astetta enemmän koti

Eilen sain tosiaan vihdoin ja viimein edettyä vähän tän mun ”sisustusprojektin” kanssa, joka on tosiaan vähän viivästynyt ja vaatii varmasti vielä ihan muutaman Ikean reissun, jotta saadaan kaikki lopullisesti paikoilleen..

Jee, voin katsoa telkkaria sohvalta!

En keksinyt mitään paikkaa tolle valkoiselle hyllylle, joka nyt saa olla tossa keittiön jatkeena tilapäisesti, jolloin mulla on sopivasti tommonen romukomero kaikelle turhalle roinalle tossa hyllyn ja rappusten välissä 😀 Pitäis vielä varmaan keksiä mitä tavaraa sitä sitten tohon hyllylle laittais..

Lisäksi mulla alkaa loppua säilytystila vaatteilta, joten nyt ois edessä keksiä joku ratkaisu tälle mun isolle pulmalle. Mulla on tällä hetkellä pari jätesäkillistä vaatteita vaan lojumassa ja varmaan neljä samanlaista satsia vielä Jyväskylässä, joista tosin varmaan yli puolet joutaa kirppikselle tai muuten vaan jonnekkin kierrätykseen. Pitää varmaan ensihätään hakea joku vaaterekki Iksusta halvalla.

Mulla oli tänään ”oppari-päivä”. Jaksoihan sitä taas 3h väkertää pulssi tuhannessa, kunnes iski aivan kamala väsymys ja päätin viettää loppupäivän sohvan pohjalla Millennium-trilogiaa sen miljoonannen kerran dvd:ltä katsoen. Ainiin ja saan aina raivarin, kun telkkarissa pyörii sen Hollywood-version mainos, EN VAAN KESTÄ!!

16 vastausta artikkeliin “astetta enemmän koti”

 1. Mustakin on typerää, että pitää jo valmiiksi hyvästä trilogiasta tehdä jenkkiversio. Typerää!

 2. Heii tosi kiva sisustus! :)) Mulla olis yksi pieni kysymys mistä oot saanut/tilannut tohon sun applen koneelle noi kivat pinkit kuoret? kun oon ite yrittänyt katella mistä noita lyötyy mut en oo löytäny.. Ja muuten tosi mahtava blogi sulla myös!!

 3. Kun noi pari ekaa kuvaa oli vaan tosta "olkkarista" niin säikähin että herranjumala kun on pieni kämppä 😀
  Kuinka korkea katto tuolla parvella on? Eikö sinne saisi jonkun matalajalkaisen sängyn jossei normaalijalkaista?

 4. Argh et oo ainut jota se Hollywood versio arsyttaa.. Mutta taytyy myöntaa, etta meen sen silti varmaa kattoo tai ainakin vuokraan ku Daniel Craig on niin ihana :DDD

 5. Kivan näköstä 🙂
  Sähän voit hommata tohon valkoseen lokerikkohyllyyn esim. noihin alahyllyihin kivat korit/boksit joihin voit laittaa ainakin jotain vaatteita 🙂 Tai sit täytät ton koko hyllyn niillä bokseilla jos sulla ei oo muuta käyttöö sille.

 6. saako tänne kuvaa sun sängystä ja sit miltä näyttää sun sängystä "olkkariin"?

 7. Oi tosi kivan näkönen koti! 🙂 Meneekö toi parvi jotenkin tonne keittön yläpuolelle asti, vai näyttääks vaan tossa kuvassa siltä?

 8. oot pariin kertaan laittanu tost alhaalta kuvia näytä tult parveltki kuvii tai siit sisustuksesta siellä 😀

 9. tee blogikirppis tai myy ne vaatteet huutonetissä! Olis niiin kiva ostaa!:)

 10. Heissan! Ootko miettiny että pistäisit blogikirrpiksen pystyyn tai tavarat huutonettiin?:) Mut toi Milleniumin amerikkalainen versio saa ihan raivon partaalle! Keksisivät omat elokuvansa, ei tartte muita plagioida:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.