k16

Oon viettänyt taas tunnin tässä sohvalla vanhoja youtube-legendoja selaillessa. Kohta unille, ihme että oon vielä edes tähän aikaan valveilla.. Huomenna tosin vähän myöhempään töihin, niin ei tarvitse heti klo5 nousta keittelemään latteja..

Uudet hapsusaappaat pääsivät tänään käyttöön! 🙂

Ja hain päivälliseks Stockalta valmis-salaatin, koska en yksinkertaisesti jaksanut raahautua kauppaan, saati sitten alkaa kokkailla mitään. Ei ollut kyllä mikään kovin häävi. Pari jaksoa kerkesin Australian rajallakin katsoa (jännä ilta siis..).

Nauroin siis kotona tänään ihan kippurassa ääneen kun luin mun 5-luokan tarinavihosta taas kaikkia niin laatutarinoita että ei huhhuh 😀 Vois melkein taas skannailla noita mun stooreja tänne, kaikkein paras oli ehkä Iines 11v arvostelu tv-ohjelmasta ”Salaiset kansiot”…

Salaiset kansiot on Sci-fi-sarja jota esitetään MTV3-kanavalla klo 22.30-23.30. (Sarja on varmaan K16 mut paljon väliä).Sarja kertoo (niinsanotusti) kahdesta FBI-agentista Fox Mulder ja Dana Scully. He käsittelevät selittämättömiä tapauksia, esim. ufo-sieppauksia, vamppyyri-juttuja yms muita ”kauhujuttuja”. Mun kertomana sarja kuulostaa tyhmältä mutta hyvien näyttelijöiden ja lavastusten ansiosta lopputulos on mahtava ja todellinen. OK. Kerron sitten että se on oikeasti k16, mut se kiehtoo ihmisiä ja siihen jää koukkuun. X-file on kansio minne joutuvat selittämättömät ilmiöt ja tapaukset. Sarjan tunnussanat: Hallitus kiistää tiedon ja Totuus on tuolla ulkona ja Paranormaalia toimintaa. Sarja on saanut oscareita ja muita palkintoja. Jos muistan oikein nyt on sarjan viides tuotantokausi ja lisää on tulossa. Jos vanhemmat sanovat, että sitä ei saa katsoa ja siitä tulee pahoja unia on ne kyllä todellakin väärässä!! No ohjelma on kuitenkin paras!!

….en nyt ihan noista ”oskareista” tiedä mut mitä voin sanoa, true fan jo melkein 15 vuotta! 😀 X-files rulaaa!! Harmi että katoin syksyllä uudestaan jokaikisen jakson, eikä oo enää mitään fiilisteltävää.. Vois varmaan siirtyä Californicationiin ihailemaan Davidia 😀

6 vastausta artikkeliin “k16”

  1. Anonyymi: nii, teini angst 😀

    Anonyyymi: ahhaha nii 😀

    Anonyymi: nii 😀

    Pipari: joo mäkin etin noita ihan superkauan!! Tallinnan Zarasta löytyy 😉

  2. Hei ihanaa Iines, et joku muukin ihan die hard x-files-fani monen vuoden takaa! 😀
    Ja tosiaan suosittelen kattomaan Californicationia, jos sitä et oo kattonu vielä. Ihan huippusarja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.