Nellyltä tilattua

Saan nykyään tosi harvoin aikaiseksi lähteä keskustaan vaateostoksille, koska töiden jälkeen on yleensä niin poikki, viikonloppuisin kaupoissa on taas aina niin kamala ruuhka ja kolmannekseen täällä Helsingissä pitäis ilmeisesti kierrellä säännöllisesti kaupat läpi, jotta onnistuisi löytämään edes jotain vaatteita pienessä koossa. En oo nähnyt esimerkiksi Zarassa ikinä, en kertaakaan näiden ehkä 10v aikana kun oon siellä asioinut, yhtäkään paria kenkiä koossa 36 ennen tän viikon torstaita Tallinnassa, jolloin mun työkaveri bongasi mulle mun unelmieni hapsukengät koossa 36, voittto! Alan jo epäillä, ettei niillä ole koko kokoa valikoimissa Suomessa 😀

No onneks nettikaupoissa välttyy ruuhkalta ja löytää yleensä hyvin niitä kokojakin, joten pistin pari viikkoa sitten pitkästä aikaa ihan megatilauksen Nellylle! Osa näistä oli näköjään ehtinyt myydä jo loppuunkin, enkä ihmettele miksi. Nyt tää huusholli onkin aikalailla täynnä kaikenlaista pussia ja laatikkoa, joiden kanssa koitan arpoa palautanko vai pidänkö, niiden Brandosin kenkien kanssa pähkäily on tuottanut erityisen paljon tuskaa!

1. Cheap Mondayn iiiiiiiihana pikkumusta! Toivottavasti pysyy ehjänä mun käytössä seuraavat 10v 😀

2. Toinen Dry Laken pinkki mekko vähän tätä synkkyyttä pelastamaan. Nyt kun vaan keksis missä tätä tuun käyttämään..

3. Objectin erikoinen mekko esim. töihin.
4. M by M:n paita joka mun piti itseasiassa tilata jo viikkoja sitten.

5. Toinen musta mekko. Musta tuntuu että mun kaikki vaatteet on nykyään mustia.
6. Ja ihan superihana The Paper Sunin raitamekko myös työkäyttöön jakun kanssa!
…myös vähän rennompia vaatteita vapaalle
7. Rut  rento collaripaita
8. Onlyn söpö printtipaita, jonka oisin halunnut joka värissä

9. Maailman ihanin hame!! Löytyi vielä just ja just mun koossa!
10. Ja M by M:n peruspaita.

Nyt on ehkä hetkeks taas tehty vaateostokset.. Vielä metsästetään niitä mustia saappaita talveksi, joita nyt ei näytä löytyvän yhtään mistään.. Huoh!

Ja tosiaan Nellyllä on edelleen 23.12 saakka joulu-kamppis menossa, eli koodi XMAS antaa kassalla 10euron alennuksen kaikista yli 50euron tilauksista! 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

2 vastausta artikkeliin “Nellyltä tilattua”

  1. Mie tänään havahduin siihen etten oo varmaan 3 kuukauteen käynyt yhdessäkään nettikaupassa. Toisaalta syynä voi olla se että olen vikat 3 kuukautta ollut autokorjaamolla töissä haalarit päällä, who knows 😀

    .. ja nyt joulun alla on sit kiva käydä taas netissä, keli ku ulos ostoksille ei kamalasti houkuttele.

  2. Du har en riktigt snygg stil. Kläder och mode är ett språk som de flesta förstår iallafall 😉 Såg på en youtube video att du talar svenska. Vad häftigt! Jag önskar att jag kunde prata finska. Jag och pappa brukade lyssna på finsk radio ibland. Ni låter så glada, haha. Ett tips om du vill hålla svenska språket uppe är att kolla på svenska bloggares videobloggar ibland, och kanske lyssna på svensk radio om ni har någon sådan kanal 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.