shopping, shopping..

Innostuin viime viikolla shoppailemaan pitkästä aikaa kunnolla Glitterissä, en vaan edelleenkään kykene ostamaan mun koruja ja asusteita muualta 😀 Olin ihan kriisissä, kun puolet mun huiveista ja kaulaliinoista on täällä Jyväskylässä, joten tällä viikolla oli pakko vähän parantaa tilannetta ja ostaa tilalle taas neljä uutta huivia, joista kahdesta en muistanut edes ottaa kuvaa.

Uudet, vähän aiempia aitohopeisia helminappeja isommat lähinnä työkäyttöön.

Maailman siistein pikkulaukku!!!! Rakastuin tähän heti kun näin tän! Oli uutuuksissa, eli kandee käydä nopsaa nappaamassa omansa, ettei jo heti myydä loppuun. Toisaalta en kyllä kamalan usein käy ulkona, mutta tää nyt vaan oli niin kaunis 😀

..ja tottakai maailman söötein rannekoru, uutuksista myös 🙂

Ja tommonen puuvillainen tuubikaulaliina, jollaisen ostin alkuviikosta myös semmoisena jättiversiona, jonka saa hupuksi ja kaksi kertaa kaulan ympäri, mutta tää on myös ihan superkiva. Löytyy myös beigenä!

Ja sain pari viikkoa sitten vihdoin ostettua tommoset kivat jouluvalot, jotka ovat olleet ostoslistalla varmaan syyskuusta asti. Viikon ne kerkes lojua kaapin pohjalla, kun en ollut ehtinyt käydä ostaa semmosta lasista maljakkoa, johon voisin noi tunkea (kivat visiot, toteutus vähän uupuu).. Sain mun kaverilta ihan sattumoisin semmoisen samanlaisen Ikean maljakon, jota se oli jo heittämässä roskiin, joten sain jo edes jotain joulua kotiin. Aika vaisulta näyttää edelleen 😀

16 vastausta artikkeliin “shopping, shopping..”

 1. heei kuule, aloin miettimään että onhan tuo isosmile ihan varmasti hyvä ja luotettava sivusto, koska yleensä jos tilaan jotain visalla, se menee mun pankin sivuille.. nyt oli ensimmäinen kertä kun näin ei käynyt…

  -terveisin hieman huolissaan oleva Manna : )

 2. Tanja: eiks oo! 🙂

  N: jotain semosta MSCHIC:in 🙂

  Anonyymi: oon tilannu sieltä monet kerrat, maksu tosin on tilinsiirrolla. Voin taata, että on täysin luotettava sivusto, oon tehnyt omistajan kanssa yhteistyötä jo vuodenpäivät 🙂

 3. Heei nyt tuli mieleen, että ootko ajatellut koskaan värjätä ruskeiksi sun hiuksia? Itse oon hiukkasen vaaleisiin kyllästynyt ja mietin aiika vakavasti, jospa värjäisi, mutta toisaalta en uskalla.. :/ 😀

 4. Heh, toiset ostaa korunsa kultakaupoista, Tillanderilta, Timanttisilta tai vaikka Kulta-Kellosta. Toiset ei.

 5. Muistaakseni tuo huivi on 100% akryyliä kuten lähes kaikki Glitterin paksummat huivit ja muut:)
  T.toinen Glitterläinen

 6. Anonyymi: "vähän" joo 😀 tosin enää ei yhtään, kun olin pantannut kampaamokäyntiä tänne jkl ja nyt uusi tukka! tosin on toi joskus pahempikin ollut, ei se mua millään tapaa häirinnyt.

  Nanna: mun kaveri tekee 🙂

  Elviira: on mulla ollut vaikka minkä väriset hiukset, mut näytin jotenkin ihan kamalan kalpeelta tummilla ja alkoi heti kaduttaa, joten blondina pysytään 😀

  Heidi: kiitti 🙂

  La Petite Princesse: mulla kans crest-kuuri meneillään! 😉

  Anonyymi: hahaha joo, ehkä mäkin vielä joskus kun jää rahaa kaiken muun hömpötyksen jälkeen, mut toisaalta jos hyvällä henksualella saa niin mitäs suotta ostamaan arkikäyttöön kalliimpia 🙂 Toisaalta Glitterin aitohopeiset tuotteet on ihan samaa laadultaan kun noi kultaliikkeissäkin myytävät, niitä suosinkin korvanapeissa ja suosittelen! 🙂

  Anonyymi: hmm..tosta "pienemmästä" tuubihuivista en oo varma (neulos vähän semmosta puuvillamaisempaa, harmi ettei oo sitä mukana täällä jkl) mut ostin kans sen paksun mikä menee kaksinkerroin pään yli ja siit näkee kyllä jo kaukaa et akryylia on. Mut toisaalta eipä pahan hintainen ollutkaan 🙂 Akryyli vaan alkaa ärsyttää mun kaulaa pitkässä käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.