Uuu uusi tukka!

Noniin! Nyt ois yhenlaisen rumbapäivän päätteeks vihdoin kuvaa mun uudesta tukasta. Oon jo ehkä päässyt vähän yli tosta eilisestä flunssamasiskriisistä eteenkin nyt kun sain ekaa kertaa itse muotoiltuakin uuden tukan..

Okei tässä lähtökohta.. Siis mun kampaajakin sano, että mun tukka on aivan kauhea. Ja onhan se nyt kun vertaa (vaikka mulla ehkä onkin vähän ikävä tota mun juurikasvua :D) Edellisestä kampaajakerrasta oli se joku 4kk, kun en tosiaan oo luottanut hiuksiani kellekkään täällä Helsingissä ja Unikin Kirsi nyt ei voi kun onnistua!

Uuujee! Ja aika blondi! Ja ehkä viesti tuli perillä näillä neljällä samanlaisella kuvalla.

Nyt pitää muistaa ottaa taas ahkeraan käyttöön toi Redkenin platinahoitis..vähän nimittäin unohtunut, kuten voi noista ”ennen” kuvista tarkkasilmäinen huomatakkin 😀

Ja kampaajan suosittelemana myös Keunen hoitavaa platinavaahtoa kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Ehkä nää tehopelastajat auttavat pitämään nää mun hiukset kerrankin vaaleina! Pitäis myös käydä hamstraamassa jostain sitä Goldwellin vaahtosävytettä ja kaivaa jostain se kommenttiboksi, jossa sen löytöpaikoista oli vinkkejä 🙂

Ps. Simplylle oli tullut myös pitkässä teippitukassa jotain sävyjä laineikkaina, maailman parasta! Mulla siis päässä uutta Silveriä ja toista sävyä en tältä istumalta muista, ehkä 8.22?

24 vastausta artikkeliin “Uuu uusi tukka!”

 1. Uudessa tukassasi pidennykset todella pomppaa esiin, nehän on ihan väärän väriset… Pidin enemmän vanhasta, sinulle sopii kauniisti hieman tummempi vaalea 🙂

 2. Hhahaha kun näin nuo kaksi ensimmäistä kuvaa luulin, ett ne ovat ne uudet hiukset. Mietin jo, että onpa ollut huono kampaaja, kun ei saa juurikasvua piiloon! 😀

  Mutta tosiaan uusi tukka on älyttömän kaunis:) Ihana sävy ja malli, sopii sinulle todella hyvin!

 3. Goldwellin 10V:tä saa esim. Forumin tunnelissa olevasta Sitruunasta(tosin se on joka toisel käyntikerral loppu:D), siellä mun mielestä halvin hintakin 🙂 Kiinnostaisi tietää (sit kun olet testaillut) kuinka hyvää toi Keunen on, jos vertaa esim. 10V:hen, joka on mun ihan ykköslemppari kaikista mahdollisista silvereistä mitä oon kokeillu 🙂 Ihanat hiukset tuli!

 4. Jep, mäki luulin että kaks ylempää kuvaa on tulos sun uusista hiuksista..:D No mutta, tosi nätin väriset on sun uudet hiukset 🙂

 5. Mä en ainaskaa ees tajunnu et sulla on pidennykset ennen kun luin ton ekan kommentin ! Eli näyttää tosi hyvältä 🙂

 6. siis huhhuh noita sun ripsiä! Pikkusen täällä ehkä kateellisena kattelen omien nysieni kanssa…
  -emma

 7. Moi, onko tuo Redkenin platinahoitis hyvää ja ennenkaikkea kestääkö sen antama tulos kauemmankin kuin seuraavaan pesuun?
  Mulla on itsellä joltain toiselta merkiltä vastaavaa ja se toimii kyllä, mutta tulos ei ole kovinkaan pitkäkestoinen. Käytännössä se hopeamaski pitäisi laittaa joka pesukerralla :/ jospa redkenistä löytyisi vastaus 🙂

 8. Hei,

  Voisitko kertoa, että värjättiinkö sulta vain tyvi vai koko hiukset? Noissa jälkimmäisissä kuvissa koko hiukset näyttää nimittäin asteen-pari vaaleammalta kuin aiemmmin.

  Kiitos, jos viitsit vastata!

 9. Moi Iines! Pakko kirjottaa tänne ettei kukaan ymmärrä väärin et mitä oon sulle sanonut 😀 Omasta mielestäni sun hiusten väri oli "tunkkainen" ja pidennyshiusten kunto oli huono tullessasi liikkeelle. Ja edelliset pidennykset oli mun mielestä tosi hyvin laitettu! Täytyypä tässä todeta kuvien perusteella että pidennysten väri on jopa liian vaalea omiin hiuksiin verrattuna. Joten Iines, kun tulet Jyväskylään uudestaan… jatkuu….

 10. Eli kun tulet Jyväskylään uudestaan niin sponsoroin sulle uuden paketin Simply Naturalin hiuksia. Lisätään vähän tummempaa hiusta joukkoon jolloin kokonaisuudesta tulee luonnollisempi. Terkuin. Kirsi! :))

 11. Ihanaa kun oot ehtinyt taas useammin postailla, niin susta kuulee taas useammin 🙂 tykkään lukea blogiasi, se on yksi lemppareistani, joten minua harmitti, kun tuli pidempi bloggaustauko, mutta nyt olet täällä taas :))

 12. eikä! ihanaa että joku muukin ikävöi juurikasvua 😀 itekkin joskus kasvatin puol vuotta juuraria ja kaverit oli ihan ihmeissään kun sanoin että tavallaan tykkään tästä! mutta siis toi sun uus tukka on rakkautta <3

 13. Nuo goldwellin vaahtosävytteet on ihan parhaita! Ite oon heivannu kaikki hopeashampoot roskiin kun ne kuivattaa mun tukkaa liikaa. Tuota vaahtosävytettä käytän kerran viikossa, tukka pysyy todella hyvin vaaleana ja ei kuivata vaan hoitaa. Ja kannattaa huomata että kaikkia niitä ei oo pakko pestä pois. Itsekin käytän 10BS sävyä ja jätän sen aina tukkaa. Kun kohtuudella laittaa ja kampaa hyvin tukan niin tulee tasainen sävy eikä tule violetteja laikkuja 🙂 Suosittelen!

 14. Jyväskylästä Goldwelliä saa siitä pikkuisesta kampaamoliikkeestä Torikeskusta, Halosen vierestä. En nyt muista nimeä, mutta kuitenkin 😀 Pistä poikkis hamstraamaan sun puolesta sitä;)

 15. Heippa!

  Tuosta NeuLashista kysymys: ootkos huomannut et teho hiipuis käytön myötä? Minulla on ollut käytössä RevitaLAsh, ja nyt usean kuukauden jälkeen tuntuu, ettei ripset enä kasva pidemmäksi… Täytyisiköhän siitä pitää välillä taukoa?

  Olivia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.