Jouluhömppää!

Mulla napsahti tänään varamaan joku päässä.. Tulin töistä vasta myöhään ja hetken mielijohteesta jäin pois Hakaniemen kohdalla, josta suuntasin Sokokselle. Eka kiertelin ne perus-kemppaosastot sun muut, kävin ostamassa tokasta kerroksesta ihan vihonviimeiset joululahjat Kimille ja sorruin sitten jotenkin taas siellä alemmassa kerroksessa semmoiseen joulupöytään, johon oli kerätty kaikkea turhaa ja jouluista -30%n (wonder whyy… Tottakai sieltä lähti mukaan vaikka mitä hömpötystä, en ois ennen tätä ikinä voinut kuvitella ”laittavani kotia jouluksi”… Tai no jos nyt ei unohdeta siivousta.

No edullisesti lähti mm. tommonen lyhty!
…joulutyyny. Siis oikeesti en tiedä minne mä muka tän laitan?! 😀

…ja pari säilytyslaatikkoa ihan muuhunkin, kun joulukäyttöön. (Eli just tohon iineksen yövoiteet-tai päivän meikit-käyttöön :D)

Huomenna töiden jälkeen edessä pyhien ruokien hamstraus… Kuinkakohan monta kassillista kaksi ihmistä ja koira tarvitsee herkkuja neljäksi päiväksi? 😀 (Täytyy lakea myös sipsikiintiö)

3 vastausta artikkeliin “Jouluhömppää!”

  1. Mähän menin vasta kirpparille ihan siitä syystä jos sieltä löytyis joulukoristeita ja löytyihän sieltä. Musta on vähän hassua, että ihmiset vie jouluksi koristeita myyntiin, eivät varmaan enää tarvitse niitä tai jotain :D.

    Kirjastosta on tullut lainattua iso kasallinen jouluaiheisia kirjoja :D. mm. Martan joulukirja xD. Siellä on kyllä ihan mielenkiintoisia juttuja.

  2. I'm Lacking : hahaha aika ovelaa! 😀 ois munkin täytynyt, eksyin vaan sopivasti sokkarille, onneks noita nyt voi käyttää muutenkin nyt talvella.

    Little M: kiitos ja sitä samaa sinnekkin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.