Hampien valkaisua!

Huhhuh mikä päivä ja ylinpäänsä viikko takana.. Sain tänään Jyväskylästä tänne vihdoin loppuja vaatteita, muuta roinaa ja sohvan! Kyllä nyt kelpaa makoilla lauantai-ilta jossain muualla kun parvella tai muuten vaan lattialla, kuten viimeiset neljä kuukautta.. Huomenna kuvaa ”uudesta kodista”, tein pieniä järjestelyjä ja onhan tää nyt kyllä todellinen koti, eikä enää vain huone, jonka keskellä törröttää työpöytä aka ruokapöytä ja paikka, jossa käyn suurinpiirtein vain nukkumassa.

Muistuttaisin teitä tuosta IsoSmilen alekoodista, joka on voimassa vielä 25.12.2011 asti, eli vielä ehtii tilata esimerkiksi Crestin Whitestripsit uudeksi vuodeksi! 🙂

Itsellä myös taas Crest-kuuri menossa, edellisen kerran vedin valkaisukuurin viime helmikuussa ja tuolloinkin valkenivat hampaat hyvin jo puolikkaalla paketilla, eli niitä saman paketin loppuja liuskoja käytellään edelleen 🙂 Itselläni tosiaan tällä hetkellä Professional effects-liuskat, jotka ovat IsoSmilessa sen 59euroa, mikäli kiinnostaa. Ostin ennen kuurin käyttöä ton Pepsodentin vihloville hampaille tarkoitetun hammastahnan, enkä ole mitään ihan kamalaa vihlontaa kuurin aikana huomannut.

Eli tosiaan 25.12.2011 asti -15% alennus kaikista tilauksista IsoSmilesta koodilla SA875543 ja valikoimista löytyy nykyään muutakin, kuin noita hampaidenvalkaisutuotteita!

Ps. Ainiin ja IsoSmile löytyy nykyään myös Facebookista!

5 vastausta artikkeliin “Hampien valkaisua!”

 1. Olisin kysynyt Neulashista sellaista asiaa, että voiko sitä käyttää ihan "kuuriluontoisesti"? Mulla on luonnostaan pitkät, mustat ripset, mutta viime aikoina ne on harventuneet jostain syystä. Mietin, että jos tuota Neulashia käyttää ja käytön lopetaa sitten jos/kun tuloksia näkyy, niin osaatko sanoa, että sekottaako se sitten jotenkin niiden ripsien kasvua jatkossa.

  Anteeksi, kun kyselen tällaista ja ymmärrän kyllä, jos et osaa vastata, mutta ajattelin nyt vaan kysyä…

  Mukavaa joulun odotusta!

 2. Mullekki tuli nuo eilen postissa ! 🙂 en ois muuten tajunnu tilata ilman sun hyvää suositellua. Pari kertaa oon nyt käyttäny mut sinänsä ei viel kunnol näy mitään, ehkä vähitellen ja ei oo yhtään vihlonut 🙂

 3. Heippa Iines ja kiitos kivasta blogista! Ekaa kertaa kommentoin vaikka oon keväästä asti seuraillut blogiasi! Täytyy sanoa että sä oot tartuttanu muhun jonkun sortin nettikauppa-addiktion, en oo ennen tilaillu vaatteita tai mitään muutakaan netistä oikeestaan ollenkaan mut tän sun blogin myötä tilaukseen lähtee nykyään vähän liian usein vaikka mitä! 😀 mm. noita crestejä tuli kokeiltua viime huhtikuussa ja ihan kivasti tasottu väri hammasrivistössä! Semmosta kyselisin vaan että kuinka nopeesti uudestaan niitä on turvallista käyttää? Tekis mieli taas tilata.. 😛

  Kivaa joulunodotusta sinne!! ¤<:)

  terkuin: toinen kartanon perunalastuihin koukussa oleva :DD

 4. Anonyymi: voi varmasti toki, mutta veikkaan ettei tulokset ole niin näkyviä, jos tuotetta käyttää satunnaisesti 🙂 eli kandee esimerkiksi käyttää päivittäin se 2kk ja pitää sitten pieni tauko, jos on jo haluttu tulos, kyllähän ne ripset siitä hetken jatkaa kasvuaan vaikka lopettaisikin, sitten voi taas ottaa uuden spurtin 🙂 ei se tietääkseni sekoita sitä, mä nyt oon muuten vaan jäänyt tohon koukkuun, tosin joitakin kuukausia sillon tällöin ollut ilman.. Tokihan sulla voi olla harvenemiseen ihan syynä vaan ripsien kasvukauden vaihtuminen, että kaikki ovat jostain syystä vain päättäneet pudota samalla kertaa? Mullakin käy aina pari kertaa vuodessa näin, tosin kukaan muu ei koskaan sitä harvenemista huomaa kun mä itse 😀 Kivaa joulua, toivottavasti sait tästä jotain selkoa! 😀

  Nea: juu kyllä niitä pitää se viikko päivittäin käyttää että näkee tuloksia, riippuen tietty minkä vahvuisia tilasit 🙂 ihan parhaat kyllä!

  Anonyymi: ahhaha, joo mäkin eilen just kartanoita mussuttelin tossa uudella sohvalla 😀

  mutt siis kerran vuodessa on se "suositeltu"määrä, itse en tosin koskaan ole kokonaista pakettia käyttänyt, kun hampaat ovat vaalentuneet jo puolikkaasta kivasti 🙂 Tilaa ihmeessä vaikka jemmaan! mä käytän välillä sillon tällöin aina pari liuskaa "ylläpitämään" tulosta, ja toi tahna on kans semmoinen jota isosmilessa myydään, joka auttaa siinä valkaisutuloksen pysymisessä ja vaalentaa hellävaraisesti..

  Kivaa joulua sullekkin! 🙂

 5. Sait mut vihdoin innostettua ostamaan noita liuskoja, olen niitä jo vuodet miettinyt hankkivani. Katsoin ebaystä noita saman merkin liuskoja, tulee vähintään puolet halvemmaksi tilata sieltä. Aika paljon siis vedetään välistä ja kuitenkin saattaa vielä itse joutua tullien maksuun :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.