F51

Nousin tänään ylös 3:05 sen jälkeen kun pyörin sängyssä varmaan sen melkein 3h saamatta unta.. Nää uniongelmat on kyllä niiin perseestä, että sanonko mitä! (Menin tosin jo salkkareiden jälkeen nukkumaan), eilen heräsin 3:55.. Ja vielä kesällä luulin, että mun tulevat klo5 herätykset ois maailmanloppu. Joo, toivottavasti tää loppuu ens viikolla, tänään supertärkeä päivä ja huomenna ”työpäivä” Tallinnassa pikkujouluristeilyllä työporukan kanssa, yay! 😉

Nyt ihan pirusti tätä espressolattea naamaan ja seitsemäks virkeänä töihin. En ymmärrä miks mun on oltava tämmönen stressi-erkki. Heti menee yöunet. Onneks Viivi raahaa mut tänään Ikeaan, siellä nyt saa ainakin kaiken roinan keskellä muuta mietittävää ja eilisen palkankin varmaan just sopivasti tuhlattua sitä huomista Tallinnaa ajatellen 😀

10 vastausta artikkeliin “F51”

 1. Toinen ressi-erkki ilmottautuu! Ei riitä, että yöunet menee kun naamakin on pahemmassa kunnossa kun teini-ikäsenä. Oivoi. Ehkä me opitaan relaamaan!

 2. Hitto, munkin pitäs käydä ikeassa hakemassa lisää tavaraa tänne palaneenkäryyn. 😉 Hih. Otetaanko reissu viel yhdessä vaikka tammikuun alussa?… niin paljon kaikkee mitä tarvisi taas!

 3. Koita jättää kofeiini kokonaan pois, niin voin taata että yöunet paranee!!!

  Suomalaiset vetää aivan järkyttäviä määriä kahvia ja sitten kärsitään nukahtamis/uniongelmista!
  Ratkaisu saattaisi oikeasti löytyä lähempää kuin uskoisikaan! :/

  T.Marissa
  (Entinen uniongelmainen, nykyään kofeiiniton ja nukun kuin vauva!)

 4. näyttää kuin oisit laittanut täytettä huuliin 🙂 oletko?

  oletpa ihanan freshin näköinen neljän aikaan yöllä, ite näyttäisin tohon aikaan ihan haudasta nousseelta:D

 5. Vaikka sitä mitä sanotaan, unilääkkeet on tehty auttamaan uniongelmissa. Lähes jokaisella ihmisellä on joskus elämänsä aikana jaksoja, jolloin on syystä tai toisesta ongelmia unen ja nukkumisen kanssa. Unilääkket ovat tällöin oikea ratkaisu. Hetkeksi!

 6. kysyisin neulashista vaikka sulla kommentteja satelee etkä varmaan ehi vastata 😀 Kysyin samaa kysymystä joku 2kk sitten, mutta kun olin jo odottanut vastausta siihen 7viikkoa ja käynyt joka päivä katsomassa että ootko vastannut, niin kyllästyin ja hukkasin sen postauksen jossa kysyin 😀

  Eli onko neulashia vaikeeta saada juuri ripsien tyveen, tuntuu että sitä kuitenkin menisi ripsien tyven päälle, ja eihän ne keskellä ripsiä olevat ripset saa sitä neulashia?:D Miten levitit, tökitkö keskellekkin?:)

 7. Moikka!Sun uudet hiukset on kyl ihanat, ei yhttän vähennä sun uskottavuutta=) Näytät jotenkin pirteämmälle.

 8. Jenniemi: voiei!! onneks mulla ei reagoi ihoon, paitsi nyt ehkä tummiin silmänalusiin 😀

  Jutta: joo mennään!! ainahan sieltä nyt jotain tarvii 😀

  Anonyymi: en mä siis juo kun kerran kahvia päivässä, klo5 aamulla ja kofeiini vaikuttaa yleensä sen 8h, joten en usko että se siitäkään johtuu kun en tosiaan aamun jälkeen kahvia juo :/ johtuu varmaan mun lähiaikojen liikkumattomuudesta, kun on ollut niin kiireitä.

  Laura: ai siis tässä kuvassa näyttää vai häh?! :DD no pöh pöh, eiköhän tässä aikalailla kukin näytä vähän haudastanousseelta, ehkä mun webbari vaan jotenkin saa näyttämään tilanteen "einiinpahalta" ;D

  Anonyymi: näinpä, en jaksaisi raahautua lääkäriin..

  Anonyymi: oho, en olekaan huomannut semmoista kommenttia? ei suinkaan, sitä laitetaan siis sinne ripsen tyveen, jonne siis nestemäinenkin eyeliner tulee, eli sinne luomeen vain sivellään, ei se mitään hyödytä niihin jo olemassaoleviin ripsiin ole laittaa kun ovat "kuollutta", vaan sinne ripsien juuriin, jotka tarvitsevat niiitä ravinteita 🙂 toivottavasti siis ymmärsit! niinkun eyelineria vetelisi! ohjeet tulee kyllä tuotteen mukana!

  ANonyymi: joo pesen aina ja lähtee ihme kyllä! monet tätä hämmästelee, en ymmärrä itsekään 😀

  coco: ahhaha kiitos ja hope so! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.