lomakuume

Huomentaa! Huh, tajusin äsken aamukahvia juodessa, että kai sitä voisi välillä yrittää tännekkin jotain kirjoittaa, vaikka joulu ja uusi vuosi menivät ihan ymmärrettävistä syistä läheisten kanssa aikaa viettäen. Heräsin aamulla ikävästi kesken unien, joissa makasin rannalla jossain tropiikissa.. Tää matkakuume kun ei vaan laannu ja koitan jo epätoivoisesti miettiä kenet saisin värvättyä mun kanssa viettämään talvilomaa mun kanssa rantalomalle aurinkoon.. Josta puheenollen tajusin sunnuntaina, että mulla on ihan järkky ikävä kesää (tosin en tiedä ensi kesänä miten selviän, kun en enää omista parveketta)!

Kai voisin patistaa itseäni lähipäivinä ja siirtää vaikka jotain kuvia joululta koneelle. Ainiin ja sain sen ihanan uuden rosekultaisen Korsin kellon NAP:istä!! Aloin jo ennen joulua pelätä pahinta, kun klikkasin täältä blogista omaa linkkiäni ja huomasin, että toi kello on loppuunmyyty. Onneksi turhaan 🙂

Nyt meikit naamaan, vaateongelmien eteen ja töihin!

Viimeinen kuukausi määräaikaisena. Helmikuun alusta siis uudet työt ja uudet tuulet, odotan niin innolla!

4 vastausta artikkeliin “lomakuume”

  1. Ootko jo julkistanut sen yhden kilpailun (ladyshave tms.) voittajat?

  2. Voi ei Iines minkä rääkkäyskuvan tohon heti alkuun tempasit! Mä oon ajatellut et ihan jees et on talvi, kyllä se kesä sieltä vielä tulee, mutta ton kuvan nähtyäni tuli kieltämättä sellanen fiilis että KESÄ TÄNNE HETI! 😀 Mut voi nyyh, ei partsia eikä Iinestä Jyväskylässä. 🙁

  3. ihana ;D noi sun kuvat on niin mahtavia !! eiks toi oo toi ingsta kuva juttu 😀 heeii videopostauksiaa : ))

  4. Anonyymi:

    en! hyvä kun muistutit 🙂

    Viivi: no aijaa! 😀 ihan masentavaa kun ei oo partsia, en kyllä muutenkaan tiedä miten selviän kevääseen asti 🙁

    Janica: joo instagram on paras 🙂 en halua videopostauksia tehdä nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.