien välillä), ei ehtinyt tehdä paljon mitään, mutta eipä ole ollut aikaa käydä siellä nyt syksyllä ja jouluviikolla mies on töissä 247 niin ei sillonkaan päästä käymään.

 6. I'm Lacking: joo onhan se aina tosi erilaista vierailla entisellä kotipaikkakunnalla kun ei enää siellä asu ja tuntui minustakin 3yötä turhan lyhyeltä, kun ei ollut lähes neljään kuukauteen siellä ollut! Mutta kiva silti taas palata omaan "toiseen kotiin" ja arkeen 🙂

 7. "Anonyymi sanoi…

  Onko sulla allaolevasta tuotteesta kokemusta?(linkki) Ei taida olla ihan sama tuote kun se "radiance ihon sävyn heleyttäjä" ? Oma ihonsävy ei ole luonnollinen "terveen" näköinen, koska olen joutunut atooppisen ihottuman vuoksi käyttämään joskus kasvoille paljon vahvaa kortisonivoidetta, joka on ohentanut ihoa niin että pintakerros on kärsinyt. Kasvot ei enää rusketu samalla tavalla kuin ennen, ja ihon sävy on harmahtava/violettiin tai sinertävään menevä. Ei pahan näköinen, vaikka siltä kuulostaakin. Muuten ihoni on hyvässä kunnossa, joten haluaisin käyttöön tuotteen, joka vain hieman "sävyttää" luonnollista ihoni väriä. Haluaisin olla terveemmän näköinen vähälläkin meikillä. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/lumene-beauty-base-heleyttava-meikin-pohjustusvoide/876021/10352/10337/10301"

  Hei!!

  Jostain syystä kommenttisi ei ollut tullut sähköpostiini, joten en ollut huomannut julkaista sitä ennen tätä! Toivottvasti kuitenkin huomaat vastaukseni täältä! 🙂 Kyseessä on kai siis pohjustusaine meikkivoiteen alle, joka tasoittaa tulosta. Itse en siis koskaan ole meikkivoidetta käyttänyt, enkä täten myöskään pohjustusaineita, mutta vakkarikäytössä on kyllä vähän vastaavanlainen Lumenen heleyttäjä, joka antaa hieman rusketusmaista hehkua iholle, ei niinkään kyllä peitä! 🙂 Taitaa tosin olla kausituote. Käy ihmeessä kysäisemässä Lumenen myyjältä, olisiko tuo tuote sinulle passeli! 🙂 Tosin sävyttäväksi voisi sopia myös se "rusketusheleyttäjä", jos sitä nyt talvella löytyy jostain! tsemppiä etsintöihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.