Brandosin tilaus

Olin (tai oon vieläkin) vähän pulassa ton mun Brandosin jättimäisen kenkätilauksen kanssa ensin siis sitä kotiin raahatessa  ja pitikin pyytää kaveri makutuomariksi myös siihen, mitkä nyt on järkevä pitää ja mitkä ei.. Onneks tässä on vielä aikaa palautukseen, täytyy vielä varmaan pyytää jouluna poikaystävänkin palaute 😀

Nää Sixtysevenin ruskeat saappaat oli muuten ihan superkivat, mutta varret tosi löysät 🙁
Lähtee siis palautukseen. (Löytyvät täältä mikäli jotakuta muuta kiinnostaa)

Noooo.. Nää Friis& Companyt ovat ihanat ja oon vielä aivan vaiheilla pitää nämä, vaikka toi korko nyt ei oo mikään ehkä maailman käytännöllisin, etenkään talvella.. Unohtamatta liukasta pohjaa. Lähellä niitä täydellisiä mustia saappaita, mutteivat ihan 🙁

Mutta nämä kahdet oli ihan ehdottomat lempparit ja aiheutti kamalan kriisin, koska en ole oikein varma tarvitsenko oikeasti kahdet samanlaiset nilkkurit eri väreissä.. Mustat on käytännöllisemmät, harmaat taas jotenkin sirommat jalassa, hmm.. Mustat löytyvät siis vielä täältä ja harmaat (tai mikä väri toi nyt onkaan) täältä.

Kaikki saappaat siis aitoa nahkaa! Onneks tein Tallinnasta ainakin yhden kenkälöydön, josta oon ihan superhappy! 🙂

Ja viime viikolla ostin Jyväskylän reissulta Glitteristä söpön poolo-ponchon. Tää lämmittää kivasti töissä.

Mitkä kenkulit oli teistä kivoimmat? (Ihan kun näistä mun upeista kuvista nyt sais ihan niin hyvin selvää, että osaisi arvioida :))

Kaveri äänesti noita harmaanmustia kiilanilkkureita, koska ne oli jotenkin aavistuksen sirommat verrattuna noihin mustiin. Hmmmmm…

8 vastausta artikkeliin “Brandosin tilaus”

  1. Hehe, mua aina vähän joskus nolottaa hakea Postista noita Brandoksen lähetyksiä. 😀 Siis jos tilaa enemmän ku kaks paria kenkiä, kun ne pakkaa ne semmoseen hiton pötköön kaikki. "Joo emmä hei näitä kaikkia pidä!" …enpä.

  2. mun mielestä nilkkurit oli ihanimmat ehdottomasti!<3 ja jos itselleni ostaisin niin valitsisin myös harmaa-mustat.. 😀 ööö, siis ei niitä kkokomustia!

  3. Mä tykkään eniten noista molemmista kiilakorkonilkkureista, itse ottaisin varmaan mustat, koska ne on ehkä vähän käytännöllisemmät 🙂

  4. Saappaissa pitäisi olla myös eri kokoisia varsia – itsellänikin jää saappaat varsista usein löysiksi.

  5. Hei jos on liukkaat pohjat niin ebaysta voi tilata semmosia tarroja jotka liimataan siihen kengän pohjaan, esim hakusanalla anti-slip soles löytyy ihan muutamalla eurolla 🙂 Itelle tulossa just kolmet 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.