Tallinnasta selvitty

Näin viime yönä jotain niin sekavaa unta, että heräilin vähän väliä siihen kun ulkona sataa aivan kaatamalla vettä. Kiva tää joulukuu, eteenkin näin heti alkuun kun aamulla avasin Facebookin ja huomasin Jannin tämän linkityksen tasan vuosi tasaperin. Joopajoo! No, mähän uhosin jokatapauksessa viime vuonna, että se joulu oli tasan vihonviimeinen joulu jonka ikinä vietän, joten ehkä tää on vaan jotain kohtalon ivaa.

Pääsin kun pääsinkin eilen kuitenkin mun kantamusten kanssa kotiin päivän Tallinnan reissulta, vaikka rahanmenoahan toi taas tiesi, vaikkein itse matkasta mitään itse maksanutkaan. Meidän porukka haajaantui vähän eri osiin, me oltiin erään kolleegan kanssa vähän enemmän kiinnostuneita noista Bershkasta, Pull & Bearista ja viime hetkellä vielä Viru-keskuksen parista liikkeestä (meni nimittäin varmaan se 2h noissa kahdessa edellisessä :D) ja nyt on taas uutta kivaa, joita voisin vaikka viikonloppuna muistaa kuvailla esimerkiks videomuotona jos ehdin! Eli jäi tällä kertaa väliin talviset vanhat kaupungit sun muut, mut onhan tommonen päiväristeily tosin melko lyhyt aika päästä sitä paria ostaria pidemmälle. Voisin alkaa suunnitella pidempää Tallinnan reissua tammikuulle, kerkeisi taas kahlata kaikki paikat läpi. Ainiin ja sekosin taas niin totaalisesti (myös) Kaubamajan kemppaosastolla, voisin hamstrata niitä Davineseja sun muita hius- ja ihojuttuja siellä varmaan kokonaisen päivän. Nyt sieltä lähti mukaan sitä Goldwellin vaahtosävytettä 10V (ei ollut sitä bs, nyyh!), kun en kehdannut kauempaa juoksuttaa työkaveria mun hömppävillitysten perässä.

 Tää on mun ainut kuva koko reissulta, kun keskityin niin paljon siihen oleelliseen. Tässä vaiheessa jo vähän lepuuteltiin kävelystä kipeitä jalkoja 😀

Semmosta roinaa! Tax-freestä ois löytynyt vielä vaikka mitä, mutta siinä vaiheessa pistin pientä stoppia ja ostin vaan ne ihan ”tarpeelliset jutut”, eli yhden ripsivärin kolmen sijaan. Varmaan joku lievä maaninen vaihe meneillään tän kulutuksen kanssa..

Pitäis lähteä töihin tekemään eilen kesken jääneitä hommia ja palaveroimaan ja päätin sitten jäädä tähän loruilemaan..

Ps. Musta tulis supermyyjä neuLashille (tai tonne Viking Linen ständille provikkapalkalla), sain eilen taas kaks eukkoa meiltä töistä ostamaan sitä laivalta, kolme muuta otti mukaansa esitteet 😀 Ja jossen siis oo vielä täällä sanonut, niin sitä isompaa 6ml-tuubia saa Viking Linelta tarjoushintaan 113e tai jotain sinnepäin (nettikaupassa 158e), tää tarjous on ollut kyllä jo kuukausia. Äiti, tuo joululahjaksi mulle jemmaan!

Pps. Kun suljin aamulla herätyskellon ja nousin ylös peiton alta, sanoin itselleni ääneen ”I can do it”. HHAHAHAH what!?!? Ehkä tää viikko on ollut vähän normaalia rankempi, onneks jo perjantai, kuten saattaa näistä teksteistäkin huomata.. Okei, tänään päätän, että on hyvä päivä!! 🙂

14 vastausta artikkeliin “Tallinnasta selvitty”

 1. Tuo "I can do it" on kyllä. Olin eilen illalla yksin kotona ja sanoin tietokoonelle ääneen, että "kiitos", kun näytöllä luki Tervetuloa. Voi morjes.

 2. Olet kyllä super nätti ! 🙂 vois jossain vaihees kokeilla tota neulashia ku tällä hetkellä miulla on se revitalash, käytän sen loppuun ku ei viitti heittää menee sen hintasta :/

 3. Ootko eestiläinen, kun jotenkin sun kasvon piirteet yms. näyttää siltä? 🙂 Näytät nimittäin aivan samalta kuin yksi eestiläinen kaverini 😀

 4. olipa muuten outo nähdä sut tallinnassa, kun itekin olin jyväskylästä siellä käymässä!! 😀

 5. sun pitäs lähtee mun mukaan oppaaksi tallinnaan. en tiedä sieltä mitään! itsehän olen kaiken lisäksi virosta mutta tallinnassa käynyt tasan yhden kerran näin aikuisiällä. 6 vuotta sitten. lapsena useita kertoja, mutta lähinnä keskustan läpi laivalle ja suomeen.

 6. henhi: oikeesti :DD hahahah!!

  Anonyymi: no ei valitettavasti :DD

  Nea: juu tilaa ihmeessä seuraavaks sitten, onko Revitalash toiminut? 🙂

  Anonyymi: nii 😀

  Anonyymi: aijaa, oon siis ihan suomalainen 🙂 eestiläiset on musta kyllä tosi nättejä!

  Anonyymi: aijaa! missä näit mut?! saatoin "ehkä" nähdä jonkun tutun naaman jossain mut en oo ihan varma kuvittelinko vaan 😀

  Nata: joo voin tulla! 😉 Voin opettaa kuin shoppaillaan kaikki putiikit tyhjäks ennätysaikaan! En mäkään oo käynyt kun ihan muutaman kerran, keväällä tosin oltiin poikkiksen kanssa useampi päivä, kierreltiin kaikki mahdolliset läpi ja sen jälkeen rakastuin Tallinnaan ihan täpöllä <3 mietin jo torstaina et millasta ois kulkea joka aamu työmatka 2,5 sillä lautalla haha!

 7. Onks sul ripsipidennykset ja jos on ni missä huollat, nimittäin niin kauniit silmät ja ripset sul et käy kateeks (:

 8. Anonyymi: ei ole, ihan siis omat! en oo vielä koskaan pidennyksiin sortunut, käytän semmoista ripsiseerumia kun neulash, kasvattaa huisisti ripsiä! 🙂

  1. Moikka,kysyisin sultaneulashista..katselin sitä netistä ja sillä on aika huimat.hinnat.haluisin alkaa käyttää mut daako.sitä muualta halvemmalla?jälleenmyytkö sä sitä ku puhuit siitä? Olis kiva saada infoa tosta.ssillä oon tosi kiinnostunut.toiv. Vastaisit:) mulata

 9. No oon nyt käyttänyt sitä n. 3 viikkoa ja kyllä ripsissä on alkanut näkymään pituutta. Mulla tosiaan meni ripset huonoon kuntoon vuoden ripsidenpidennysten käytön jälkeen, oma vika ku en osannut pitää taukoa hyvissä ajoin. Kärsivällistä seerumin käyttöä vaan 🙂 Pakko kuitenki välillä käyttää jonkinmoisia tekoripsiä jos lähtee asioille 😀

 10. Tiedätkö mistä nettikaupasta sais laatuun verrattuna halvalla neulashiä ? (sori voi olla et luki postauksissaki mutta on sen verran kiirus tässä kirjottaessa että vaikka yritin katella ni ei heti pistäny silmään) 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.