sunnuntai 11

Uujee, Ronja just neuvoi mulle puhelimitse, kuinka asentaa iPhone modeemiksi läppärille jotta langattoman verkon käyttö onnistuu junassa mobiiliverkon kautta.. Tajusin nimittäin vasta junaan astuessa, etten tällä kertaa matkusta pendoliinolla kuten yleensä, vaan IC:llä, jossa ei ainakaan ilmaista nettiä löydy. Ihan hyvin toiminut tähän asti! Ainiin ja jos jotakuta kiinnostaa, niin onnistuu tosiaan iPhonen asetuksista reitillä Asetukset –> Yleiset –> Verkko –> ja joku oma verkko, joka tuli aktivoida, jolloin tuli näkyviin oman verkon salasana (jonka voi muuttaa haluamakseen) ja tadaa mobiiliverkko ilmestyy näkyväksi langattomiin verkkoihin ja yhdistäminen tapahtuu sillä omalla salasanalla! On tää iPhone kyllä aikamoinen vehje, kiitos vain Ronjalle!! (Ei ehkä kannata kokeilla tätä ulkomailla, ihan vaan pienenä muistutuksena) Melkein pärjäis pelkällä mobiilinetillä, 2,99e/kk 😀

Nukuin lähestulkoon koko eilisen, olin vaan kertakaikkiaan niin poikki. Lisäks muhun iski joku tilapäinen mielenhäiriö ja joku ihan omituinen sokerinhimo (ja tää oli siis harvinainen poikkeus :D), tuli sitten mätettyä pakastepullia, suklaavanukasta, suklaata, Pirkan tiramisua ja mitäköhän vielä. Jokatapauksessa täyteen tän vuoden sokerikapasiteetti..

Ainiin ja oon nykyään ihan blondi! Ekaa kertaa muutamaan vuoteen!
Parempaa kuvaa tulossa myöhemmin.
Mulla on päällä niin järkky räkätauti, ettei ihan hetkeen oo moista koettu. Olisin varmaan jo tajuttomana ilman noita paria buranaa laukussa. Noi Jkl-Jämsän väliset tunnelit otti kyllä niin pahasti korviin ja yleensäkkin mun rään täyttämään päähän, että olin vähällä pyörtyä tai ainakin oksentaa. Nyt katse vaan eteenpäin (tai ihan vaikka vaan silmät kiinni) ja odotella, että olisin nopsaa jo Pasilassa ja siitä kotona omalla parvella peiton alla. Huhhuh..

5 vastausta artikkeliin “sunnuntai 11”

  1. Moikka! Mua kiinnostais hirveesti tietää sun opiskelusta lisää! Siis ihan ysiluokan jälkeen minne menit jne..? Ois tosi kiva että tekisit tästä postauksen 🙂

  2. oot vaan niin hemmetin kaunis 😀 oon niin kade kun sulla on näin hieno blogi ja äöäöäöä. joului sulle sinne!

  3. liisa: tänks 🙂

    Anonyymi: siis ysiluokan jälkeen kävin lukion, lukion jälkeen vuoden töitä, sitten puoli vuotta ammattiopisto-matkailua (aivan perseestä :D) ja puoli vuotta töitä, tämän jälkeen olen opiskellut nyt 4v amk:ssa, ensin vuoden palveluiden tuottamista ja johtamista kuluttajapalveluihin suuntautuen ja nyt siis valmistun liiketalouden koulutusohjelmasta finanssialan tradenomiksi 🙂

    essi: kivaa joulua sinnekkin! mun mielestä oon näissä kuvissa ihan zombie 😀

    Anna: noi oli siis "valmiina" pidennystukassa kun laitettiin laineikasta 🙂 yleensä teen muotoiluraudalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.